Şimdi Ara

Forumun problemi üyelerin yaşı değil, seviyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerokeso

quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

quote:

10 yaşımdan beri forumun donanım(hardware) bölümünde dolaşıp donanım hakkında bilgi edinmeye çalışırdım. 1.5 sene önce üye oldum. Şimdi 15 yaşındayım.

10 yaşından beri bizleri okuyarak ögreniyorsun , ben buraya 2002 den bu yana yazıyorum (bir dönem sıfırlandı donanım haber parolalar vs karıştı 2004 üyelik gözükür )

Besle kargayı oysun gözünü :)

ama saygıyı ögretememişiz yazık ...Bir ilana yorum yapmadan önce fiyat araştırmayı , seviyeli yorum yapmayı ögretememişiz ..

Biraz daha sabır edelim bakalım belki zamanla adam olmayı ögretiriz sana ..

Tamam ilanınız kirlenmesin diye mesajlarımı sildim. Ancak sizin verdiğiniz tepkinin aşırı olduğu da bir gerçekti. 2.el bölümü kurallarına göre fiyatın piyasaya göre yüksek olduğuna dair satıcıyı uyarmam kurallara aykırı değil. Bunu biraz sertçe yapmış olabilirim. Ancak siz de ürününüzü satışa çıkarmadan bir piyasa araştırması yapabilirsiniz. Şu an forumun 2.el bölümünde 2.el asus direct CU 2'li gtx 570ler bile piyasadaki stok soğutmalı 570lerden ucuza satılıyor, örnek vermek gerekirse. Siz o ürünü 180 tlden satışa çıkardığınızda, piyasada 158 tlden his hd 6750 bulunabiiyordu. Bu sebeple uyarmak için o linki yolladım. O kadar kafanıza taktıysanız mesajı sildirebilirdiniz. Zaten şu anda 170 tl'den hd 6750 satabilmeniz şanstır. 2 yıl garanti yerine 10-20 tl daha az vermek pek de akıllıca bir seçim olmaz. Zaten forumda 200 tl'ye 2.el 5830, 230 tlye hd 6850 satılabiliyor. Bu sebeple fiyatı düşürmeniz sizin açınızdan yararlı olacaktır. Ben zaten ürünün alıcısı değilim. Konularda göz gezdirip başka bir ürün ararken gördüm konuyu. Kabalık ettiysem özür dilerim.İyi günler.

Tamam kardesim sorun degil .sonucta aramizdaki problem I giderdik konu acikliga kavustu .Ben zaten asiri tepki verdigimi söylemistim farkindayim stresli bir animdi .bu arada hd6750 link gonder fiyati dusururum media markta fiyat garantisi varsa bende de var :-) Tum ilanlarimda gecerlidir .gtx 570 de var piyasada en dusuk fiyata veririm so run degil uslup dogru oldukca her parca bende indirim bende.:-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Forumda uzun zamandır ''son zamanda foruma çocuklar üye oldu, liseli ergen yeri mi burası'' vb. sözler duymaktayım. Bu gibi yorumlar yapmadan önce 2 kez düşünün.Akıl yaşta değil baştadır. 10 yaşımdan beri forumun donanım(hardware) bölümünde dolaşıp donanım hakkında bilgi edinmeye çalışırdım. 1.5 sene önce üye oldum. Şimdi 15 yaşındayım. İnsanların donanım hakkında bilgimin yetersiz olduğunu düşünmeleri beni üzüyor. Tamam, yaşça küçük olabilirim, herkesten iyi de bilmeyebilirim ancak yaşımın sizden küçük olması bilgisiz olduğumu göstermez. Bir süre önce (crossfire için 2ç bir hd 5870 arıyordum) 2.el bölümünde ekran kartlarına bakarken aşırı yüksek fiyattan satılan bir HD 6750 gördüm. Konuyu okuyan alıcıların fiyata aldanmaması için yorum yaptım.Link:
    http://forum.donanimhaber.com/m_62407685/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64248219
    Satıcı bir süre sonra fiyatı biraz düşürüp yorum yaptı. Ben de fiyatın hala 2.el bir 5750(ha 6750,ha 5750, aynı kart değil mi sonuçta) için yüksek olduğunu söyledim.Bunun üzerine satıcı bana saldırgan bir mesaj yoladı:

Kimden: *******
    Kime: kerokeso
    Tarih: 7 Ağustos 2012; 16:55:05
    Başlık: bana bak

gokberkkeremdemir forum kuralları şikayetle vs ugraşmam eski üyeyim sarıyere gelirim azını burnunu kırarırım ilana istedigin yorumu yap ama benimle konuşurken efendi ol 3* yaşındayım sarıyerde seni bulurum ve acımam ..

