Şimdi Ara

Forumun youtube/twitch kanalı paylaşım merkezi olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SourceCode

quote:

Orijinalden alıntı: Linns Judy

İki işsizin kavgası :)

1- Cahilin biri başka birine cahil yazmış.

2- Sonra işsiz odtülü gelmiş güzelce açıklamış, cahil ona da cahil yazmış.

3- İşsiz odtülü kaynak göstererek cahili göçertmiş.

4- Cahil işsiz odtülüye sen işsiz odtülü değilsin aslında demiş. Hani sanki akademisyen olmak da büyük bir halt :)

5- Cahil git ara bul getir demiş.

Olum senin işin mi yok burada ota b.ka laf yetiştiriyon. Git makale yaz. İşsiz :)

Sen de bilmediğin konularda millete ahkam kesme, böyle rezil olursun.

İşsiz ksımı dışında ve beynin el verdiğince ve okumadan ve ......

İşin özeti bir arkadaşımız ben ODTÜ de öğretim görevlisiyim dedi. Bende değilsin diyorum tartışacak ne var ?

Yalan mı değilmi ??????????

Lan arkadaşım. Adam sadece reklam'da bir bilgi barındırır yazdı diye adama demediğini bırakmamışsın :) dalga geçmeye çalışmışsın. üstüne rezil olmuşun, uzatma daa.

Adam sana sataşmış ayağına yatma. Sen adama atlamışsın. Üstüne adamdan önceki elemena da atlamışsın. Adam haklı. Haksız da olabilirdi, yanlış biliyor da olabilirdi. Sen senin fikrine karşı gelene direk cahil diye dalıyon mu?

Adam da dellenmiş malca bir hareketle iş güç uzmanlık falan girmiş :) asdhgfadsahgf

Madem reklam bilgi içermiyor, sözünde dur banlat kendini forumdan :)

Hanginizinki daha mallık dersen, kesinlikle işşiz odtülü abimizin ki daha mallık. Ama seni de güzelce kaynaklı rezil etmiş. Daha da sana ders olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linns Judy -- 1 Haziran 2017; 20:4:43 >

• quote:

quote:

quote:

4- Cahil işsiz odtülüye sen işsiz odtülü değilsin aslında demiş. Hani sanki akademisyen olmak da büyük bir halt :)

Olum senin işin mi yok burada ota b.ka laf yetiştiriyon. Git makale yaz. İşsiz :)

İşin özeti bir arkadaşımız ben ODTÜ de öğretim görevlisiyim dedi. Bende değilsin diyorum tartışacak ne var ?

Lan arkadaşım. Adam sadece reklam'da bir bilgi barındırır yazdı diye adama demediğini bırakmamışsın :) dalga geçmeye çalışmışsın. üstüne rezil olmuşun, uzatma daa.

Adam sana sataşmış ayağına yatma. Sen adama atlamışsın. Üstüne adamdan önceki elemena da atlamışsın. Adam haklı. Haksız da olabilirdi, yanlış biliyor da olabilirdi. Sen senin fikrine karşı gelene direk cahil diye dalıyon mu?

Adam da dellenmiş malca bir hareketle iş güç uzmanlık falan girmiş :) asdhgfadsahgf

Hanginizinki daha mallık dersen, kesinlikle işşiz odtülü abimizin ki daha mallık. Ama seni de güzelce kaynaklı rezil etmiş. Daha da sana ders olsun :)

Adam ben öğretim görevlisiyim yazdı hatta kurum adı verdi "ODTÜ", senin gibi yalakaları adamı daha az zavallı olmasını oy çokluğu ile sağlamaz.

Başka kapıya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adam ben öğretim görevlisiyim yazdı hatta kurum adı verdi "ODTÜ", senin gibi yalakaları adamı daha az zavallı olmasını oy çokluğu ile sağlamaz.

Başka kapıya.

Kardeş sen neyin kafasını yaşıyon ? Beni karıştırma gereksiz tartışmana. Biz katılımcı değil, izleyiciyiz. Patlamış mısır elimizde :) Bir sonraki saçlamanızı bekliyoz.

