Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
215.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Panda

Çıkmıyor.

Peki hocam oyunun xbox one versiyonunu kutulu alsam Pc için herhangi bi şekilde aktif edebilir miyim? Yoksa sadece digital mi almak zorundayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Dijital zorunlu hocam PC için.
  • Win 10 daki store kısmında oyunu görünen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Win 10 daki store kısmında oyunu görünen var mı?

Evet, görünüyor. Eğer göremiyorsanız bölgeyi ABD olarak değiştirmeyi deneyin.

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]
  • Akşam denerim bilgi için teşekkürler, sanırım Türkiye deki store güncelleme gelene bu şekilde durması daha iyi.
  • demo PC icinde olacak mi ?
  • Beyler güncel olarak en ucuz key nerede şuanda amazon mu?
  • LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    Singapur ve hong kong windows storeda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Hong Kong'dan haberim yok ama Singapur'dan almak için sanırım kartın da oradan olması gerek. İninal kartın Singapur ile uyuşmaması yüzünden alamamıştım oradan.
  • Ancak şöyle bir sorun var abd yok bende win 10 pro orj.Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    birleşik devletler' i seçmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: duranUysaL

birleşik devletler' i seçmelisin

Yok halen görünmüyor.
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    win10 son sürüm mü hocam istersen bi kontrol et. çünkü bende de hata veriyordu bi güncelleme çıktı ondan sonra görünmeye başladı. Hatta şuan TR mağazasındayım.
  • Önceki mesajlara baktım ama bu videoyu göremedim
    8 Minutes of Forza Horizon 3 Gameplay - PAX West 2016
  • Haftaya demo gelir buralar.yanar.battlefield1 beta gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    TR saatiyle Demo saat kaç gibi çıkar acaba. Bayramın 1. gününe gelecek sanırım.

Bu arada, araç sudan geçerken niye şaftı kayıyor. Bunu biraz abarmtışlar, FM6'da da öyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 6 Eylül 2016; 12:52:59 >
  • Arkadaşlar bu ön sipariş hediyeleri ne zamana kada ? Oyun çıkmadan 1 gün önce alsam gelir mi hediyeler ?
  • NEWS:

The worldwide release of Forza Horizon 3 is coming up on Sept. 27 (and four days earlier on Sept. 23 for Forza Horizon 3 Ultimate Edition owners), and today we crossed the latest milestone ahead of launch: Forza Horizon 3 has officially gone gold! With the game off for final pressings of retail discs and setup for digital release, we’re celebrating the good news with some additional updates, including Windows 10 PC specs, the full Xbox Live achievements list, and a very special addition to the Forza Horizon 3 vehicle roster.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

TR saatiyle Demo saat kaç gibi çıkar acaba. Bayramın 1. gününe gelecek sanırım.

Bu arada, araç sudan geçerken niye şaftı kayıyor. Bunu biraz abarmtışlar, FM6'da da öyleydi.

Saat konusunda birsey bilmiyorum dostum acikcasi.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.