Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (377. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
214.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fh3 online icin arkadaş olarak eklemek isteyenler.Kullanıcı adım;
    Claudecan93

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu indirip sabah oynadım. Grafikler muazzam. Gerçeğe en yakın bu grafikleri gördüm valla. Ultra ayarlarda her şey yağ gibi akıyor. Yanımızdan geçip giden araçlar gerçek oyuncu mu veya bot mu bunlar? Bazı özellikler kilitli radyo veya menüler. Bunlar kaçıncı seviyede açılacak? Oyunun hikayesi var mı anlatılan yoksa tamamen serbest dolaşma ve yarış mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    Onlar bot, ayarlardan online oyna demeniz lazım diğer oyuncular ile aynı serverda olabilmek için. Radyo ve menüler siz oyunda ilerledikçe açılacak. Ün kazandıkça festival alanları genişliyor ve yenisini açılıyor, onların kilidi de öyle açılıyor. Hikaye kariyer felan yok, açık dünya istediğin yerde istediğin araçla yarış olayı.
  • Dostlar aşağı yukarı 1,1.5 saat oynadıktan sonra oyun hiçbir hata vermeden kapanıyor. Ben bu oyunu 3 sene önce oynarken de böyleydi, hala böyle. Mikrofon izni kapalı, driverler güncel. Ne bu oyunun derdi?
  • Adamla aynı anda bitirdik ama beni ikinci verdi :(

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    5gb civarı vram 12gb civarıda ram kullanımı olduğu için ve sizdede 1 saat sonra kapandığı için ramle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum ekran kartı ve ram kaç gb sistemde?
  • 16 gb ram var hocam onunla alakası olduğunu düşünmüyorum. Ultrada 80 fps civarı oynuyorum performansdan yana sıkıntı yok. Sürekli oyundan atması dışında bir sorun yok, ama bu bile tek başına bunaltmaya yetiyor beni.
    Oyun ilk çıktığında takip etmiştim hatırlıyorum oyundan atma mevzularını bende yeni aldım oyunu atma yaşamayınca güncellemeyle falan düzelttiler heralde dedim ama sizde atma varsa sistemde bir sıkıntı vardır.
    Birde forza 3 ve 4 benim için en iyi ekran kartı stabilite testleridir 20 oyunla sıkıntı çıkarmayan oc ayarım bu oyunda stabil değilse çöker nitekim başlarda yaşadım voltajları 10mv yükselttim sorun kalmadı.
    Daha önce game pass ile oynamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 18 Ağustos 2020; 17:3:21 >
    Teşekkürler hocam. Online açılmış ve 5 tane araç gift olarak gelmiş ama download dediğimde bir şey olmuyor mesaj kutusunda. Garajda da yok araçlar. Bunları nasıl alacağız? Bir araba kestirdim gözüme Showroom'da ama alamıyorum param olmasına rağmen. Direk satın alma paketine yönlendiriyor. Ayrı olarak oyuniçi miktarla alamıyor muyuz?
  • FH3 Duracell GTA Spano paketi ücretsizmiş. Bende hesabıma ekledim fakat yüklenmiyor Microsoft hesabına bağlı geçerli cihazınız yok diyor Şimdi Yüke butonu tıklanmıyor. FH3 ve Expansion Pass'ı oynayabiliyorum halbuki.
    Duracell GTA Spano paketi XBOX konsollar için mi? değilse PC'ye nasıl indireceğim?

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Fh3 sistemde yüklüyse eklenir yani pc içinde kullanılabilir hatta full yol tutuşu şeklinde modifiye edince karda çamurda harika gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 22 Ağustos 2020; 15:0:7 >
  • Microsoft Store'da yüklenmemiş gözüküyor fakat oyun içinden baktım 1 tane McLaren aracı varmış ilginç. Duracell paketinde başka araç yok mu ilerledikçe mi açılacak?
  • Oyunun haritası FH4ten kat kat güzel. Araç sesleri ve aşırı hızlanınca kamera sallanması vs. de çok daha fazla beğendim. İndirimi haber veren arkadaşlara teşekkürler oyun gayet güzel.
    FH4ün suyunu sıktıktan sonra buna geçmek iyi oldu.
  • Expansion Pass'i aldım lakin Blizzard Mountain kilitli görünüyor. Netten aradım taradım bulamadım kilidini nasıl açıyoruz? 3 levelim bu arada.

Blizzard Mountain yerini haritada bulup oraya girmen lazım sonra açılıyor. Hot Wheels Dlcsi için de aynısı geçerli.
  • Ruvhart kullanıcısına yanıt
    Haritada gözükmüyor hocam. Nerdedir acaba diye YouTube araştırması yaptım havaalanı gibi yerde gözüküyordu videoda lakin oraya gittim turladım yine gözükmedi. Belli bir level mi lazım açmak için?
    Ben açtığımda biraz yarış felan yapıp level kasmıştım. Dlcleri kesin indirdiyseniz, biraz yarış yaparak level kasıp öyle deneyin olması lazım. Festival alanları felan oluşturmuştum yanılmıyorsam bir iki tane ondan sonra gittim açıktı.
    Üçüncü festival alanını açınca açılıyordu sanki.
  • Fazla vakit bulamadığımdan 4 leveldeyim henüz, kaç festival açık bilmiyorum açıkçası çözemedim oyunu rastgele dolanıyordum. Biraz level kasayım bakalım teşekkürler.
    Haritada H olarak gözükür festival alanları.

Mesela bu alan level 5 de açılıyormuş gerekli seviyeye gelince zaten arayıp yeni alan hazır haritada işaretleyimmi diye sorar işaretleyip gidersiniz açarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 31 Ağustos 2020; 0:34:43 >
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.