Allah Kuran çarpsın tam şu moddasın şu an :)
    https://www.youtube.com/watch?v=7DdVj_qfVlU

Şahan Cevizkıran :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linns Judy -- 1 Haziran 2017; 20:27:10 >

• Allah kuran lafı etti ben koptum, ne alaka ise.

Yazık valla ramazan ramazan.

Neyse işin özeti senin kankan "ama sen değilsin" sahte öğretim görevlisi ve beni rezil etmiş ama senin bunla alakan yok sadece seyircisin ??

İşin özeti bu dimi ?

Mısırı tereyağlı ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SourceCode -- 1 Haziran 2017; 20:37:40 >
  • Bir tartışma esnasında "BEN ODTÜLÜYÜM, BEN AVUKATIM, BENİM ŞU KADAR BAŞARIM VAR" demek bence konu hakkında fikirsiz kaldığınızı belli ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Bir tartışma esnasında "BEN ODTÜLÜYÜM, BEN AVUKATIM, BENİM ŞU KADAR BAŞARIM VAR" demek bence konu hakkında fikirsiz kaldığınızı belli ediyor.

Adam ben bilgimi paylaştım diye bana cahil diyor. Ben de işin uzmanı olduğumu söylüyorum bu kadar.

Gördük kim biliyor, kim bilmiyor.

Hani durduk yere söylesem anlıcam da derdinizi, adam bilmediği konuda bizi cahillikle suçlarken suç neden bizde oluyor anlamış değilim.

"Ooooo cahill" modunda konuşan adama gerekli ayarı verdim, bu kadar.

Belli oldu kimin cahil olduğu.

Daha o arkadaşı çok rezil edecem, merak etmeyin. Öyle ağzından salyalar saçarak sağa sola durduk yere cahil diye hakaret etmeye çalışan arkadaşın cahilliğini tüm ortamlarda gösterecem.

Yarın da ekşiye taşıyacam muhabbeti. Oraya da rezil olsun.

Kendi halinde entry giren insanlara bilmediği konularda hakaret etmemeyi öğrenir.

Ayrıca bir daha reklam bilgi içerir mi konusuna dönmemesi ne kadar acınacak durumda olduğunu gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 1 Haziran 2017; 22:22:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Allah kuran lafı etti ben koptum, ne alaka ise.

Neyse işin özeti senin kankan "ama sen değilsin" sahte öğretim görevlisi ve beni rezil etmiş ama senin bunla alakan yok sadece seyircisin ??

İşin özeti bu dimi ?

Mısırı tereyağlı ye.

Arkadaş sanırım ilkokullu falan, konuşmasından bi şeyleri anlayamamak için özürlü olmak gerekiyor. Boşuna cevap vermişsin o kadar.

Baştan belliydi ne olduğu da sonradan iyice ortaya çıkmış olay. Adam 3000 kere yazdık demiş, sonra 13 yıldır kendimi ifşa etmedim şimdi mi edicem demiş. Iq'su 3 haneli rakamlara ulaşmayan insanlar gelip forumda başkalarıyla bu şekilde dalga geçtiğini sanıyor, bilmiyorlar ki salladıkları şeyleri azıcık beyni olan anlayıp cevap vermeye tenezzül bile etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Allah kuran lafı etti ben koptum, ne alaka ise.

İşin özeti bu dimi ?

Mısırı tereyağlı ye.

Arkadaş sanırım ilkokullu falan, konuşmasından bi şeyleri anlayamamak için özürlü olmak gerekiyor. Boşuna cevap vermişsin o kadar.

Baştan belliydi ne olduğu da sonradan iyice ortaya çıkmış olay. Adam 3000 kere yazdık demiş, sonra 13 yıldır kendimi ifşa etmedim şimdi mi edicem demiş. Iq'su 3 haneli rakamlara ulaşmayan insanlar gelip forumda başkalarıyla bu şekilde dalga geçtiğini sanıyor, bilmiyorlar ki salladıkları şeyleri azıcık beyni olan anlayıp cevap vermeye tenezzül bile etmiyor.

Bizim kimseyle dalga geçtiğimiz yok.

