Şimdi Ara

FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.915
Cevap
27
Favori
102.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben "storm island"eklentisini alacağım ama eklenti hakkında pek bilgim yok.Rally tarzı bir bölüm mü?Rally tarzıysa hiç bana göre değil Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Aynı fikirdeyim abi . He ama biz xbox one alana kadar horizon 3 çıkarsa o zaman başka tabi

X360'ta oynadım ama X1 versiyonu gerçekten çok farkı. Konsol + Horizon 2 + İkinci kol parasını biriktirdim büyük bir hevesle sonra bu parayla telefon aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık etmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Yazık etmişsin

Hocam telefon S3'tü aşırı donmaya başlamıştı format falan kurtarmaz hale gelmişti. Kardeşimin telefonu da bozulunca telefon almak zorunda kaldım almışken de uzun yıllar idare etsin diye bayağı bir para bayıldım. Zaten Uncharted, TLOU, GOW vs Forza mı diye düşünüyordum bu dertten de kurtulmuş olduk.
    Xbox cephesinde Forza hariç haz ettiğim bir oyun yok PS cephesinde ki oyunları daha çok beğeniyorum.

Artık Temmuz 2016'ya tekrar nasip olursa bir miktar biriktirip Horizon 3 ile aranıza katılmak isterim.

• Oyuna yeni sahip olabildim. Yarış oyunlarına pek meraklı olmasamda başından 2 saat kalkamadım gayet beğendim.
    Bu da deneme videom :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Soylediklerinizde sonuna kadar haklisiniz. Oyun gercekten muhtesem. Bir araba yarisi ancak bu kadar guzel olabilir:)

Tamam sen oyunu fazlasıyla oynadın. Cihazı gönder de azcık da biz oynayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Oyuna yeni sahip olabildim. Yarış oyunlarına pek meraklı olmasamda başından 2 saat kalkamadım gayet beğendim.
    Bu da deneme videom :)

Hocam o uçaklar nedir öyle, konsolu aldırtır insana.

X360'da Horizon'ın ilk oyununu oynadım, şahaneydi.
    Şüphesiz bu da öyledir.

• [simage][/simage]
     FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME' FORZA HORIZON 2™ 'OPEN WORLD RACING GAME'

• Attila the Great kullanıcısına yanıt
    muthis gorunuyorlar hocam

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Oyun gerçek anlamda muthiş.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Göndereyim Uğur
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Göndereyim Uğur

Tamam adres veriyorum, gönder.

• xbox dagitiliyormus duydum geldim

oyle yada boyle alicaz galiba ama saglam bi indirim sart bana

en azindan 2. konsol sebebiyle kendimi fazla hirpalamami engelleyecek bi indirim lazim bana

• Nfs çöpünü oynayinca bu oyunun ne kadar mükemmel olduğunu bir kez daha anladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kisilik kisimda trafik driver san francisco kadar yogunmu dostlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

tek kisilik kisimda trafik driver san francisco kadar yogunmu dostlar ?

Hayır yoğun trafik yok oyunda.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Gözün değdi, bugün oyuna girdim save lerim uçtu. İlk kez başıma geldi..
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Save'leri buluttan çekmiyor mu ?
  • Arkadaşlar. Rally, daha doğrusu tarla taş toprak yarışlarını sevmeyen biri için storm island gider mi. Gördüğüm videolara göre Rally türü ağırlıklı yarışlar var bu DLC de. Haritada buna benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4spenox

Arkadaşlar. Rally, daha doğrusu tarla taş toprak yarışlarını sevmeyen biri için storm island gider mi. Gördüğüm videolara göre Rally türü ağırlıklı yarışlar var bu DLC de. Haritada buna benziyor.

Hocam youtube üzerinden bakarsanız daha iyi olur bence. Ama dlc çoğunlukla dağ bayır yarışlarından oluşuyor. Muazzam hava şartları var birde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.