Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (365. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
215.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar son 1 soru,bu multide free roam olayı sadece 12 kişilik lobilerden mi oluşuyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, yarışlar da 12 kişilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bandidas22

Cevabın için teşekkür ederim hocam ben bugün fh3 demo indirip denedim yeni aldığım pc ile denedim fps olarak 35-50 arası genelde gayet akıcı oynatıyor ama sürekli ani takılmalar donmalar oluyor ram kullanımına baktığımda %90-95 civarında oluyor takılmanın sebebi bu olabilir mi ?
    pc özelliklerim:
    i5 7300hq işlemci
    gtx 1050 ti 4gb
    8 gb ram
    1 tb 7200 rpm hdd

Alıntıları Göster
    Hocam sistem gereksinimlerini tam hatırlamıyorum ama evet ram yetersiz geliyor olabilir. Forza 7, horizon 3'e göre daha optimize gördüğüm kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Evet, yarışlar da 12 kişilik.
    kocaman mape 12 kişi az değil mi ya,bulundugum yerın yakınında mı 12 kişiyle sınırlı yoksa tum koca mapte ayrı lobı ve sadece 12şer kişi mi? almak uzereydım ama bu 12 kişi olayı kafamı karıştırıyor,

• Maalesef az ancak 12 kişiyi bile bir araya toplamak zor.Yarışlarda gayet yeterli oluyor yabancılarla.Sen diyorsan tanıdık 13+ kişiyi bir araya getiririm saatlerce oynarız yeni oyunu bekle ama onda da 12 kişinin üstüne şimdilik bir söz,sızıntı vs... yok.
  • quote:

Maalesef az ancak 12 kişiyi bile bir araya toplamak zor.Yarışlarda gayet yeterli oluyor yabancılarla.Sen diyorsan tanıdık 13+ kişiyi bir araya getiririm saatlerce oynarız yeni oyunu bekle ama onda da 12 kişinin üstüne şimdilik bir söz,sızıntı vs... yok.
    şimdi ben 2-3 arkadaşı toplasam free roam gırsek gerı kalanda başkaları oluyo demı,

• quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

Hocam sistem gereksinimlerini tam hatırlamıyorum ama evet ram yetersiz geliyor olabilir. Forza 7, horizon 3'e göre daha optimize gördüğüm kadarıyla.

Alıntıları Göster
    Gpu 100 işlemci 90 100 arası oluyor ram de 90 95 i görüyor ram kullanımı oyundaki yerlere göre değişiklik gosteriyor ama önerilen ayarlarda 12 gb ram istiyor büyük ihtimal sorun ram de. I5 7300hq gtx1050ti ile darboğaz yapmaz diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen.
  • Hocam ben 22 gb demoyu indirdim şimdi standart Edition inerken 55 gb diyo normalmidir

• Kaizer Soze kullanıcısına yanıt
    Normal, indirmeyi durdurma tek seferde indir yoksa baştan başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 9 Haziran 2018; 17:44:54 >
  • Bu oyunda indirim olmaz mı hiç arkadaşlar ? Yakalayamadım ındırım
  • EXios kullanıcısına yanıt
    Fakat şu anda %4 gösteriyor olağan değil mi

Aynen sıkıntı yok.
    https://www.reddit.com/r/forzahorizon3/comments/64xuxk/forza_horizon_3_full_version_download_after/

hocam burda bahsettiğne göre demo ile tam sürümün alakası yok yanlış yönlendirmiş olmayalım saygılar
    üstüne kurucak demedim ki hocam sıfırdan dikkat etmeniz gereken kısmı söyledim durdurursanız baştan indirirsiniz sonra demeyin 100gb oldu diye.
  • Bi hayırsever arkadaş cevap versin lütfen car passe dahil olmayan araç pakatleri ve expansion pass indirime giriyor mu hiç acaba hatırlıyormusunuz? Ona göre bekleyeceğim de :D
  • quote:

üstüne kurucak demedim ki hocam sıfırdan dikkat etmeniz gereken kısmı söyledim durdurursanız baştan indirirsiniz sonra demeyin 100gb oldu diye.
    Hocam böyle sonsuza kadar indirme yapmasının sebebi zamanında durdurmuş olmamız mı yani? Forza 7 aldım c diskine indirirken durdurup d ye aldım 98gb tan 126gb a çıkmıştı fakat ekstradan 2 gb daha indirmişti oyun 128gb ta her şeyi iptal ettim. 98gb ta tamamlanması için durdurmadan indirmemiz gerekiyor yani?

• mustiua M kullanıcısına yanıt
    Girerse yazarız hocam beklemede kal.

• AwerlawK kullanıcısına yanıt
    Aynen tek seferde indirmeniz en iyisi eğer nette vs. problem varsa ilk sayfada ki indirme yöntemini deneyebilirsiniz.Her duraklattığınızda baştan indiriyor ve söylemiyor durdurdunuz veya birşey oldu silin baştan başlasın daha sağlıklı.

Tamamdır çok teşekkür ederim. O zaman sadece ultimate edition alıp bıraktım şimdilik. Daha önce indi mi peki hiç bu paketler?
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.