Kısaca demek istediğim forumun kalitesinin düşme sebebi benim gibi yaşça küçük üyeler değil, saygısızca ve bilgisizce davranan üyelerdir.()
    Düşündüğümü anlatabildiysem ne mutlu bana. (Yanlış yerde konu açtıysam üzgünüm) İyi günler.

o mesajı hemen babana söyle savcılığa gidin.

• Millet dayı olmuş etrafı boş bıraktık çakal dolmuş yürüdüğümüz gayri meçhul yolmuş alem dedikleri şey meğersem buymuş harbiden halimiz DUMAN olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koray

quote:

Orijinalden alıntı: spankman

quote:

Orijinalden alıntı: Dzyuba

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Konu Dışında evli bi arkadaş var trolün önde gideni evli olduğunu bilmesem liseli sanırım ama seviyorum mesajları öldürüyor şimdi nick vermeyeyim ama o bu mesajı okursa kendi olduğunu bilir

hatta bu arkadaş çocuğunun resimleri filan paylaşmıştı sanırsam dövmeside var eğer oysa trolün önde gideni bayrak taşııyanı ...

Aynı kişiden bahsetmiyoruz ama o arkadaşı da biliyorum.Benim dediğim arkadaş rus meraklısı bi arkadaş

T

U

V

N

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Forumda uzun zamandır ''son zamanda foruma çocuklar üye oldu, liseli ergen yeri mi burası'' vb. sözler duymaktayım. Bu gibi yorumlar yapmadan önce 2 kez düşünün.Akıl yaşta değil baştadır. 10 yaşımdan beri forumun donanım(hardware) bölümünde dolaşıp donanım hakkında bilgi edinmeye çalışırdım. 1.5 sene önce üye oldum. Şimdi 15 yaşındayım. İnsanların donanım hakkında bilgimin yetersiz olduğunu düşünmeleri beni üzüyor. Tamam, yaşça küçük olabilirim, herkesten iyi de bilmeyebilirim ancak yaşımın sizden küçük olması bilgisiz olduğumu göstermez. Bir süre önce (crossfire için 2ç bir hd 5870 arıyordum) 2.el bölümünde ekran kartlarına bakarken aşırı yüksek fiyattan satılan bir HD 6750 gördüm. Konuyu okuyan alıcıların fiyata aldanmaması için yorum yaptım.Link:
    Satıcı bir süre sonra fiyatı biraz düşürüp yorum yaptı. Ben de fiyatın hala 2.el bir 5750(ha 6750,ha 5750, aynı kart değil mi sonuçta) için yüksek olduğunu söyledim.Bunun üzerine satıcı bana saldırgan bir mesaj yoladı:

gokberkkeremdemir forum kuralları şikayetle vs ugraşmam eski üyeyim sarıyere gelirim azını burnunu kırarırım ilana istedigin yorumu yap ama benimle konuşurken efendi ol 3* yaşındayım sarıyerde seni bulurum ve acımam ..

Kısaca demek istediğim forumun kalitesinin düşme sebebi benim gibi yaşça küçük üyeler değil, saygısızca ve bilgisizce davranan üyelerdir.()
    Düşündüğümü anlatabildiysem ne mutlu bana. (Yanlış yerde konu açtıysam üzgünüm) İyi günler.

Bu imzaya sahip kisi soyluyor bunu profilinden aldim :
    Normal İmza not:sinir kontrol sorunum var.bu yüzden kalbini kırdığım kişi pm atarsa çok sevinirim.

Artik konudan cikmanin zamani geldi .saglicakla....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Bu imzaya sahip kisi soyluyor bunu profilinden aldim :
    Normal İmza not:sinir kontrol sorunum var.bu yüzden kalbini kırdığım kişi pm atarsa çok sevinirim.

Artik konudan cikmanin zamani geldi .saglicakla....

ne varmış imzamda? ben sinirliyken elalemi tehdit etmiyorum.kalbini kırdığım varsa özür diliyorum.senin o çocuğa attığın pm tehdide girer ve o lafından sonra çocuğun başına bir şey gelse ilk senden sorulurdu.net alemi diye elalemi tehdlt etmeye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne olursa olsun birini tehdit etme hakkına sahip değilsiniz. Şiddet yanlısı olmak kötü birşey tabi ki. Millet yürüyüşlere çıkıyor şiddete hayır diye. Burada da kendinden yaşça küçük bir arkadaşı bir hata yaptı diye dövmekle tehdit ediliyor. Vay halimize.
  • evet sinirle söylenmiş yazılmış bir mesaj var kabul ediyorum aşırı asabi ve tehditkar ..1 ayı aşan bir süre ilanım ,kötü niyetle alıcı olma derdi olmadan ,eski kampanyalı ve farklı marka ve garantide ürün ile karşılaştırılıp fiyat kırılmaya çalışılıyor üstelik alıcı bile degil ..ve ben muhatap bile olmamışım ta ki yaptıgım açıklamaya nerdeyse 1 ay sonra dönülüp yine aynı şekilde bir mesaj yazılana kadar şikayet etme gereksinimi bile duymadım ilanımda karşılıklı atışma şeklinde bana sataşma var ..