Bana cahil diyen bir adama gerekli ayarı verdim. Bunlar hep kuyruk acısı.

iq puanı ortalaması 100, standart sapması 15 ile 19 arasında değişen standartlaştırılmış bir testtir.

Pratikte 9 puandan düşük iq puanı elde edilmez. Ayrıca her birey z puanından doğru orantılı olarak 3 haneli iq puanı da elde edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 1 Haziran 2017; 22:29:53 >

• eulogy kullanıcısına yanıt
    Suçlu ya da suçsuz aramıyorum ben zaten. Eğer suç arayacağımız konu tartışmanın bu denli seviyesiz oluşuysa zaten 2 taraf da suçludur, nihayetinde insan kendi kendine tartışamaz.

Bu arada ben 2 niz için söyledim, biriniz ben şu bölümlüyüm dedi diğeriniz de benim de eşim bilmemne dedi. Hanginiz hangisini dedi ona bakmadım açıkçası.

+ Birinin ithamı ile cahil olmuyorsunuz zaten, eğer olmadığınızı düşünüyorsanız bunu kanıtlama zorunluluğunuzun olmadığını düşünüyorum.
  • quote:

Suçlu ya da suçsuz aramıyorum ben zaten. Eğer suç arayacağımız konu tartışmanın bu denli seviyesiz oluşuysa zaten 2 taraf da suçludur, nihayetinde insan kendi kendine tartışamaz.

Bu arada ben 2 niz için söyledim, biriniz ben şu bölümlüyüm dedi diğeriniz de benim de eşim bilmemne dedi. Hanginiz hangisini dedi ona bakmadım açıkçası.

+ Birinin ithamı ile cahil olmuyorsunuz zaten, eğer olmadığınızı düşünüyorsanız bunu kanıtlama zorunluluğunuzun olmadığını düşünüyorum.

Kanıtlama ihtiyacında değilim. Ben doğrusunu yazdım nu kadar.

İşim uzmanlık alanım ekmek paramı kazandığım konuda adam durduk yere hiç yoktan bana hakaret etmeye çalışıyor. Zaten kendisine de yazdım. Öyle davranmasa umrumda da değildi.

Tmm bilmiyorsun. Tmm bildiğini sanıyorsun. Herkes bazen bildiğini zannedebilir. İyi de adam, forumda karşıt bilgi sundu diye pervasızca insanları üstelik bilmediğin konuda hakaret etmene gerek yok.

İster cevap veririm ister vermem. Cevap vermeyi tercih ettim.

Cahillikle suçlandığında mesleğinin bu olduğunu söylemek kadar doğru birşey olamaz.

Ben nasıl bir otomobil ustasına motor konusunda ahkam kesip hakaret etmeye çalışmıyorsam bana da o bilgi felsefesi konusunda ahkam kesemez.

1. sayfaya bakarsanız, birbirimizin fikirlerine katılmadığımız halde oldukça düzgün şekilde tartıştığımız kişiler de var. Bu çıkıp hormonlu ergen gibi sağa sola saldırıyor.

Ha bu forum da ahkam kesmesi de sorun değil. Ama ufacık aklıyla hakaret edip dalga geçmeye çalışıyor.

Konu tartışmaya değer bir konu olsa yine cahilmiyim gerçekten diye kendime sorarım. Uzman alanım olsa bile.

Ama adam gelmiş reklamın bilgi içermediğini savunuyor şaka gibi.

Bunun için uzmanlığa da gerek yok. Lisansta bilimsel araştırma yöntemleri alan herkes bilgi kaynaklarını bilgi çeşitlerini bilir. Yl alan biri bilgi felsefesini görür. Doktorada ayrıntılı tartışma alanlarına hakim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 1 Haziran 2017; 23:2:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XenGaminG

Forumlar bilgi paylaşım merkezidir... keşke türkler biraz forum kültürü öğrense. yasak olan bir şey yapsaydık moderatörler tarafından uzaklaştırılardık ;)

Bilgi paylaşmak ile kar amaçlı reklam yapmak arasındaki farkı bilmeyen cahil.

Kardeş zaten donanımhaberin kendisi reklam amaçlı haber yapıyor, siz neyin peşindesiniz.

