Bildirim
Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (367. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Zamanında ben interneti hızlandırıp tek seferde indirmiştim.Eğer böyle bir seçeneğin yoksa ve tekrar aynı olay yaşanır diyorsan ki internetin gitmeside buna dahil alternatif indirmeyi bir dene hala çalışıyorsa. -
Çok yakın bi arkadaşım i5 4460 ile sıkıntısız oynuyor. Ek olarak işlemci kullanımı ortalama %80 lerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o motosikletleri yarıştığımız tren ve helikopter gibi düşün. Ben motosikletlerle oynanacağını sanmıyorum ayrıca oyun müthiş duruyor ama ingilterede gene trafik akışı ters bu kötü oldu bence -
Artık son olarak kendi kullandığım windows hesabıma oyunu alıcam zaten şuanki fiyatı çok uygun. Yeni ekran kartı alıp format atıp tekrardan indiricem. -
aslında arkadaşım bir noktayı atlamış şimdi farkettim. OPTİONS-ADVANCED kısmında MAX PRE RENDER FRAME LİMİT - 3 yazan ayarı 1'e çekin. Bu en önemli noktaydı. Mert yazarken unutmuş sanırım :)quote:
Orijinalden alıntı: hakanyargici
Merhaba. Bende bu sorunun maduruyum. İşlem önceliğini yükseğe çektim bu mesajınızdan önce hala aynı sonuç vardı. Bu sefer tekrar denedim kulaklığımı bilgisiyardan olan bağlantısı ayırdım tekrar girdim ortalama 7dk lık bir oyun oynattı. Ayarlara girince tekrardan attı. Ne yapmam lazım ? -
Arkadaşlar oyunun optimizasyonunda sıkıntı mı var i5 7300hq +gtx1050ti + 8gb ddr4 ram 2400mhz laptopumda açıyorum genelde 50-60 fps arası oynuyorum(demo oynuyorum henüz almadım) normalde hiçbir fps dropu donma falan yok ama bazen 2 saat sıkıntısız oynuyorum bazende 10 dakika bile oynamadan takılmalar yapıyor i5 7300hq + 1050ti bu oyuna darboğaz yapar mı ya da ram mi yetersiz kalıyor %90 civarı kullanıyor lütfen bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim. Zaten demoyu açtığımda afterburner veya hwimonitor gibi uygulamaları nedense açamıyorum göstermiyor. After burneri açıncada oyun açılmıyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eğer ram %90 civarıysa Ram darboğaz yapıyor demektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Standart edition fh4 çıkana kadar idare eder mi sizce ? -
Arkadaşlar 100 TL' ye değer mi dersiniz? Neticesinde az bir para değil. Yeni oyunu yolda ama ön sipariş fiyatı 260 TL ve kim bilir ne zaman indirime girer. Bir de daha ucuza bulmanın bir yolu var mı? -
Bence değer çok rahat 100 saat üsttü oynanır .
Oyunlardan çabuk sıkılan biri olarak yaklaşık 120 saat civarı oynamışım. -
eve gidince deniycem. :) -
Satın alma ile sorun yaşıyorum.Tüm kartlarım 3d securityli sanırım.3d securitysiz nasıl alabilirim yardımcı olabilecek var mı ? -
gpu 98-100 de çalışıyor cpu'da aynı şekilde 80-100 arası gidip geliyor ama ram yer yer 80 lerde kalıyor sonra 90 ların üzerine çıkıyor muhtemelen dedğiniz gibidir beni endişelendiren işlemci ve ekran kartı uyumu olduda uyumsuzluk söz konusu olamaz sanırım ? -
Standart Edition ile aranıza katıldım arkadaşlar. İyi oyunlar :3
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de 3D Security destekli kartımla satın aldım ve hiçbir şekilde telefon onayı vesaire istemedi. Sorunsuz bir şekilde tek tıkla satın aldım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kartım galiba microsft tarafından bloke edilmiş ekliyemiyorum kartımı ödeme sistemine. Arkadaşımın kartıyla denedim oldu ikimizinde kartı ininal. -
Oyunu çalıştırdıktan 1-2 sanıye sonra kapatıyor :) 4. defa yüklemek istemiyorum -
Windowsa bugün yeni update gelmiş en sonda vampir oyunu için çıkan geforce güncellemesi vardı onuda yaptım yinede açılmadı. Ayarları sıfırladım yine olmadı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X