Şimdi Ara

FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.915
Cevap
27
Favori
102.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bölümümüzü aktif göremeyince acayip moralim bozuluyor bilgi alışverişimiz çok daha güzel ve çok olması lazım iken hep susmayı tercih eder olduk.. En kısa zamanda canlanmak üzere =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bihemtakry -- 15 Ekim 2015; 13:03:35 >
  • önceki msj a resim yükleyemedi o yüzden yeniden yorum yaptım.

akşamları fh2 oynamak için eşimi kandırmam lazım oluyor ona bir vos vos yapıp 5 dk oynatıyorum sonra sıkılıp gidiyor gerisi bana kalıyor onlardan bir örnek =)

FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bihemtakry -- 15 Ekim 2015; 13:06:41 >
  • bihemtakry kullanıcısına yanıt
    Abi çok güldüm yorumuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu oynamadan ölürsem gözu acik gidicem

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim abi . He ama biz xbox one alana kadar horizon 3 çıkarsa o zaman başka tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Aynı fikirdeyim abi . He ama biz xbox one alana kadar horizon 3 çıkarsa o zaman başka tabi

xbox ta en fazla oynamak istedigim daha dogrusu tek oynamak istedigim oyun fh2 hocam

pc de xbox360 oyunlarinin calismasi olayi ile en azindan xbox360 versiyonunu denemeyi umit ediyorum

2.konsolu alirsam evdeki son durumum pek iyi olmaz

videolardan izledigim ve basligi takip ettigim kadariyla bu kadar ozel bir oyunu oynamamak benim gibi yarisci ruhlu bir oyun sever icin buyuk kayip olacak

gecen gun basliga goz atarken icimden bu nasil bi oyun bu kadar arkadas en ufak bi olumsuz sey yazmamis diye icimden gecmisti
    ve hayran olmustum acikcasi

kimbilir bi piyango cikar belki aninda aliriz bi xboxone

Valla bende ps3 ü verip xbox one alacağım ama artık zaman gösterir hocam

• Bu da benim güzel Impala'm:

FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME'

• Bende yeni x1'a terfi eden biri olarak FH2 fanı oldum :)

Gamertag: adn3ddd, ekleyin kapışalım
  • Oyunu ne zamandır oynuyorum ilk defa böyle bir gökyüzü gördüm:

FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME'

• Azcık nostalji yapalım. :)

Fiat Murat 131 .. Nam-ı diyar Hacı Murat

Yollara vurdum kendimi , bir ara piknik için mola verdim , soluklandık...

FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME'

• dostlar xbox1 ı taksitle uygun fiyata satan bi yer varmı ?

görsellere bakıyorum videolara bakıyorum

bu oyunu oynamam lazım

zaten fh3 çıkarsa gardım tamamen düşecek

bide ben aldıktan sonra pc ye çıkarsa

En ucuz Hepsiburada'da gözüküyor, oyun çok uzun fh3 çıkana kadar götürür. Pc ye çıkmaz Forza serileri çıkmıyor için rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda 88

En ucuz Hepsiburada'da gözüküyor, oyun çok uzun fh3 çıkana kadar götürür. Pc ye çıkmaz Forza serileri çıkmıyor için rahat olsun

tesekkurler hocam 1300 en uygun fiyat anladigim kadariyla

xbox360 gibi korkutan bi cihaz olmamasi cok guzel

guven veriyor en azindan

digital fh2 ne kadar su anda markette ? onemli dlc lerle ne kadara malolur toplam

Hocam cihaz için hiç korkmayın sağlam yapmışlar bu sefer, 360 zamanında 2 makinam gitmişti benimde. Dijital olarak pek bilmiyorum ama forumda satan arkadaşlar vardı ucuza veriyorlardı makinayı alınca forumdan bakabilirsiniz oyuna.
  • Her zaman soylerim en iyi xbox one oyunu. Kesinlikle muhtesem bir oyun. Su oyun ps4 de olacak eminim ki ana konusu 1000 sayfaya yakin olurdu. Kesinlikle konsol almaya değecek bir oyun.

• tesekkurler hocam kampanyalari takip etmeye baslasam en guzeli olacak sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Her zaman soylerim en iyi xbox one oyunu. Kesinlikle muhtesem bir oyun. Su oyun ps4 de olacak eminim ki ana konusu 1000 sayfaya yakin olurdu. Kesinlikle konsol almaya değecek bir oyun.

gercekten cok fena bir oyun hocam

yarissever olupta bu oyunu oynayamamak gercekten uzucu bir durum (benim icin)

forza serisi bu kadar ilgimi cekmiyor acikcasi

xbox one alirsam uzun bir sure aklima bile gelmez forza serisi

cunku assetto gibi bir devle ugrasmak benim icin gayet vakit aliyor ve yeterli

ancak forza horizon 2 nin bir dengi yada rakibi yok ne yazikki

keske olsaydi bende ekstra masraftan kurtulurdum belki

• Soylediklerinizde sonuna kadar haklisiniz. Oyun gercekten muhtesem. Bir araba yarisi ancak bu kadar guzel olabilir:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME'

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.