Bir insanın gelip burada kendisinin veya arkadaşının sitesini paylşaması kadar doğal birşey olamaz.

Ayrıca reklam da bir bilgi barındıyor.

Sanki suçmuş gibi triplere girmenin anlamı yok. Eğer suçsa dh'ın komple kapatılması lazım. Çünkü dh'ın ana amacı forumda bilgi paylaşmak değil.

Bugün içinde reklam barındirmayan wikipedia dışında site yok. Atacağın her link reklama giriyor zaten.

Adam geliyor ekran kartı tenik servisinin başlığını açıp hizmete başladık diye entry giriyor. Hekes adamı kutluyor, dh editörleri hayırlı olsun mesajı atıyor. Siz burada adam kendi twitch kanalının linkini paylaşıyor diye gereksizce uyuz oluyonuz.

Reklam bilgi barındırıyor ??????????????????

Allah aşkına cehaletin geldiği noktayı anlayayım diye biri beni banlasın buralardan.

İşin acısı burda paylaşılan %90 link fishing.

Özetle tıklayın kaybedin.

Şu yoruma mesaja bakar mısınız ?

Kendisi cehaletin geldiği noktayı anlamaya çalışıyormuş. Ben de kendi cehaletini yüzüne vurdum.

ADAM GERÇEKTEN NE KONUŞTUĞUNUN FARKINDA DEĞİL.

Daha ne olsun. Ne konuştuğunun farkında değil.

Dahası konu başlığının youtube/twitch kanalı payşaşımı hakkında olduğunun farkında değil.

Akşınca iov yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 1 Haziran 2017; 22:52:34 >

Cevap verip vermemen sana bağlı da, en azından forumun kuralları içerisinde konu dışı tartışmak ve bunu bu denli uzatmak sana verilen bir seçenek değil. O arkadaş ile ister özelden tartışırsın orası beni alakadar etmiyor zaten.

Benim anlam veremediğim olay, adamın yazdığı hiç bir şeyi desteklemiyorum ama, haklı olan tarafın neden sinirlerine bu kadar yenik düşüp, kin besleyip kendini benim gözümde haksız konuma getiriyor. Şu yazdığın son cümlelerin beni ürküttü.

"Daha o arkadaşı çok rezil edecem, merak etmeyin. Öyle ağzından salyalar saçarak sağa sola durduk yere cahil diye hakaret etmeye çalışan arkadaşın cahilliğini tüm ortamlarda gösterecem.
    Kendi halinde entry giren insanlara bilmediği konularda hakaret etmemeyi öğrenir.
    Ayrıca bir daha reklam bilgi içerir mi konusuna dönmemesi ne kadar acınacak durumda olduğunu gösteriyor."

Tanımadığın biri için bu kadar kin beslemeyi ben sağlıklı görmüyorum.

krdş suscan mı haksızsın hala ötüyon bisi bildiğin yok rezil etme kendini bu kadar cringe oluom seni gorunce
  • Bu tartışmaları görünce aklıma Hurricane10 geldi

Nerelerdedir kim bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 1 Haziran 2017; 23:4:15 >
  • quote:

Cevap verip vermemen sana bağlı da, en azından forumun kuralları içerisinde konu dışı tartışmak ve bunu bu denli uzatmak sana verilen bir seçenek değil. O arkadaş ile ister özelden tartışırsın orası beni alakadar etmiyor zaten.

Benim anlam veremediğim olay, adamın yazdığı hiç bir şeyi desteklemiyorum ama, haklı olan tarafın neden sinirlerine bu kadar yenik düşüp, kin besleyip kendini benim gözümde haksız konuma getiriyor. Şu yazdığın son cümlelerin beni ürküttü.

"Daha o arkadaşı çok rezil edecem, merak etmeyin. Öyle ağzından salyalar saçarak sağa sola durduk yere cahil diye hakaret etmeye çalışan arkadaşın cahilliğini tüm ortamlarda gösterecem.
    Ayrıca bir daha reklam bilgi içerir mi konusuna dönmemesi ne kadar acınacak durumda olduğunu gösteriyor."

