Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (364. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
215.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var ancak ne zaman olur bilmiyorum, bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Xbox üzerinden ag bağlantısını kontrol edin. Internete baglanamadigi icin girmiyor. Terodo sorunu olabilir.

Alıntıları Göster
    Hocam nasıl kontrol etmem gerek biraz baktım ama bişey bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eon1907

Hocam nasıl kontrol etmem gerek biraz baktım ama bişey bulamadım

Alıntıları Göster
    Xbox uygulamasina giris yapin.Soldaki ikonlardan en altta settings var.Setting icinde networkden baglanti durumunuzu kontrol edin.Hata varsa orada belirtir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Xbox uygulamasina giris yapin.Soldaki ikonlardan en altta settings var.Setting icinde networkden baglanti durumunuzu kontrol edin.Hata varsa orada belirtir zaten.

Alıntıları Göster
    Hocam baktım bir sorun gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu bayağıdır oynuyordum ama dün açmak istediğimde, kısayolu silinmiş uyarısı verdi, sonra tekrar yükledim. Bu sefer de 'programı açmak için yeni bir uygulama gerekmekte' uyarısını alıyorum..Dünden beri neler yaptım ama nafile yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

Grup kulağınızı çekicem
  • Yazan olmadı oyun açıldıktan sonra max 10-15 dk sonra atıyor lütfen yardımcı olun. 3 kere silip yükledim nette bulunan türk ve yabancı kaynaklarda yazan herşeyi yaptım zaten hepsindede sonuç aynı şeye bağlanıyordu olmadı. Oyun attıktan sonra herhangi bir hata vs. vermiyor ekran kahverengi oluyor fare imleçi çıkıp atıyor. Mic. supporta atılan bir çok mesaj oldugunu gördüm hepsininde ucu aynı şeye bağlanıyordu otomatik bot tarafından mesajlanıyor ve çözümede bağlanmıyor bu durumda ne yapılması gerek artık indirmek istemiyorum. Format atıpta aynı hatayı alanlarda var yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyargici

Yazan olmadı oyun açıldıktan sonra max 10-15 dk sonra atıyor lütfen yardımcı olun. 3 kere silip yükledim nette bulunan türk ve yabancı kaynaklarda yazan herşeyi yaptım zaten hepsindede sonuç aynı şeye bağlanıyordu olmadı. Oyun attıktan sonra herhangi bir hata vs. vermiyor ekran kahverengi oluyor fare imleçi çıkıp atıyor. Mic. supporta atılan bir çok mesaj oldugunu gördüm hepsininde ucu aynı şeye bağlanıyordu otomatik bot tarafından mesajlanıyor ve çözümede bağlanmıyor bu durumda ne yapılması gerek artık indirmek istemiyorum. Format atıpta aynı hatayı alanlarda var yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Bu konu hakkında ilk defa yazıcam inanan inanır inanmıyan yine kafasına göre çözüm üretir. Sırf kendi yaşadığım olay, sağlam çalışan oyun açılmamaya başladı , oyunu 3 kere silip baştan kurdum ve 1 senedir sorunsuz çalışıyor. Yani sorunun çözümünü maalesef Microsoft 'ta bilmiyor, yama çıkarıyorlar sorun için bu sefer oyunu çalışanlarınki açılmıyor gibi absürt olaylar.

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Şöyleki bu dönemin başında 750Ti ekran kartı ile indirmiştim oyunu ve 1.700.000 cr para kasmıştım 19 leveldim. Oyunu o zaman indirirken ilk başta 20gb kurdu sonra hata verdi çok içime oturmuştu. Ondan sonraki denememde sorunsuz indi ve dediklerimi kasıcak süre kadarda sıkıntısız oynadım. Şuanda 3 kere indirdim yükledim oyunu. Winstorede repair veya steamdaki gibi dosyaların bütünlüğünü doğrula tuşu yok. Yeterli bilgide yok microsfta bişey yapmıyor gerçekten üzücü ve can sıkıcı bir durum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Yazan olmadı oyun açıldıktan sonra max 10-15 dk sonra atıyor lütfen yardımcı olun. 3 kere silip yükledim nette bulunan türk ve yabancı kaynaklarda yazan herşeyi yaptım zaten hepsindede sonuç aynı şeye bağlanıyordu olmadı. Oyun attıktan sonra herhangi bir hata vs. vermiyor ekran kahverengi oluyor fare imleçi çıkıp atıyor. Mic. supporta atılan bir çok mesaj oldugunu gördüm hepsininde ucu aynı şeye bağlanıyordu otomatik bot tarafından mesajlanıyor ve çözümede bağlanmıyor bu durumda ne yapılması gerek artık indirmek istemiyorum. Format atıpta aynı hatayı alanlarda var yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Oyundan atmaların sebebi bence win10 güncellemeleri. Her win10 güncellemesinden sonra oyun sapitiyor. Güncelleme gelip düzeltiyorlar ama sonra yine win10 güncellemesi yine oyun pert.

Win10, xbox, magaza ve ekran kartı driverinizi güncelleyin birde.

• quote:

Oyundan atmaların sebebi bence win10 güncellemeleri. Her win10 güncellemesinden sonra oyun sapitiyor. Güncelleme gelip düzeltiyorlar ama sonra yine win10 güncellemesi yine oyun pert.

Win10, xbox, magaza ve ekran kartı driverinizi güncelleyin birde.

