Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
215.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4K 980 icin imkansiz degil.30Fps'de oynarsiniz Vsync ile.60 Fps dogal olarak mantikli degil zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onegogh

4K 980 icin imkansiz degil.30Fps'de oynarsiniz Vsync ile.60 Fps dogal olarak mantikli degil zaten.

Hocsm 60fps den bahsettim zaten.30fps de oyun oynanmiyor, ben zevk alamiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama belki yardımcı olacak birilerini bulurum umuduyla soruyorum. Konusunu açmıştım, sanırım benim pc'de yavaş yavaş her oyunda bu problem olmaya başladı çoğu yöntemi denedim yazılımsal olarak ancak hala problemi çözemedim oyunu oynarken bir anda masaüstüne gönderiyor( oyun kapanıyor ). Farklı oyunlarda farklı zaman aralıkları oluyor birinde 10dk sonra diğerinde saatlerce oynadıktan sonra bunu yapıyor yardımcı olabilecek var mı ? (Büyük ihtimal forza içinde böyle bir sorun çıkartacak oyun çıkmadan bari çözüm bulayım son oynadığım oyun bf1 aynı sorun devam ediyor )

Fx-8350-hyper212
    Msi970 gaming
    R9-280x vapor
    16gb Ram
    750w 80+gold

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 3 Eylül 2016; 13:29:45 >
  • EXios kullanıcısına yanıt
    Bencensistem cok kotu diil medium ayarlarda oynarsiniz hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza 6 Apex'i Ultra- High karışık 60 FPS de oynatabiliyor R9 280x. Horizon 3 de aynı sistemi istiyor belki haritalardan dolayı bir iki ayar düşürerek oynarsınız diye düşünüyorum.

Sorununuz için en temizi format gibi duruyor ama internetten araştırdığım kadarıyla çözümleri;

Ekran kartınızı güncelleyin, eğer güncelse temiz kurulum yapın.
    Taskbar'ı açıp gereksiz uygulamaları kapatın.
    http://www.auslogics.com/en/software/registry-cleaner/ indirip, taratın.

Dediğiniz gibi yazılımsal bir sorun, arka planda başka bir uygulamanın memory götürmesindne ya da full screen ayarları ile oynamasından kaynaklanıyormuş. Bunlar çözüm olmazsa format işinizi kesin görecektir. Ya da şüphelendiğiniz programları silmeyi deneyerek.

• 2K kullanıcısına yanıt
    Birden fazla format attım aynı sorun devam ediyor, yüklediğim yazılımlar zaten sayılıdır ve hepsi kendi uygulamaları hani dışardan ekstra birşey yüklediğimde yok acaba onlar mı yapıyor bilemiyorum.Ekran kartı şuan güncel bir ara eski sürüm olurmu dedim onuda yüklemiştim öylede çözüm olmadı. Geçen günlerde şöyle birşey gördüm tam hatırlamıyorum ne yazıyordu '' Radeon veya ekran kartı görüntü vermeyi kesti ya da çalışmayı durdurdu tarzında bir yazı çıkıp hemen kayboldu '' . Auslogics programını yükledim tarattım ama ne işime yarayacak, launch boostspeed'e tıklıyorum tepki vermiyor. Yöneticiden baktığımda diğer bütün uygulamalar oyunu açmadan önce nasıl çalışıyorsa oyunu açtığım zamanda aynı şekilde devam ediyor, bf1 üstüne çıkan yok zaten.

Teşekkür ederim cevabınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 3 Eylül 2016; 14:42:10 >

Sicakliklar ne alemde.Msi afterburner ile tum sicaklik ve kullanimlari gorebilirsiniz oyun icinde.Bende de boyle bir durum vardi,sicakliktan dolayi.Ekran kartinda asiri sicaklik vardi,sonra baktim sogutucu tam oturmamis :) Simdi yine var bu sefer islemciden,macun bitmis yuklu halde 90-95c civarina geliyor.

• Arkadaşlar merhaba herkese bende fh3 almayı düşünüyorum fakat fazladan para vermek istemiyorum eğer kardeşlik sistemi yapmak isteyen olursa deluxe veya üstü sürümüne talip olabilirim verdiği ücretin yarısını ödemek şartıyla bunun için mesaj veya bu konunun altına yorum yaparsanız sevinirim :)
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Bakıp cevap yazayım hocam 20 dakidadır falan bf1 oynuyorum işlemci 50-55c ekran kartı 55-60c'de buraya yazarken bile oynuyor değerler. Atmadı hem bu sürede bende düşünmeğe başlamadım değil.

Edit= Baktım gpu min 47 maks 49 nasıl oluyorsa cpu1 min 32 maks 69 gösteriyor. (Oyunu kapattım programı yükledim açtığımdaki değerler bunlardı atana kadar deneyip tekrar yazarım)

Edit2 = Oyunu oynarken uzun süre 70c ve üzeri seyrettiler en sonunda gpu75c cpu 72c'de oyundan attı ama 2-3 oyun attım hepsinde hemen hemen bu sıcaklıklarda oynattı, sıcaklıktan mı oluyor sizce? Birde evolve oyununda ben oyunu yüksek grafikten yapıyordur diye düşünüp düşük ayarlara çektiğimde bile atmıştı, macunun falan 1 senesi daha dolmadı cihazında aynı şekilde yaza girerkende temizledim hem ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Sanırım sorun sıcaklık ama bilemiyorum nasıl ulaşıyor o değerlere, olmadı bir macunu kontrol edeyim kasa kapağını açıp oyuna gireyim.

Bu arada min maks değerleri değişti gpu 45-75 cpu 28-79.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 3 Eylül 2016; 16:09:53 >

• Arkadaşlar ucuz key imkanı var mı oyun için? Yoksa Windows store olduğu için tek fiyat mı var?

• crazyofc1 kullanıcısına yanıt
    Ucuz key bir şekilde olur. Xbox One için alan biri, PC kodunu satarsa uyguna ancak öyle.
  • Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir ama bildiğim kadarıyla öyle yapamıyoruz, aynı hesaba bağlı olması lazım iki versiyonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 3 Eylül 2016; 18:31:20 >
  • 2K kullanıcısına yanıt
    2. elde bir aralar görmüştüm sanki. Xbox One olanını kendine alıp, PC olanını satıyordu biri. Yanlış mı gördüm acaba.

Aynı hesapta olması gerekiyorsa yalan olur o zaman
  • Xbix one da yeni hesap eklenmiyor mu, forza icin yeni bir hesap acilip ortak alinabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    P1 ve P2 olayı bunda yemiyormuş hocam.Başka hesaptan girince kilitlli gozukecekmiş.Xbox Anywhere mantığı olduğundan sadece satın alınan hesaptan oynanabiliyor.
    Cok sorunlu degerler degil aslinda 75c civarlari.Birde biosdan kontrol edin,bazi anakartlarda mesela 75e gelince yuk bindiren programlari kapat veya pcyi kapat gibi birsey var.Daha yuksege cekilebilir.

Illa macun olmasina gerek yok,sogutucu tam oturmamisda olabilir.

• konuya uzak kaldım amazondan alanların keyleri geldimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

konuya uzak kaldım amazondan alanların keyleri geldimi

Evet geldi
  • Mağazada forza horizon 3 var tıklayınca alttaki hatayı veriyor ! (dikkat dram içerir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 3 Eylül 2016; 22:49:45 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.