Şimdi Ara

forumun faydasını gördünüzmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tabiki gördüm.Mesela cross kablo ile ağ yapmayı burdan öğrendim.İlk aklıma gelen bu oldu.
  • ilginç sorular gelmeye devam ediyor..gördüm ; görmesem burada olmazdım
  • ben chatten çok forum hoşuma gidiyor çünkü bilgi amaçlı
  • Gördüm evet , zararını da gördüm ama ... başka hiçbişey yapamıyorum artık
    (rain coştun sen de hıı , du bakalım daha ne ilginç sorular gelecek )
  • bu forumun bana çok zararı oluyor. hayatımın 3/1 ini burada geçirmeye başladım artık. sacımı sakalımı bile kesemiyorum. bi newi bitkisel hayat yani.
    nikotin mi wardır nedir burada. resmen bağımlılık yaptı
  • nasıl masturbasyon yapılır nasıl koltuk altı tüylerini keserim gibi ıvır zıvır şeyler işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben faydasını gördüm fikir atmaya itiyor bizi düşünmeye sevkediyor buda hoş birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

nasıl masturbasyon yapılır nasıl koltuk altı tüylerini keserim gibi ıvır zıvır şeyler işte

• ben birşey öğrenmekten çok genelde sorulara cevap verdim ama olsun çok eğlenceli şeyler okuyorum kimi zaman harbi gülmekten gidiyorum ekran başında

ha bak aklıma geldi hotmailimi buradan öğrendiğim şeylerle 25 mb yaptım 250mb ta olacak inşallah
  • yani herşey internet mi bende fena alıştım bu internete internetsiz bir hayat düşünemiyorum yemek değil bilgi doyurur bizleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rain

ben chatten çok forum hoşuma gidiyor çünkü bilgi amaçlı

aha alın işte forumun düştüğü hal

• quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

quote:

Orjinalden alıntı: Rain

ben chatten çok forum hoşuma gidiyor çünkü bilgi amaçlı

aha alın işte forumun düştüğü hal
  • bilgi paylastıca artar
  • Yaklaşık 13 yıldır bilgisayar kullanıyorum (son iki yıldır int. cafe işletiyorum) bu süre içerisinde herhangi bir chat programı başında geçirdiğin süreyi toplarsak eğer, tüm samimiyetimle söylüyorum 24 saati geçmeyecektir.

Bu foruma ekran kartımda bulunan Pixel Shader sorunum yüzünden ekran kartı satıcımın tavsiyesi üzerine üye oldum. (Pixel Shader nedir?, yenirmi, içilirmi?, yutulurmu? diye günlerce kendimi paraladım da kimselerden ses soluk çıkmamıştı.) Üye olurken işlerin, yine böyle bir chat muhabbeti şeklinde döndüğünü sanıyordum. Ancak üye olduktan sonra anladım o şekilde değil.

Önceleri genellikle yazılım ve donanım bölümlerinde dolaşıp post atıyor, sorunum olmadıkça foruma takılmıyordum. Sonra DeepFreeze porgramı ile ilgili olarak xulux hocamdan çok şey öğrendim. Ardından bir sürü şey. İki hafta kadar önce de forumun Konu Dışı kısmını keşfettim. Artık makina başında kaldığım süre boyunca forumdayım. Daha öğrenilecek ve yapılacak çok şey var.

Son olarak şu an, ufku açık bir forum çatısı altında, ufku açık üyeler olarak yazışıyoruz. Ve iddia ediyorum ki, böylesi sıcak bir ortamda her gün yeni şeylerin paylaşılıp öğrenildiği bir forum daha yoktur. Forum üyelerine ve editörlere buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

"Attention please"
    "DH Forum, bağımlılık yapar."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 14 Aralık 2004, 9:38:23 >

• FORUM ÇOK FAYDALI , AMA ANKET YERİ DEĞİL , KENDİN KEŞFETMELİSİN , BU SORULAR DEVAM EDERSE PROTESTO EDİLECEKSİN...!!!
  • İlk girişim c336 yüzünden oldu,ilk aylarda sadece mobil bölümüne takıldım.Sonra teknik yardıma doğru açıldım.Donanım eflan ilerlettim işi.AMD nin ne olduğunu bile burdan öğrendim ve bugün amd sistem kullanıyorum
    Ayrıca ikinci elde 500 milyona yakın alışveriş yaptım.Şu anda öss hazırlık safhasında olduğum için pek donanıma giremiyorum,konu dışında eğlencelik dolaşıyorum işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk

İlk girişim c336 yüzünden oldu,ilk aylarda sadece mobil bölümüne takıldım.Sonra teknik yardıma doğru açıldım.Donanım eflan ilerlettim işi.AMD nin ne olduğunu bile burdan öğrendim ve bugün amd sistem kullanıyorum
    Ayrıca ikinci elde 500 milyona yakın alışveriş yaptım.Şu anda öss hazırlık safhasında olduğum için pek donanıma giremiyorum,konu dışında eğlencelik dolaşıyorum işte

+1 bende c336 yüzünden girmiştim bi bakmıştım bir topic açılmış almış yürümüş sayfalarca konuşulmuş çizilmiş her orda yazan her yolu denemiştim yinede kitlenme sorununu çözememiştim

• yeni dostlar edindik...

dert paylaşacak arkadaşlarımız oldu...

hergün masabaşı çalıştığımız için zaman zaman da olsa iş hayatından kendimizi kurtarak kafamızı rahatlattık...

istediğimiz konuda soru sorabildik ve çoğuna cevap aldık...

bilgi paylaşımı sayesinde başka arkadaşlara da faydalı olduk...

yeni simalar gördük DH İstanbul buluşmasında...

teknik konularda cevap bulabileceğimiz muhataplarımız oldu...

internette gereksiz sörfler yerine burada arkadaşlarla hasbihal eder olduk...

zararları var mı...

belki bağımlılık yapıyor....

not: iyi ki DH var....
  • gördüm evet
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.