Şimdi Ara

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
1
Favori
132.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben de oynuyorum da
    auction falan kovalıyorum al sat yapıyorum genellikle...

direksiyon olarak tek alternatif wireless direksiyon mu şimdi?

yoksa herhangi bir direksiyon olur mu? (logitech'ler falan)
  • Banlanmasaydım skyline ımla dağıtırdım hepinizi..Hadi hadi şanslısınız...
  • adveture hocam""ama en önemlisi senin 'hislerin'. Zamanlama olayını tamamen 'hissetmen' gerekir."" burayı okuyunca direk tokyo drift filmi geldi aklıma. Sean ve Han ın arasında geçen konuşmalar.filmi izleyip sonrada Forza oynayın derim daha iyi hissedersiniz..
  • Hush,
    Hangi direksyonu alirsan al, el padindan daha zevkli ve daha iyi performans alirsin
    Ama gercek FFB yasamak istiyorsan MS'in Wireless direksyonu sart. Diger direksyonlar FFB'yi simule eder.

Tolga_Pan11,
    Umarim yakin zamanda bir sekilde Live alemine yeniden gelirsin...böyle iyi yariscilarla beraber yarismak buyuk zevk verir
  • gameman,

Valla Tokyo Drift'i bir türlü izleme fırsatı bulamadım hala. Bi ara izleyeyim.. His konusunda doğru söylemişler, aferin onlara

Bu arada yukarıda söylemeyi unuttuğum şeylerden biri de seçeceğiniz aracın itişli olmasıdır, çekişli değil. Dört çeker de tavsiye etmem.
  • Önden çekişli araba fizik kurallarına göre el freninden başka kısa süre olmak kaydıyla, yanlıyamaz. Arkadaşlar, akşam 8'e doğru hepimiz live'da olalım, sesli chat ile daha kolay halledebiliriz olayı. Beraber anlata anlata yapabiliriz :)

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 4 Ocak 2008; 19:27:51 >
  • Evet ona da drift denemez zaten. Bu arada çekişli dedikten sonra 'ön' demeye gerek yok

Drift dediğin itişli araçlarda olur, 911'in itişli modelleri leziz mesela ama sedan kadar keyif verir mi, kişiye göre değişir..
  • Önden çekişli yazacağıma öne çekişli yazmışım hehehe :)

Önden çekişli arabalar m.st.rb.sy.n yerine geçiyor :)
  • Adventure dostum 200 sx i al porsche morsche karıştırma driftin atası atası... seneye alacam bunlardan 1 tane gel kapışalım drift te bakalım neler olcak bu arkadaşlarda gelsin izlesin.Hatta ben arabaya bi tanede co pilot alıcam bide 360 koyacam bana hem yol tarif eder bi yandan forza oynar.Var mı gönüllü co pilot hadi bakalım...
    Edit: vazgeçtim... co pilot olarak most wanted da ki mia yı alacam...
    quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Evet ona da drift denemez zaten. Bu arada çekişli dedikten sonra 'ön' demeye gerek yok

Drift dediğin itişli araçlarda olur, 911'in itişli modelleri leziz mesela ama sedan kadar keyif verir mi, kişiye göre değişir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 4 Ocak 2008; 19:46:55 >

• Porsche araba değildir zaten, otomobillerin şahıdır, başka birşeydir o 911'in üstüne makina tanımam şahsen

Drifti nerede yapacağız peki Tolgapan??? Yolda mı? F1 pistini kiralarım dersen onu bilemem, ama Aoutodrom ya da körfezde falan olmaz o işler. Yav gerçekte drift yapmak Forza'da drift yapamaya benzer mi hocam, ne yaptın sen. Türkiye'de drift yapabilen tek bir insan olduğunu sanmıyorum, belki rallicilerden deniyen olmuştur, onlarınki bile tartışılır, denemişlerdir sadece..

Kolay değil öyle, uslu uslu sür arabanı

Size driftin kralını göstereyim, alın izleyin bakalım...

Drift kralı

Bu arada bu drifti yapabilene bütün mal varlığımı vereceğim...

Drift'ül Dehşet

Edit: Pardon yanılmışım!!! Türkiye'de de driftin kralını yapan varmış! 120BG'lik meşhur Antalya'lı.. Buyrun

Hey yavrum be!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 4 Ocak 2008; 20:53:35 >

• Adventure Türkiye de de hakkını vererek yapan adamlar var merak etme sen..Gerçekten var haa bunu yolda ulu orta yapmak marifet mi tabii ki deil ama buralarda yapanları görüyorum yani ufacık bebeler bile babasının arabasıyla el freni çekiyo.Zaten bu el freni olayı çekişli arablarda oluyo nissan 200 sx ya da silvia ya da s2000 gibi bi makinan varsa el frenine bile gerek yok bunu ben deil dünya drift rekortmeni söylüyo ve kendiside nissan 200 sx kullanıyo.Bu arada porsche demişken en nefret ettiğim markalardan biridir.Şahsen alman arabalarından pek haz etmem ve derim ki japon olsun çamurdan olsun.Skyline ve evo hayallerimin arabasıdır.Japonların saf motor sesi yok hocam bmw de porsche da falan yani o ses başka tahrik edici bişey bi dürtü bi trANS olayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

Adventure Türkiye de de hakkını vererek yapan adamlar var merak etme sen..Gerçekten var haa bunu yolda ulu orta yapmak marifet mi tabii ki deil ama buralarda yapanları görüyorum yani ufacık bebeler bile babasının arabasıyla el freni çekiyo.Zaten bu el freni olayı çekişli arablarda oluyo nissan 200 sx ya da silvia ya da s2000 gibi bi makinan varsa el frenine bile gerek yok bunu ben deil dünya drift rekortmeni söylüyo ve kendiside nissan 200 sx kullanıyo.Bu arada porsche demişken en nefret ettiğim markalardan biridir.Şahsen alman arabalarından pek haz etmem ve derim ki japon olsun çamurdan olsun.Skyline ve evo hayallerimin arabasıdır.Japonların saf motor sesi yok hocam bmw de porsche da falan yani o ses başka tahrik edici bişey bi dürtü bi trANS olayı...