Yav çünkü her insan hata yapar. Kendisi de hata yapmış yanlış düşünmüş, kendisini yanlış ifade etmiş de olabilir.

Mesela derki " Benim bilgi kelimesinden kastım, öğreticiydi. Reklam öğretici olmak zorunda değil" der.

Adama iki kere fikrimi söyleyip konu kapatmayı denedim. İyi forumlar yazdım. Daha da saldırganlaşmaya başladı. İnsan tavır değiştirir. Peygamber olsa hatalı olma ihtimalini düşünür.

Reklam bilgi içerir ama benim bilgiden kastım şuydu der. Yanlış biliyomuşum ama yine de reklam ile forumda paylaşılan bilgi arasında bence fark var der.

Yani işin özü insan tarşılan konu neyse onu tartışır. Adam tamamen hatalı olduğunu anlayınca daha da saldırganlaşıp konu saptırmaya çalıştı.

Adama ulusal tez merkezinden kaynak verdik daha ne olsun :) Adam hala fasa fiso diyo :)

Bu yüzden yapılması gerekenleri yapacam. Yine de hırs konusunda haklı olabileceğini düşünüyorum. Şu an kızgınlıktan ben de olayı fazla uzatıyor olabilirim.

Konu amacının dışına çıktıysa yöneticiler gerekli işlemleri yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 1 Haziran 2017; 23:13:12 >

• Bunlar hep amerikanın oyunları (: Hadi siyastetten tartışmaya başlayında iftara kadar zaman geçsin (:

• 2 gün foruma bakmadım ortalık karışmış vaziyet alıyım bari :D
  • quote:

İnsanları cahillikle suçlayan, reklamın içinde bilgi olmadığını iddia eden aşırı* zeki arkadaşa ithafen aşağıdanki yazı akademik makalelerden alıntıdır. Tüm paragrafı okumak istemeyen, sadece koyu kalın yazılmış tümceleri okuyabilir.
    .
    .
    .
    .
    .

"Reklam, bir malın, hizmetin tüketiciye ulaştırılması öncesi ve sırasında, sonrasında ki program, işlem ve uygulamaları içeren bütünleşik pazarlama iletişiminin bileşenleri içerisinde yer alır. Ürün, hizmet ya da bir markanın tanıtım, geliştirme ve tutundurma çalışmalarının en önemli koşullarından biridir. Günümüzde sadece üreticiler, reklamverenler ve tüketiciler arasındaki zorunlu ilişkiyi sağlayan bir araç değil, kurumların, markaların, reklamverenlerin kendini tanıtma araçlarından ve belirlenmiş olan tüketiciye neyi, neden alması gerektiğini bilgi içeriği ile anlatan temel kaynaktır"

"Reklamın temel özelliklerine baktığımızda; Reklam, tüketici ile ürün ve hizmeti karşılaştıran, tüketicinin ihtiyacının farkına varmasını sağlayan önemli bir unsurdur. Tüketici, reklam aracılığı ile ürün veya hizmetin sağladığı yararları anlar, reklam iletilerinde; gördüğü duyduğu veya okuduğu bilgiler sonucu, ürünün yararlarına inanır ve sonunda harekete geçerek o markayı diğer rakip ürünlere tercih ederek seçer. Kendine sunulan ürün veya hizmetten memnuniyet duyarsa ürünü satın almaya devam eder. Buradan çıkarak; reklamı, üretici ile tüketici arasında bilgi aktarımını sağlayan, reklamverenden hedef kitleye doğru işleyenve belirli bir etkileşim oran ve gücüne sahip bir iletişim tarzı ve yöntemi olarak değerlendirmek yanlış olmaz. Reklam hedef kitleye, bilimsel yollarla elde edilmiş (ölçülebilir, derecelendirilebilir, oranlanabilir ve sınıflandırılabilir) bilgi ve veriler ışığında, belirli bir ana fikir (konsept) ve davranış/ iletişim tavrı (strateji) çerçevesinde doğru bir zamanlama ile uygun bir metin ve görsel içerik bütünlüğü ile (kampanya) sunulduğu takdirde, ürün / marka, hizmet ve tüketici arasında güçlü bir iletişim bağı oluşturulmasında etkin ve önemli bir işleve sahiptir"

Bu iki paragrafa ulaşmak için Ulusal Tez Merkezinden Alican Kalafatoğlu'nun tezine ulaşıp sayfa 16 sayfa 15-16 yı okuyabilirsiniz.