• Arkadaşlar birkaç sorum olacak bende bu oyunu seviyorum almak istiyorum oyun şuan 101 tl alınır mı veya yaz döneminde daha düşük fiyatı görür mü ?
    -Oyunda para kasmak zormu level sistemine göremi araç veya parça alabiliyoruz ?
    -Son olarak fh4 çıkacakmış buna rağmen fh3 alınır mı ?

Edit: son sorduğum soruya cevabı kendim vereyim fh4 japonyada mı geçiyor ? eğer öyleyse en iyisi bekleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 7 Haziran 2018; 11:57:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bandidas22

Arkadaşlar birkaç sorum olacak bende bu oyunu seviyorum almak istiyorum oyun şuan 101 tl alınır mı veya yaz döneminde daha düşük fiyatı görür mü ?
    -Oyunda para kasmak zormu level sistemine göremi araç veya parça alabiliyoruz ?
    -Son olarak fh4 çıkacakmış buna rağmen fh3 alınır mı ?

Edit: son sorduğum soruya cevabı kendim vereyim fh4 japonyada mı geçiyor ? eğer öyleyse en iyisi bekleyim
    -Daha düşüğünü göreceğini sanmıyorum, en azından FH4 çıkana kadar.
    -En son Horizon oyununu 360'ta oynamıştım. Onda da suyunu çıkartmıştım. Level kasmak çok da zor değil. Hatta kasmak için uğraşmayacaksın. Yolda boş boş giderken birden drift atma isteğin gelecek ya da hız yapma isteğin gelecek o zamanlarda level için gereken xp'yi kasarsın zaten. İlk başlarda ne kadar paran varsa o kadar parça alabiliyorsun zaten yarış oyunlarına meraklı biriysen oyunu oynadıkça para yağmaya başlıyor parça sıkıntın kalmıyor.
    -Mantıken hiç oynamadığın bir oyun ve keşfedilmesi gereken yerleri var. Ama ekim ayında çıkacak oyun da Horizon 3'ün benzeri olacak. Burada seçim tamamen senin.
    -Japonya'da değil de Hong Kong'da geçme olasılığı var. Belki Japonya'da olabilir. Asya'da geçeceğinden emin bir çok kişi.

Bence sen de benim gibi FH4 bekle o zaman kadar Forza 7 alıp onunla idare et. Şimdi bu yazıyı yazarken kendimin "FH3 mü, Forza 7 mi alayım" ikilemimi cevaplandırdım

• Şimdi win storede indirimler var bu indirimler ne zaman sürücek ? Ben aldığım oyunu hesap olarak satın aldım ve format atınca gitme gibi bi riski var. Şuan fh3 standart 100TL ve aldıktan sonra dlc araba vs. alırım. Bu indirimlerin son günü nedir ?
  • Şu an ultimate edition 200tl'ye inmiş almayı düşünüyorum da ayrıca expansion pass ve porsche paketlerinide almak gerekiyordu sanırım full oyunu alabilmek için fakat onlarda indirim yok. Bu paketlerde zaman zaman indirime giriyor mu acaba eğer giriyorsa bekleyip sadece ultimate edition alacağım. Yok bunların indirime girme durumu oluyorsa bekleyeyim onları da indirimde alırım. Bilen arkadaşlar bi yol gösterebilirse sevinirim. Teşekkürler.
  • Alasım geldi ama bakıyorum mesajlara millet aldığı oyunu oynayamıyor hatalardan fh4 e erteleyim bari araba oyununu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

-Daha düşüğünü göreceğini sanmıyorum, en azından FH4 çıkana kadar.
    -En son Horizon oyununu 360'ta oynamıştım. Onda da suyunu çıkartmıştım. Level kasmak çok da zor değil. Hatta kasmak için uğraşmayacaksın. Yolda boş boş giderken birden drift atma isteğin gelecek ya da hız yapma isteğin gelecek o zamanlarda level için gereken xp'yi kasarsın zaten. İlk başlarda ne kadar paran varsa o kadar parça alabiliyorsun zaten yarış oyunlarına meraklı biriysen oyunu oynadıkça para yağmaya başlıyor parça sıkıntın kalmıyor.
    -Mantıken hiç oynamadığın bir oyun ve keşfedilmesi gereken yerleri var. Ama ekim ayında çıkacak oyun da Horizon 3'ün benzeri olacak. Burada seçim tamamen senin.
    -Japonya'da değil de Hong Kong'da geçme olasılığı var. Belki Japonya'da olabilir. Asya'da geçeceğinden emin bir çok kişi.

Bence sen de benim gibi FH4 bekle o zaman kadar Forza 7 alıp onunla idare et. Şimdi bu yazıyı yazarken kendimin "FH3 mü, Forza 7 mi alayım" ikilemimi cevaplandırdım

Alıntıları Göster
    Cevabın için teşekkür ederim hocam ben bugün fh3 demo indirip denedim yeni aldığım pc ile denedim fps olarak 35-50 arası genelde gayet akıcı oynatıyor ama sürekli ani takılmalar donmalar oluyor ram kullanımına baktığımda %90-95 civarında oluyor takılmanın sebebi bu olabilir mi ?
    pc özelliklerim:
    i5 7300hq işlemci
    gtx 1050 ti 4gb
    8 gb ram
    1 tb 7200 rpm hdd

• Porsche pack bi indirime girmedi arkadas yav. Yapin 10 lira alalim iste
  • LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    Expansion pass indirime giriyor mu acaba?
  • Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.