Arkadan itişli arabalarda el freninin önemi yoktur drift yaparken.

Drift yapmayı bilmeyen derken, kalkıp pist yanlaya yanlaya bitirmekten bahsetmiyorsak, yapabilen çok insan mevcuttur.. İddialı kelimeler yani kimse yapamaz falan..

• Yok canım neresi iddialı??? Elbette 'drift'ten kastım bu işi spor olarak, disiplin olarak yapabilmek. Yoksa anlık 'yanlama' nedir ki? Çok görüyoruz virajlarda yanlayıp patlayan. Drift değil o. Japonlar dışında 'adam gibi' drift yapabilen bi Amerika'lılar var. Onlar da yeni. Yoksa öyle drifti ben de yaparım, yıllar evel yapıyordum 1.4 Polo ile Çek elfrenini olsun sana drift.. Olur.

Evet, bu bağlamda iddialı değilim, eminim.. Yok drift falan yapan adam Türkiye'de. Var mı?

Not: Tolgapan'ın bahsettiği elfreni çekme drift falan değildir, o elfreni çekmektir. Ralliciler de keskin virajları elfreni ile dönerler bazen. Drifti kelime anlamı ile algılarsanız yanılırsınız. Sürüklenme, kayma demektir kelime olarak ama her her elfrenini çekmek 'drift' yapmak değildir. İstanbul'da bolca genç kardeşlerimiz var 'hadi yanlayalım' diyerekten drift yaptığını sanan. Olanları duyuyoruz sonra. Japonya'da adamlar hayatlarını adıyorlar, yıllarını veriyorlar bu işe... Kolay değil öyle 'drift disiplinine' hakim olmak.. yoksa arabayı herkes kaydırır, verin bana çekim elfrenini, zevkli iştir o ayrı...

• Drift ilerki zamanlanlarda profesyonelleşecektir. Yeni yeni ders verilmeye falan başlanmış. TR'de ralli pilotlarından rahat drift yapabilecek olanlar var.. Ömer Tolon var görüp bildiğim..
  • Bu arada arkadan itişli arabayla drift yapılır, önden çekişli araba ile el freni çekerek yapılan kaydırma zaten drift değildir ki..
  • E tabiki profesyonel olursa şahane olur, en sevdiğim motorsporlarından biridir. Ama Japonya'dan sonra sadece Amerika'da profesyonel olarak yapılan (ki orada bile sanırım tam olarak tanınmadı daha, emin değilim) birşeyin Türkiye'de profesyonelleşmesi bana biraz hayal geliyor. Ha zengin çocuklaı alırlar yaparlar bişeyle, paraya da bakıyor bu işler neticede ama gerisi yaş. Keşke olsa tabi.. Rallicilerden yapan vardır evet ama onlar da bu işi pistte, disiplin olarak yapmış kişiler değiller. Yani aracı alıp, gaz verip kaydırıp güvenli bir alanda tek başına drift yapmaya çalışmak falan... Dediğim gibi, bu işi pistte yapabilmiş, yarışmış olan yok malesef.

Bu arada itişli arabayla yapılır drift, elbette. Çekişli arabayla yapılmaz tabiki. Yani virajlarda gaz veremeyecğin için elfrenini çekerken olmaz sonuçta, biliyorum. Olacağını söylemedim ki hocam zaten ben

• Yok ben Tolgapan11 için söylemiştim onu.

Maddiyata dayanıyor bu olay kesinlikle. Drift yapabilecek bir arabaya 2 tane lastik almaya kalksan 1000 YTL gitti. Pistte 1 saatte harcarsın valla :) Ama pürüzsüz yüzeyde hem güzel hem masrafsız olur. Alacaksın 325i 10000 YTL'ye zevk manyağı olursun valla :D

Adventure bende HPI Micro RS4 Drift var. Manyaklar gibi drift yapıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 5 Ocak 2008; 2:40:30 >
  • Valla güzel bi sedan alıp ayarları yapacaksın, gerekli lastikler ve birazcık da para oldu mu tamamdır Ama bunlardan evel bi ra Japonya'ya gidip yasal bikaç tane yarış ve mümkünse de yasadışı birkaçtanesini izlemek istiyorum. Havayı solumak lazım Akira'larla, Takeshi'lerle evela...

Ooo iyiymiş blackgod, ben de çok almak istemiştim, hala da istiyorum, son 15 yıldır istiyorum hala alamadık Bak o zaman sen şuna, bi araç sana tanıdık gelecektir aralarından

Manyak

bi de bu var, yukarıda kaçırdıysan, delinin teki

İğne deliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 5 Ocak 2008; 2:46:41 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.