.
    .
    .
    .
    .

"Reklâm, gazete, dergi, radyo, televizyon, afiş; tabela gibi medialar aracılığıyla çeşitli mal ve hizmetlerin geniş
    halk kitlelerine tanıtımıdır. Bu mal ve hizmetlerin nereden, nasıl, ne fiyata alınacağı ve nasıl kullanılacağı hakkında tüketiciye bilgi veren, ona parasını en iyi şekilde değerlendirme yolunu gösteren bir araçtır"

Bu paragraf Hasip Bektaş'ın makalesinden... Google Scholar ile kolayca bulabilirsiniz.

Başlarım bilimsel makalene, twitch yayınlarınızı da youtube kanallarınızı da atmanız için medya paylaşım bölümü var gidin orada ne halt yerseniz yiyin, LoL Genel kısmını çöplük haline getirmeyin bıktırdınız artık

• quote:

quote:

Yav çünkü her insan hata yapar. Kendisi de hata yapmış yanlış düşünmüş, kendisini yanlış ifade etmiş de olabilir.

Mesela derki " Benim bilgi kelimesinden kastım, öğreticiydi. Reklam öğretici olmak zorunda değil" der.

Adama iki kere fikrimi söyleyip konu kapatmayı denedim. İyi forumlar yazdım. Daha da saldırganlaşmaya başladı. İnsan tavır değiştirir. Peygamber olsa hatalı olma ihtimalini düşünür.

Reklam bilgi içerir ama benim bilgiden kastım şuydu der. Yanlış biliyomuşum ama yine de reklam ile forumda paylaşılan bilgi arasında bence fark var der.

Yani işin özü insan tarşılan konu neyse onu tartışır. Adam tamamen hatalı olduğunu anlayınca daha da saldırganlaşıp konu saptırmaya çalıştı.

Adama ulusal tez merkezinden kaynak verdik daha ne olsun :) Adam hala fasa fiso diyo :)

Bu yüzden yapılması gerekenleri yapacam. Yine de hırs konusunda haklı olabileceğini düşünüyorum. Şu an kızgınlıktan ben de olayı fazla uzatıyor olabilirim.

Konu amacının dışına çıktıysa yöneticiler gerekli işlemleri yaparlar.

Bakmayayım dedim konuya ama insan dayanamıyor. Şeytan dürtüyor yeminle.

1-Reklam bilgi içerir içermez burdaki tartışma bu değildi, ben eşşeğim dediğinde bile bilgi içerir. Her türü iletişim bilgi içerir, aksini idda etmek komiktir. Sorun reklamın içerdiği bilgidir ve kime faydası olduğu.

2-Forum kurallarında gayet açık ve net denir ki reklam yasahh, buna rağmen bunu savunmak neyin kafasıdır.

3-Tüm tartışmayı başlatan arkadaşın nicki çok bilinen ve en iyi yaklaşımla "shady" diyebileceğimiz bir sözde oyun sitesidir. Ki zaten benim ilk tepkim ve tek tek tepkim buna olmuştur

4-Son ve en önemlisi açık ve net bir şekilde ben " ODTÜ de öğretim görevlisiyim ben öğretirim size" demek kendimi 13 yıldır ifşa etmiyorum demek ile nasıl derin ve acıklı bir çelişkidir.

Forum bilgi paylaşım yeridir, yalanlarla millete hava atma yeri değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SourceCode -- 2 Haziran 2017; 15:50:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XenGaminG

Forumlar bilgi paylaşım merkezidir... keşke türkler biraz forum kültürü öğrense. yasak olan bir şey yapsaydık moderatörler tarafından uzaklaştırılardık ;)

Bilgi paylaşmak ile kar amaçlı reklam yapmak arasındaki farkı bilmeyen cahil.

Cahil olan sensin aslında

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.