yanlız ince bir nokta var ben bu mesajı atarken bu kişinin 15 yaşında oldugunu bilmiyordum bilseydim en azından kulaklarını çekerim şeklinde mesaj atardım ,agız burun dagıtmak 20-40 yaş arasına yapılır heralde insan olan 37 yaşındaki kişi heralde 15 yaşında bir cocuga agız burun girmez ..

sonuç olarak yapılacak bir eylem yazıya dökülmemiş .stresli bir anında haksız bir şekilde üzerine gelinmesi bir anda insanın gözünü döndürebiliyor bunun psikolojide bircok tanımı var ani sinirlenirim ,ani tepkim var ,cok ani bir şekilde kendimi kavgada buldugumda olur bu huyumu hic sevmiyorum ama kendimi degiştiremem ..haksızlıga tahammülüm yok ..ikinci elde kirlenme ye karşıyım bu tip konuları alıcı olmaktan cok ilan kirletmek ve provakasyon olarak görüyorum ..

20 seneyi aşkın bilgisayar hobim var ..aynı zamanda uzmanım ..dolayısı ile fiyatlar hakkında da parcalar hakkında da bilgim baya iyi düzeydedir..ilanımdaki fiyattan düşük fiyattan ilan veya ürün bulana yüzde 50 indirim yaparım ..bu konuyada açıklık getireyim .

bu arada foruma üye oldugumdan bu yana 10 sene geçmiş ilk defa konu dışına yazıyorum sanırım son olacak :)

• KeroKeso satışı baltalayarak hata etmiş.

Bayguru sende çocukla çocuk olmuşsun. Hatan burada. Ne o öyle gelip döverim filan gülerler adama

Evli Troll var yazmış biri bi an "Lan ne oluyoruz ben ne zaman Troll oldum" diye düşündüm ama sonra benden bahsetmiyorlardır neyseki dedim
  • Böyle konuları nedense hep küçükler açıyor.Seviyeyi düşüren hep küçükler.
  • Aslan senin yaptığında ilan baltalamak

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

Aliciysan eger fiyatta pazarlik eder isine gelirse alirsin. Link de bulmussun zaten almak istiyorsan ordan alabilirsin kendine. Mal satan adamin, istedigi rakami koyar. isine gelen alir isine gelmeyen almaz. Zaten forumun 2. elinden urun alacak olan bilgisiz cahil degildir ki. Mutlaka bi fiyat arastirmasi yapmistir. Satan adamin ilanini baltalamaktan baska birsey yapmamissin.

ne bilinçsiz bi yorum yazmışsın pazarlık etmek=baltalamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bayguru sende çocukla çocuk olmuşsun. Hatan burada. Ne o öyle gelip döverim filan gülerler adama

Dostum işte yanılgı burada ben bu cocugun cocuk oldugunu anlayamadım .profilinde gizli dogum tarihi ,mesajı attıktan sonra facebook profiline baktım , marvel karakterlerini vs görünce eyvah dedim zaten

Gerçek Ad Gökberk Demir
    E-posta kerokeso kullanıcısına e-posta gönder
    Doğum günü 5 Şubat ****;
    Ana sayfası
    Blog
    MSN: gokberkkeremdemir@hotmail.com
    Mesleği: Öğrenci

bu şekilde profil bu kadar detay var dogum günü yok bence en önemli detay

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Dostum işte yanılgı burada ben bu cocugun cocuk oldugunu anlayamadım .profilinde gizli dogum tarihi ,mesajı attıktan sonra facebook profiline baktım , marvel karakterlerini vs görünce eyvah dedim zaten

Gerçek Ad Gökberk Demir
    E-posta kerokeso kullanıcısına e-posta gönder
    Doğum günü 5 Şubat ****;
    Ana sayfası
    Blog
    MSN: gokberkkeremdemir@hotmail.com
    Mesleği: Öğrenci

bu şekilde profil bu kadar detay var dogum günü yok bence en önemli detay

boş ver yaşlar 30'u geçti ama tanrı değiliz her insan hata yapar yaş önemli değil. O'da Kerokeso'da eminim baltalama amaçlı değilde diğerlerine yardım amaçlı yazmıştır takmayın kafaya keyfinize bakın.

