Bakın öncelikle birini açık hedef göstermiyorum.Bugün bu forumdan tanıştığım, dışarıda pek çok kez görüştüğüm 2 kişinin büyük tezgahına düştüm.En azından maddi kayıpla atlattım.Birebir güven sağlamadan sanal ortamlarda kimse ile özel bilgilerinizi paylaşmayın.Aklınızı başınızdan alırlar.Öyle sınav arkadaşlığı hikayelerine felan sakın kanmayın. EDİT:Olay kitap,deneme vs. satın almak için ortak bir online ödeme platformu kulanımı ile ilgili.Bu iki kişi ile burada tanıştım.Aynı kütüphaneye felan gidiyormuşuz.Olaylar burada gelişti.Sitelerin kargo ücretleri için koyduğu belirli limitleri olduğu için kitap siparişlerini ortak vermenin mantıklı olduğunu düşünüp saf gibi kandım bunlara.Başlangıçta belirli bir meblağ koyduk ortaya.2-3 siparişi ortak verdik.Daha sonra kitap ihtiyacım kalmayınca ben bir süre sipariş vermedim.Ortak hesapta bir miktar param kaldı.Para benim için önemli değil bir ara verirsiniz dedim.Bugün ikisi de her yerden engellemiş beni.Para gerçekten önemli değil benim için.Sandığınız kadar masum değil dünya.O 2 kişi burayı okuyor muhtemelen.Sizi burada gerçek isimlerinizle de ifşa edebilirdim.Ama gerçekten şu stresli dönemde uğraşmak istemiyorum.Herkes dikkatli olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi februlion -- 1 Temmuz 2021; 2:18:18 > |
Bildirim