Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
215.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Amazon işi buradan alanların yada almaya çalışanların bir çok işlemden bahseden yorumlarını görünce beceremem dedim bulaşmadım.

Eğer almayı düşünürsen o kısımları hallederiz abi, hiç sorun değil onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Amazon işi buradan alanların yada almaya çalışanların bir çok işlemden bahseden yorumlarını görünce beceremem dedim bulaşmadım.

Eğer almayı düşünürsen o kısımları hallederiz abi, hiç sorun değil onlar.

Karma karışık mesaj yazmışım Haber vericem halledersin. Saol Sarp.
  • Oyunu Windows Store'dan almışken gidip Steam'den almam ayrıca fakat her iki platforma da çıksa ve Steamde daha pahalı olsa indirim bekleyip Steam'den alırım. Tabi PC oyuncusu olmayan oyuncular Steam'in PC'ciler için ne demek olduğunu anlayamaz. Windows Store şu an çağ dışı bir platform, ilk başta olan SLI ve Vsync olaylarını düzelttiler ama hala adam olmadı. En basitinden ben Gears of War, Killer Instinct gibi oyunları oynamış olmama rağmen, oyunlara girdiğim zaman saçma sapan mobil oyunları gösteriyor. Forza Horizon 3 gibi büyük oyunları bile özel aramazsınız, çıktığında bile haberiniz olmayabilir. Quantum Break'i de çok merak ediyordum ve gelen incelemeler bile merakımı azaltmadı sonuçta Remedy oyunu ve dolu dolu aksiyon fakat almadım, sonunda Steam'a geliyor oradan alacağım ama Forza'yı daha çok beklediğim için direk alırım eğer ilerde gelirse Steam'e artık o zaman her oyunun gelmesini beklemeye başlarım.

• akt02 A kullanıcısına yanıt
    Aynen yav böyle bir saçmalık olamaz. Kesin bilgi mi acaba?? Momo destekleyen oyun her direksiyonu destekler..
  • Oyunu Hong Kong uzerinden alan var mi ?
  • Hocam bugün forza motorsport 6 apex te denedim hakkaten dfgt çalışmıyor . Kusura bakmasınlarda dfgt uyumu yoksa horizon 3 te yokum ben . Oyun istediği kadar iyi olsun dfgtye destek gelene kadar satın almayacağım oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dfgt gran turismo direksiyonu ondan galiba.

• Böyle saçma bir düşünce içerisinde olmamaları lazım . O zaman yarış oyunu çıkaran hiç bir firma dfgt desteği sunmasın . Böyle saçmalık mı olur

• Bu aracı nasıl koymazsınız lan

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU][simage][/simage]
  • akt02 A kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten apex' e direksiyon desteği gelmedi diye biliyorum. Ama dfgt desteği olmaması kadar saçma birşey görmedim yav. G25, G27, G29 XBOX'ta çalışmıyor onuda eklemesinler. G29' un üstünde kocaman PS logosu var. Yani kesin bilgi mi onuda bilmiyorum da ama MOMO' ya desteği verip sen DFGT' ye destek vermezsen adama sorarlar "Sen napıyosun" derler.
  • MOMOyu yabana atmayin,ffbsi adamin kolunu koparir o derece DFGT destegi gelecektir,gelmese bile diger g25-g29 ayari uyar buyuk ihtimalle.Oyle cok ince ayar yapacaklarini sanmiyorum,sadece tuslari kombine etmislerdir.
  • Hocam ben bugün forza 6 apex te denedim . Custom deyince direksiyonu görmüyor . G25 veya momoyu seçtiğimde ise sizin cihazınız bu degil gibisinden bir uyarıyla karşı karşıya kalıyorum .

• Dfgt patladı elimizde yani birde direksiyon alacağız yani, olsun forza ya değer alırız ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Dfgt patladı elimizde yani birde direksiyon alacağız yani, olsun forza ya değer alırız ne yapalım

Vay be momo ya destek var dfgt ye yok.
    Horizon 3 de bari dfgt ye destrk gelir insallah.
    Biri su microsoft a dfgt nin momodan kat ve kat daha fazla sattigini yazsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • listede yazan direksiyon setleri dışındaki setler çalışmıyor malesef. Xbox one controller devam.
  • Arkadaşlar biz pc'de oynarken xbox oyuncularını da oyunda görebilecekmiyiz. Yani xbox oyuncularıyla pc oyuncuları oyunu beraber oynayabiliyormu bilen varmı?
  • levo90 kullanıcısına yanıt
    Evet birlikte oynanır diye tahmin ediyorum
  • levo90 kullanıcısına yanıt
    Evet oyun Cross-Platform olacak. Kesin bilgi.
  • Sgt.Panda kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşlar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.