Şimdi Ara

FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.915
Cevap
27
Favori
102.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forza Horizon'u yaklaşık 30 saat oynayarak %100 bitirmiştim, bence open world bi oyuna göre nispeten düşük bi oynama süresi. Forza Horizon 2'de durum nedir?
  • 27sinde başlayan indirim ile kavuşacağım ben de
  • Hocam oynama suresi ne kadar 400 saat falan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheArmy32 kullanıcısına yanıt
    225 saat 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine iyiymis ben 600kusur yaristan 50-60 tanesini bitirdim 50 saat mi ne oldu galiba ben yavasim cok

• onları gördüm de hani mesela sürekli aynı marka araçla yarışınca yedek parça bedava olma muhabbeti vardı ya onu diyorum.
  • gorkem49 G kullanıcısına yanıt
    Evet marka icinde level atlama sistemi yok Forza Motorsports gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

27sinde başlayan indirim ile kavuşacağım ben de

27 sinde ne indirimi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 22 Temmuz 2015; 13:50:12 >
  • Arkadaşlar selam. Oyunu bizim ufaklik oynuyor. Çok acemiyiz kısacası. Yeni satın aldık. BMW den başka arabamiz yok. İgn paketini de almıştık. Ama sadece BMW var garajda. Bir şeyleri yanlış mi yapıyoruz? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attila the Great kullanıcısına yanıt
    27sinde sanıyordum ama girmiş. Forza 5 ve horizon 2 bundle indirimi

• quote:

Orijinalden alıntı: sseker

Arkadaşlar selam. Oyunu bizim ufaklik oynuyor. Çok acemiyiz kısacası. Yeni satın aldık. BMW den başka arabamiz yok. İgn paketini de almıştık. Ama sadece BMW var garajda. Bir şeyleri yanlış mi yapıyoruz? Teşekkürler.

Bmw ile birkaç yarış yapın, sonra Autoshow'dan paranıza göre arabaları almaya başlayın garajınıza eklenecek.
  • Tesekkurler

• İndirimden oyunun normal sürümünü aldım. Oyunun season passi yok mu? Hangi dlcler alınmalı avantajlı bir paket var mı? O kadar çok dlc görünüyor ki kafam karıştı. Car pass iyi mi mesela?

• forza 2 alıp aranıza katılıcam arkadaşlar oyunu bulmaya çalışıyorum şuan 2. el almak mantıklı mı. Türk oyuncular aktif mi oyunda tek başıma canım sıkılmasın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

İndirimden oyunun normal sürümünü aldım. Oyunun season passi yok mu? Hangi dlcler alınmalı avantajlı bir paket var mı? O kadar çok dlc görünüyor ki kafam karıştı. Car pass iyi mi mesela?

Storm island pack ve Porsche pack aldım bence müthiş. Olmayanlar gönül rahatliyla alabilirler

• Private-Miller kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube videolarindan az cok fikir sahibi oldum fakat biraz aciklar misiniz storm island i?Genelde rally tarzinda mi ilerliyor?

• 8 Tl Ye treasure map koymuşlar. Aldım valla kendimi mecbur hissettim o kadar uğraşmaktansa

• profxxx kullanıcısına yanıt
    tam olarak ne işe yarıyordu?
  • bihemtakry kullanıcısına yanıt
    Haritada ki tüm xp board ve travel discount boardlar açılıyor.

• Storm island denilen dlc oyunun ana haritasınımı genişletiyor yoksa o ayrı bir menüden falanmı açılıyor tam olarak nedir ne degildir arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.