LG QNED 65 İNÇ 816 HDMI EARCH Problemi
Arkadaşlar 3 ay önce bu tvden aldım. TV den genel olarak çok memnunum ancak şöyle bir problem ile karşılaştım. Yaklaşık 2,5 ay boyunca 120 Hz çıkışını ( HDMİ 3) sorunsuz kullandım ancak son bi kaç haftadır bu girişe herhangi bir cihaz bağlayınca ( Uydu, pc vs. ) görüntü gelmemekte. 2,5 ay kullanmadan sonraki etapta, pc yi açtığımda sürekli görüntü gidip gidip gelmişti ancak dün denediğimde hiç görüntü alamamaktayım. İşin esas tuhaf kısmı servis çağırdığımda, bana HDMI EARCH bölümü sadece ses için dediler, peki ben bunu 2.5 ay nasıl kullandım? Ki bu girişte 4K 120 Hz oyunlar falan oynadım bana mısın demedi. İnternetten de biraz araştırınca EARC çıkışı; görüntü ve sesin kristal kalitesinde ve kayıp olmadan yansıtması gibi bişeyler yazmakta. Şimdi sizce ne yapmalıyım? Arızalı ise kesinlikle tamir kabul etmeyeceğim direk değişim talep edeceğim. Konu ile ilgili bilgili arkadaşların desteklerini bekliyorum.
Anakartın 2 Ram Slotunun Kullanılamaması
|
8+8gb Ramlere 8+8 gb Ekleme Sorunu
8+8gb olan ramlerime aynı gb ve frekansta 8+8gb daha ram alıp 32 gb yapmak istedim ancak son aldıklarımı takınca ekrana görüntü gelmiyor. Nedendir sizce?
2019 Clio 4 0.9 TCE !!!
Arkadaşlar araçta bir olayla karşılaştım bu nedendir sizce? Servise götürmeden size sorayım dedim. Araba 89.000 KM' de.
Araç dururken 1.ci vitese takıyorum ve çok düşük hızda hafif ilerleyecekken araçtan gacırtı geliyor, ön taraftan. Genelde park ederken fark ettim bunu. Yolda giderken vs. hiç bir problem ve ses vs. yok.
8+8+8+8 Hakkında !!!
Arkadaşlar bir sorum olacak;
Şimdi benim anakartımda 4 ram slotum var ve ramlerim 8+8 gb 3600 Mhz. Anakartta bulunan ram slotlarından 2 tanesi koyu renk. ben koyu olmayan yere takınca ramleri 2400 mhz de çalışıyor, koyu renklere takınca 3600 olarak yükseltebiliyorum. Soruma gelecek olursak, bende şuan 8+8 takılı ve 3600 mhz de çalışıyorken, ben bir 8+8 daha alsam ve mecbur açık renk olanlara takacağım, bu ramler 2400 mü olarak çalışacak 3600 mü?
Bu neden olur?
|
RX 7900 XT mi RTX 4070 Tİ mı?
|
Gamebooster Nitro 240mm Kullananlar Buraya !!!
Arkadaşlar bu sıvı soğutucuyu aldım internetten ama montajına ait hiç bir video göremedim. Detaylı anlatabilecek biri var mı? Hiç bu tarz bir montaj gerçekleştirmedim, hata yapmak istemiyorum.
İnternet Hakkında!!!
Arkadaşlar, 100 mbit internet kullanıyorum. Download yaparken herhangi bir sorun yok ancak uygulama üzerinden (İp Tv vs.) birşey izlerken sürekli takılmalar oluyor.
Aynı uygulamayı telefondan Wifi olarak bağlı şekilde izleyince bir problem olmuyor. ( Masaüstü bilgisayar ethernet ile bağlı). Sizde sorun nedir? Ping vs. durumlarından mı kaynaklanıyor acaba pek anlamıyorum açıkçası bu durumlardan.
Arkadaşlar pek online oyun oynayan biri değilim. Offline oyun oynamak için de günümüz şartlarında bir dünya para vermek bana çok mantıklı gelmiyor. Bu nedenle uygun fiyata offline şekilde oyun oynayacağım, kiralama vs. seçenekleri olan bir durum mevcut mudur? Playstationdaki kardeşlik gibi?
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.205
İkinci El Bölümü Mesajları: 117
Konularının görüntülenme sayısı: 241.202 (Bu ay: 440)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 53 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun