Şimdi Ara

FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.915
Cevap
27
Favori
102.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FurkanMarifet

Club bölümüne giremiyorum yardımcı olur musunuz online girebiliyorum ama club giremiyorum.
    Aynı zamanda Forza Hub a da giremiyorum

http://i.hizliresim.com/YlqVY6.jpg

http://i.hizliresim.com/B0vGlg.jpg

Aynen hocam bende Forza Hub'a halen giremiyorum.

Bu arada 350 mblık bir güncelleme gelmiş, hangi araçlar geldi acaba dlc olarak bilgisi olan varmı arkadaşlar?

Düzeltme: FH2 10 year anniversary.

FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME'

"Contents:

2008 Aston Martin Team Forza DBS
    2013 Audi Team Forza R8 Coupé V10 plus 5.2 FSI Quattro
    2013 Audi Team Forza RS 7 Sportback
    2012 BMW Team Forza M5
    2009 Ferrari Team Forza 458 Italia
    2005 Honda Team Forza NSX-R
    2014 Lamborghini Team Forza Huracán LP 610-4
    2013 McLaren Team Forza P1
    2003 Nissan Team Forza Fairlady Z
    2013 SRT Team Forza Viper GTS"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 18 Ağustos 2015; 23:54:22 >

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Ücretli mi acaba gelen araçlar
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hocam artık o haberde sizden Şaka bir yana dün akşam yatmadan önce baktım update çıkınca, indir diyip yattım
  • Forza HUB'a girebilen var mı ?

Bir tane C63 ekleyelim şöyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Forza HUB'a girebilen var mı ?

Maalesef girilemiyor. Dün 10 dan fazla denememe rağmen giremedim.

• arkadaşlar kutulu forza horizon 2 arıyorum, satmak isteyen olursa 100 TL'ye kadar alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Forza HUB'a girebilen var mı ?

İyi oldu hocam konu canlansın biraz Ben ilk söylediğimden bu güne giremedim bir türlü Hub'a. Ne olduda bu kadar zamandır giremiyoruz acaba? Bilgisi olan arkadaş yok mu hiç?
  • Online'da Photo Mode neden yok ?
  • Dün akşam itibariyle, online yarışlara son verdim. Artık sadece Free olarak oynicam Horizon 2'yi. Her yarışta en az bir tane çirkef yarışçı bulunuyor.

Adam yarışmak için değil, resmen milleti bezdirmek için gelmiş. Şu oyunun çarpma işine bir çözüm bulmaları gerek. Diğer türlü insanı oyundan soğutuyor çok açık.

Yarışlar için Forza Motorsport 6'yı, Free gezmek için FH2'yi oynamayı düşünüyorum. Forza Motorsport 6'da böyle olmaz umarım.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı gereksizler Forza 5'te de var. Emin ol 6 dada olacaktır yapımcının buna el atması lazım. Çarpmalar Horizon'da Forza 5 kadar etkili değil yine yol dışına çıkartıyor ama Forza 5 te ufacık dokunmayla spin atıyorsun sonra toparla bakalım.
  • yeni araç dlc si ne zaman gelecek bilgisi olan var mı? A7 yi görünce eriyorum :(

FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setokaibaadnan -- 1 Eylül 2015; 8:46:16 >

• Huba hala girilmiyor, sizde de öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Huba hala girilmiyor, sizde de öyle mi?

Evet, girilemiyor halen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda 88

Hocam aynı gereksizler Forza 5'te de var. Emin ol 6 dada olacaktır yapımcının buna el atması lazım. Çarpmalar Horizon'da Forza 5 kadar etkili değil yine yol dışına çıkartıyor ama Forza 5 te ufacık dokunmayla spin atıyorsun sonra toparla bakalım.

Benim anlamadigim neden forza motorsports ta online yarislarda istege bagli hayaleti acamiyoruz . Hani su araclarin birbirine carpamadigi secenek . Yap bitane bölum koy oraya hayalet acikken yarismak isteyenleri herkes mutlu olsun isteyen normal yarissin isteyen hayalet acik . Yarisirken cirkeflik yapanlardan bukadar cok sikayetci varken dedigim gibi yapmayi nasil akil edemiyorlar anlamiyorum cok fantastik geliyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

quote:

Orijinalden alıntı: Arda 88

Benim anlamadigim neden forza motorsports ta online yarislarda istege bagli hayaleti acamiyoruz . Hani su araclarin birbirine carpamadigi secenek . Yap bitane bölum koy oraya hayalet acikken yarismak isteyenleri herkes mutlu olsun isteyen normal yarissin isteyen hayalet acik . Yarisirken cirkeflik yapanlardan bukadar cok sikayetci varken dedigim gibi yapmayi nasil akil edemiyorlar anlamiyorum cok fantastik geliyor .

Haklısın öyle bir seçenek koymaları lazım, bu yapımcıların ne düşündüğü kestiremiyoruz.

• Oyunu kuran kisi o ozelligi acabiliyor arkadaslar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burayı biraz boşlamışız

Edit: Sağolsunlar adminler çok iyi çalışıyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: ForzaTurk

Burayı biraz boşlamışız

Edit: Sağolsunlar adminler çok iyi çalışıyor

Herhangi bir sorun ile karşılaştığınızda direkt PM üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

• Drag için maliyeti düşük en iyi araba hangisi beyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Yüklediğim fotoğraflar gözükmüyordu. Daha önce de PM yoluyla belirtmiştim. Şimdi düzeldiğini görüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.