Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
214.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amerika 60 Dolar ise, Almanya'da 60 Euro'ya satılıyor. Fiyatlar yine değişmiyor yani hocam.
  • Az önce yükselttim sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobo.

Az önce yükselttim sıkıntı yok.

forumdan almıştım ben korsan beceremedim yükseltmeyi
  • Arkadaşlar bilgisayardaki windows store' dan key nasıl giriliyor? Hiç denk gelmedim de öyle birşeye soruyorum sadece :)
    Bir de g2a, kinguin gibi sitelerden alsam sıkıntı olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duranUysaL

Arkadaşlar bilgisayardaki windows store' dan key nasıl giriliyor? Hiç denk gelmedim de öyle birşeye soruyorum sadece :)
    Bir de g2a, kinguin gibi sitelerden alsam sıkıntı olur mu?

Xbox storedan girilcek galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet öyleymiş. Biraz karışık geldi. Bu arada g2a ve kinguin' de yok oyun. Amazon daha avantajlı tabiki oyun çıkınca ordan alırım ben. Bu arada 30 ağustosta kodu gelen arkadaşlar burdan bilgilendirirse süper olur

• Forza Horizon 3' ün PC' ye gelmesi kadar güzel birşey olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: duranUysaL

Evet öyleymiş. Biraz karışık geldi. Bu arada g2a ve kinguin' de yok oyun. Amazon daha avantajlı tabiki oyun çıkınca ordan alırım ben. Bu arada 30 ağustosta kodu gelen arkadaşlar burdan bilgilendirirse süper olur

7 Gün sonra ben haber veririm
  • Sgt.Panda kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım. Amazondan alırken bu adresi tam olarak nasıl giricez yani neyi nereye yazıcaz açıklayabilirmisin. Telefon numarası istiyo. Oraya türkiye numarasımı giricez yoksa yabancı bi numaramı. Bir de bu işlemi yaparken amerika vpn'mi yapmamız gerekiyo? Daha önce hiç böyle bi işlem yapmadımda yardımcı olursan çok sevinirim. Aranıza bende katılıcam. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo90

Merhaba arkadaşım. Amazondan alırken bu adresi tam olarak nasıl giricez yani neyi nereye yazıcaz açıklayabilirmisin. Telefon numarası istiyo. Oraya türkiye numarasımı giricez yoksa yabancı bi numaramı. Bir de bu işlemi yaparken amerika vpn'mi yapmamız gerekiyo? Daha önce hiç böyle bi işlem yapmadımda yardımcı olursan çok sevinirim. Aranıza bende katılıcam. Şimdiden teşekkürler.

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

Telefon numarası istediğinizi yazabilirsiniz.

Amazon.com'dan VPN kullanmadan alışveriş yapabilirsiniz.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim arkadaşım. Çok yardımcı oldun.
  • Hobo. kullanıcısına yanıt
    8.1 e gecip win 10 a yukselttik bakalim hocam
    Ancak sistem den bakinca windowsu etkinlestir diyince baglantinizi konyrol edin etkinlestirilemedi hatasi aliyorum.nedendir acaba?

Birde deluxe mi ultimate mi almak gerekir oyunu???Oyunu alan arkadaslar ne aldilar acaba?farki nedir yazarlarsa cok sevinirim.

• levo90 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Arkadaşlar oyun w10 üzerindeki store da gözükmüyor amazonda da bulamadım amazondan alan varsa link atabilir mi bide bu oyun steam gelir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Gozunuzden kacmis olsa gerek.
    Buyrun link:

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01HQK99KI/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1471944997&sr=8-2&pi=SY200_QL40&keywords=forza%2Bhorizon%2B3&dpPl=1&dpID=510SSj1IJ0L&ref=plSrch&th=1&psc=1

Hocam teşekkür ederim.Ama Xbox one yazıyor onu anlamadım bide bu kodu nereye yazıcaz store da

• Dijital - Fiziksel olarak ikiye ayrılmış durumda sürümler. Dijitale tıklarsanız Xbox One + Windows 10 diye gözükecektir Cover'da. Kodu Store'dan giriyorsunuz. Store'dayken sağ üstte fotoğrafınıza tıklayın, açılan seçeneklerde "Redeem a Code - Bir Kod Tanımlayın" (Türkçesi yanlış olabilir, emin değilim) yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Panda

Dijital - Fiziksel olarak ikiye ayrılmış durumda sürümler. Dijitale tıklarsanız Xbox One + Windows 10 diye gözükecektir Cover'da. Kodu Store'dan giriyorsunuz. Store'dayken sağ üstte fotoğrafınıza tıklayın, açılan seçeneklerde "Redeem a Code - Bir Kod Tanımlayın" (Türkçesi yanlış olabilir, emin değilim) yazar.

Çok teşekkür ederim yardımınız için
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Ya ultimate ya standart bence.Hatta standart+car pass paket olsa o daha mantikli.
    Ultimate icinde car pass+vip zart zurtu var.Kisa yoldan level atlama gibi birsey ve 1-2 ozellestirilmis arac veriyor.
    Deluxede sadece vip var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Panda

Dijital - Fiziksel olarak ikiye ayrılmış durumda sürümler. Dijitale tıklarsanız Xbox One + Windows 10 diye gözükecektir Cover'da. Kodu Store'dan giriyorsunuz. Store'dayken sağ üstte fotoğrafınıza tıklayın, açılan seçeneklerde "Redeem a Code - Bir Kod Tanımlayın" (Türkçesi yanlış olabilir, emin değilim) yazar.

Peki bölge sorunu yaşarmıyız
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.