Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
214.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Demo olur diye düşünüyorum. Ve evet, en mantıklısı o aslında. Sadece 120 TL daha bulmam gerekecek. Bu arada kardeşlik olayını sormuş birisi. Aynı hesap evet, ve kardeşlik değil bu. Kendi Steam hesabınıza başka bir bilgisayardan giriş yaptığınızı düşünün. Olay bu.
  • Bana pcde sistemleri çok zorlayacak gibi geliyor . Yanlış hatırlamıyorsam forza 6 apex 1080P/60FPS için 16 gb ram ve 4 gb ekran kartı istiyordu . Bununda ondan aşağı kalır yanı yok . 4 gb ekran kartı alsak sadece, minimum 800-850 lira . 900 liraya xbox alıp xbox ta oynamak daha mantıklı geliyor şu an bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akt02 -- 6 Ağustos 2016; 2:48:50 >
  • akt02 A kullanıcısına yanıt
    Abartı yazıyorlar. Forza 6 Apex 1080p/60FPS Medium yakalıyordum R7 250 kart ile. Bunun sorun olacağını sanmıyorum. (8 GB Ram, 2 GB R7 250, i5 2.8 GHz işlemci)
  • Beyler oyunu alıp secondary falan oluyor mu. Yarı yarıya satarız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Panda

Günü geç abi, oyun çıktığı saniyede kodun elinde olacak. Belki 2-3 gün veya 1 hafta önce, ön indirme olursa o da.

hocam eminsiniz degilmi ?

eger kesinse amazondan alicam

eger 23 unde kod bizde olacaksa daha beklemeye gerek yok o zaman

siparis verilebilir

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    5 bilemedin 10 sn sonra PC icin key veriliyor,dvdler zaten xboxa ozel.Onlarda 2 haftada gelir normal kargo ile hizli kargo ile 4-5gunde geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

5 bilemedin 10 sn sonra PC icin key veriliyor,dvdler zaten xboxa ozel.Onlarda 2 haftada gelir normal kargo ile hizli kargo ile 4-5gunde geliyor.

bolge sorunu yasamayiz dimi

tamam daha soru sormuyorum

alsakmi biraz daha beklesekmi

• Pc de g27 desteği olur mu acaba

• 300 TL nedir ya oyun alt tarafı arkadaş.Normal versiyonu150-160 Tl'ya bulmak lazım.

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Suan amazonda amerikada bolgesi icin diyor ama steam oyunlarinda da ayni seyi soyluyordu bazi oyunlarda,gayette calisiyor.Microsoft icin durum nasil onu bilemiyorum.Windows store PCciler icin uzak kavram suan icin.

Ucuz baska oyun bulup onu eklesek dicem,forza gibi sadece windows store icin satilan var mi acaba ?

Edit:10$lik xbox gift kart var,ayni mantik oda.Onda da amerikada kullanilabilir yaziyor.
    Edit2:Amazonda amerikada kullanilabilir yaziyor ama keyler global buyuk ihtimalle.Sadece alisveris yaparken abd adres gostermek gerek.
    Birde vpn ile diger ulkelerden alinabiliyormus.Xbox live konusunda alanlar var baya.Koreden bile alinabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 6 Ağustos 2016; 14:37:55 >
  • Standart sürüm 180 TL Amazon'da. Keyler global. PC'de G27 desteği tabii ki olur :v . Amazon alışverişlerimde şu ana kadar sorun çıkmadı, tabii Amerika adresi yazdım.
  • Hocam bende i5 650 3.20 ghz işlemci , 6gb ram ve r9 270 ekran kartıyla medium da 60 fps görüyorum görmesine ama sabit kalmıyor . 2-3 yarış yaptıktan sonra çok rahatsız edici donmalar ve takılmalar ortaya çıkıyor . Grafikleri düşürüp lowda oynayayım desem bu seferde kaplamalar ve çevre detayları ,gölgelerin tırtıkları vs çok göze batıyor .

• akt02 A kullanıcısına yanıt
    8GB Ram ve RX470 ikilisi çok rahat işinizi görecektir.Belki 1080/60 olmaz ancak 1080/45 olur diyebilirim.
  • Hocam AMD FX4100 8 GB RAM ve GTX 660 Tİ ile durum ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Hocam AMD FX4100 8 GB RAM ve GTX 660 Tİ ile durum ne olur

Optimizasyon iyi olursa 1080/Mediumda rahat oynayacaginiz dusuncesindeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son cikan xbox live oyunlarina bakin mesela forza motorsport6,quantum break,gears of wars,rise of tomb raider da tavsiye edilen kartlar hep gtx 970,r9 290x Daha dusuk kartlarda da acarda bu kadar fazla istememesi gerek.
  • Sgt.Panda kullanıcısına yanıt
    o zaman toplu alalım bari belki indirim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

o zaman toplu alalım bari belki indirim olur

Amazon desteğe yazalım Donanım Haber olarak alıyoruz diye.
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt
    Toptancisi yok mu bunun ucuza kapatirdik.Ultimate alcaz yapsinlar bir guzellik
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Hepsi benzer tavsiyede bulunuyor ancak Quantum Break ile FM6 optimizasyonu arasında uçurum var.Quantum Break'ın optimizasyonu rezalet ötesi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.