Şimdi Ara

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
1
Favori
132.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel alet Yalnız eleman akıllı, taşın üstünde oynuyo kaygan kaygan... Çakal
  • oy rc ciler varmış
    kyosho tf2 vardı bende, tozlu raflarda duruyo şu an
    bakım yaparsam oynarım ama, baya bi uğraşmıştım eskiden
  • Kyosho MR-02 var bende halıda sürmek için almıştım, epeydir sürmedim bende :)
  • Dun aksam superdi yine
    Bir ara Akin arkadasimizda geldi-tanistik, onun ve haldunabi'nin koyu bir Alfaci olduklarini ögrendik , birkac yaris ve 1-2 Drift yaparak sonrada gecemizi Nordschleifede Performans yarislariyla devam ettik. Bu arada Audi - Maserati yarislari cok hararetli gecmistir

Dun Forza2'ye katilan tum arkadaslara tesekkurler, harika yaris gecesiydi. Bu aksam görusmek uzere

Önumuzdeki gunlerde Lancia Stratos yaris gunleri yapacaz, bu yuzden 1 tane Lancia Stratos'u 149kw'ye ayarlayin yani takriben 200hp gucunde, 1'er tane Lancia Stratos'larda D-C-B ve A-Klass'da hazirlayin. Uppgrade ve Tuningler size kalmis, önemli olan her klass'da bir adet Lancia'niz olsun

• bu gecede çok güzel yarışlar yaptık..her yarışta sonuncu olmama rağmen yinede zevkli idi.
    live daki sorunlar nedeniyle kısa bir gece oldu ama devamı gelecektir..
  • blackgod drift için Fairlady Z hazırladım bir tane.pistlere yabancıyım en uygun pist hangisidir? bir snn yardımın olmadan olmayavak bu iş viraja uygun bir şekilde girip devamını getiremiyorum.
    marketplace de Forza 2 pistlerini nerden indireceğim bir de o konuda yardım lütfen..
  • Marketplace'de tüm oyunların bulunduğu bölümü aç, oradan Forza 2'ye tıkla. Ondan sonra oyunla ilgili kısımdan pistleri bul. MS Points'in var yeterli?

Silverstone drift için çok müsait bir pist. Senin arabana ayarları yaparız gerekli olan, problem değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 6 Ocak 2008; 15:57:15 >
  • geymer abini verdiği linkten ayarları ona göre yaptım tüm parçalar,lastikler filan hazır..
    yalnız sitede inç olarak verilmiş bazı ayarlar oyunda cm,mm geçiyor tam yaptım mı bilemiyorum..
    ms point im yok,bir ara aradım ama bulamamıştım yine arayışlara girelim bakalım..
  • Live'da kullandığın adresin US mi?
  • Gameman,
    Dun senin mesajlarini dinleyemedim
    Bugun ise Live'da sorun yok diyorlar, duzeldimi acaba? Aksama bakariz, ben gece 12'den sonra gelirim ancak, o saatte uyanik olan olursa yarisiriz/Driftlesiriz

Gecen gece Nordschleifede Performans yarislarindan birkac resim ekleyeyim dedim

Forza 2 Yaris Simulasyonu Bilgi Basligi

Birde, VRX Industries özellikle Forza 2 icin hazirladigi yaris sistemini kim istemez...fiyati fazla degil ama sistem dehset...Ruzgar Efektini bile koymuslar yuh yani

Adi bile Super, VRX MACH 4

VRX Mach 4'un icerikleri:

-4 Microsoft Xbox 360’s
    -4 Copy's Forza Motorsport 2
    -Xbox 360 Wireless Networking Adapter
    -Microsoft Force Feedback Steering wheel
    -3 Sharp Aquos 37" LC-D62U 1080p HD LCD displays
    -Adjustable rear view Power Acoustik (PTM 750) 7" LCD display
    -Bose Acoustimass 10 series surround sound system with subwoofer
    -Harmon Kardon AVR-144 Surround Sound receiver
    -1500 Watt Tactile Vibration Feedback System
    -1900 Watt Tactile Power Amplifier
    -Virtual Wind System powered by 2 dual Honeywell fans with chrome shroud
    -1" CNC machined polished aluminum foot assembly that connects to the front of the VRX
    -Universal triple screen aluminum mounting bracket that excepts LCD displays from 20" to 40"
    -Adjustable aluminum and tinted acrylic component shelves
    -On board power bar and unique wire way system conceals cables
    -Polished chrome chassis with powder coated wheel mount and pedal mount
    -CNC billet aluminum Speaker Mounts and Seat Wing
    -Front and rear non-slip aluminum vibration dampeners
    -3M automotive chrome trim concealed edges
    -Italian Sparco Monza racing seat (choice of Red/Black or Black/Silver)
    -Sparco automotive seat slider
    -Suspension seat base
    -3/D epoxy coated graphics
    -Velcro and machined rubber grip blocks "prevents wheel and pedal movement"
    -10" diagonal and 8" horizontal wheel adjustments
    -Polished Aluminum Speaker Mounts
    -LED Lighting effects
    -Beverage Containment System

• yuh bune yavv mazallah usutursun bunlarla...ama havaya sokacagı kesın ınsanı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Live'da kullandığın adresin US mi?

hayır avrupa..
  • Ebay'den takip et, MS Points alırsan oradan çoğunlukla mail'ına yollarlar. Ama dikkat et, Live'a kayıtlı olduğun adrese göre seç alacağın Point'leri...
  • Ya beyler drift yoksa drag var üzmeyin tatlı canınızı yalnız ben aracı değiştiririm 200 sx olmaz drag da type r ya da şöyle 4 çeker bi makina lazım....(Ulan sırf hayal kuruyorum ha hayal dünyasında yaşıyorum ama alacam makinayı koyacam yanımada mia gibi bi hatunu sonunda...)
  • Bu cuma Lancia Stratos Turnuvalariyla basliyoruz!
    Herkes Lancia'larini hazirlasin, uppgrade ve ayarlarini iyice kontroll etsin ve Start Your Engines'la baslayalim

Haldunabi'nin bana hediye ettigi 2 arabayida buraya koymadan edemeyecem, harika olmuslar

NASCAR STYLE Speedway'de Nascar yarisida yapacaz bu arada

ve Lancia Stratos'um

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 8 Ocak 2008; 19:29:24 >

• bu akşam ki yarışlar çok güzeldi..
    abi hediye lancia bekliyorum..
  • abi benim drift resimlerim nerde ya wallapaper yapacaktım :) E-30 'umu isterim ben
  • Gameman,
    Lancialar gönderilmistir

cuoresportivo,
    2 gundur bekliyorum resimlerinwww.forzamotorsport.net'e cikmasini, vallaha daha gelmedi...geldigi gibi yeni resimlerle donatacagim burayi

Lancia haricinde, BMW M3 E30'larinizida hazirlamayi unutmayin...1 adet Drifting icin, digerleride degisik klaslarda yarislar icin, 1 tanede S-Klas araba ayarlarsaniz cok iyi olur....bu aralar Audi versus Maserati yarislarinda geziniyoruz onda da

Favori pistler: Tsukuba (Drift), Laguna Seca, Nordschleife, Road Atlanta, Silverstone GP, Mugello, Road America ve son olarak birde Suzukayi aliriz zaman olursa

Aksama Live'da görusuruz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 10 Ocak 2008; 14:20:15 >

• Abi ikimizin baglantı problemi hortladı yine. Yarış sırasında bu yüzden ben saf dısı kalacağım. Bütün nat ayarlarını yaptım oysa, negüzelde yarışlar yapıyorduk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: truelove

Abi ikimizin baglantı problemi hortladı yine. Yarış sırasında bu yüzden ben saf dısı kalacağım. Bütün nat ayarlarını yaptım oysa, negüzelde yarışlar yapıyorduk.

Ayrıca benim S class AudiR8 garajda yatmak zorunda kalıyor bu yüzden
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.