• NEYSE artık sanırım yeterince acıklıga kavuştu bundan sonrasını halkın takdirine bırakalım

son olarak ilan linki (en sondaki mesajı okuyunuz yazılanlar silindi son yaptıgım alıntıdan bir iki kelime var bircok yazılan silindi kalsaydı iyiydi ben bu ilanı kirli sevdim :) :
    http://forum.donanimhaber.com/m_62407685/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62407685

ve burada yapılan acıklamaları okuduktan sonra takdir okuyucuların artık ..

bana kalsa zaten facebook profili gördükten sonra konu kapanmıştı , bu konuya bile yazmıyacaktım ama bir arkadaş söyledi saolsun en azından yanlış anlaşılmaları düzeltmeye fırsat oldu ..

kerokeso sanada tavsiyem kardeşim forum kurallarına biraz çalış ,biraz ticaret ahlakı ve saygı konularına önem ver ,

Bunun dışında kimse senin yaşına göre davranmıyor böyle birşey yok zaten profilinde yaşını gizlemişsin nereden bilecegiz senin yaşınıda davranacagız ...

saglıcakla kalın ...bu kadar konu dışı bana yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 9 Ağustos 2012; 10:18:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

Aliciysan eger fiyatta pazarlik eder isine gelirse alirsin. Link de bulmussun zaten almak istiyorsan ordan alabilirsin kendine. Mal satan adamin, istedigi rakami koyar. isine gelen alir isine gelmeyen almaz. Zaten forumun 2. elinden urun alacak olan bilgisiz cahil degildir ki. Mutlaka bi fiyat arastirmasi yapmistir. Satan adamin ilanini baltalamaktan baska birsey yapmamissin.

ne bilinçsiz bi yorum yazmışsın pazarlık etmek=baltalamak

ilandaki mesajlari gormedigin belli oluyor. Ezbere yorum yapma.

• quote:

evet sinirle söylenmiş yazılmış bir mesaj var kabul ediyorum aşırı asabi ve tehditkar ..1 ayı aşan bir süre ilanım ,kötü niyetle alıcı olma derdi olmadan ,eski kampanyalı ve farklı marka ve garantide ürün ile karşılaştırılıp fiyat kırılmaya çalışılıyor üstelik alıcı bile degil ..ve ben muhatap bile olmamışım ta ki yaptıgım açıklamaya nerdeyse 1 ay sonra dönülüp yine aynı şekilde bir mesaj yazılana kadar şikayet etme gereksinimi bile duymadım ilanımda karşılıklı atışma şeklinde bana sataşma var ..

yanlız ince bir nokta var ben bu mesajı atarken bu kişinin 15 yaşında oldugunu bilmiyordum bilseydim en azından kulaklarını çekerim şeklinde mesaj atardım ,agız burun dagıtmak 20-40 yaş arasına yapılır heralde insan olan 37 yaşındaki kişi heralde 15 yaşında bir cocuga agız burun girmez ..

sonuç olarak yapılacak bir eylem yazıya dökülmemiş .stresli bir anında haksız bir şekilde üzerine gelinmesi bir anda insanın gözünü döndürebiliyor bunun psikolojide bircok tanımı var ani sinirlenirim ,ani tepkim var ,cok ani bir şekilde kendimi kavgada buldugumda olur bu huyumu hic sevmiyorum ama kendimi degiştiremem ..haksızlıga tahammülüm yok ..ikinci elde kirlenme ye karşıyım bu tip konuları alıcı olmaktan cok ilan kirletmek ve provakasyon olarak görüyorum ..

20 seneyi aşkın bilgisayar hobim var ..aynı zamanda uzmanım ..dolayısı ile fiyatlar hakkında da parcalar hakkında da bilgim baya iyi düzeydedir..ilanımdaki fiyattan düşük fiyattan ilan veya ürün bulana yüzde 50 indirim yaparım ..bu konuyada açıklık getireyim .

bu arada foruma üye oldugumdan bu yana 10 sene geçmiş ilk defa konu dışına yazıyorum sanırım son olacak :)

ya bir de benim imzamla dalga geçiyorsun aynen hocam sinir tavan yapabilir fakat bunu frenlemek lazım.karşındaki olgun insan olsa bile tehdit etmek iyi değil derim ben.forumun şikayet sistemini kullanacaksın başka çare yok.kişi sürekli seninle uğraşırsa daha ağır ceza alır bunları sen de biliyorsun hocam.ama dediğin gibi ilanlarda bilip bilmeden fiyat yorumu yapanlara ben de ayar oluyorum

• quote:

Konu Dışında evli bi arkadaş var trolün önde gideni evli olduğunu bilmesem liseli sanırım ama seviyorum mesajları öldürüyor şimdi nick vermeyeyim ama o bu mesajı okursa kendi olduğunu bilir

jamesx evli miymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

quote:

jamesx evli miymiş

robinson abiyi diyor. jamesx coolstory demektir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.