Şimdi Ara

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.578
Cevap
37
Favori
215.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saat olarak gece 00:00'da açılacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

Arkadaşlar bu ön sipariş hediyeleri ne zamana kada ? Oyun çıkmadan 1 gün önce alsam gelir mi hediyeler ?

gelir hocam.siz yine de garanti olsun birkaç gun onceden alın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

Win 10 daki store kısmında oyunu görünen var mı?

bende de sıkıntı yok dostum.gorunuyor.Amazon dan aldıydım biliyorsun....

Forza Horizon 3 (2016) [ANA KONU]
  • arkadaşlar demonun pc ye cıkıp cıkmayacagı konusunda kesın bır bılgı varmı su an bayadır takıp edıyorum ama kımse kesın bırsey yazmamıs
  • emptychat2 kullanıcısına yanıt
    Çıkar hocam siz merak etmeyin. Oyunun XOne yerine PC'de denenmesi gerekiyor zaten ve Playground Games'te bunu biliyor.
  • Saol sayende biraz daha araştırdım ve ağustos daki güncellemeyi yapamadığını gördüm, benim gibi store da forza horizon göremeyenler manuel güncelleme yapsın.

• Demo çıkarsa denerim ama windows mağazasından oyun falan almam. Hele bu fiyatlara hayatta almam. Kaldı ki Steam'e gelme olasılığı da var. O zaman ne olacak alanlara? Bir daha alacak tabi ki. Ben çok gördüm senin bitmeyen mağaza hayalini. Kendi oyununu mağazaya özel yapınca adam olmuyor o mağaza be güzelim.

Bu arada Xbox One oyunlarının PC'de istediği sistem gereksinimleri tamamen balon ve şişirilmiş sistemlerdir. Aslında bu terim bir bakıma yanlış. İstedikleri sistemin altında oynanırsa muhtemelen kasmalar yaşanabilir. Fakat bunun sebebi oyunların bu yönde bir optimizeye uğramasıdır. Aslında çok daha düşük ve ucuz sistemlerde çalışabilecek oyunlar, daha pahalı sistemlerde çalışıyor gibi gösterilmek isteniyor. Xbox One'ın, binlerce liralık bir sistemin açtığı oyunları açtığını falan yedirmeye çalışıyor.

Furyx, 980Ti, 16gb ram, i7 4790. Oldu a... Bu oyun Xbox One'da 30 fps çalışıyor diye tahmin ediyorum? Yani Xbox One donanımı bu sistemin yarısı mı ediyor? Yoo tabi ki de hayır. Yarısı bile edemez. B.ktan bir donanım ile 30 fps çalışan oyun o donanımın 2 katı işle 60 fps çalışır. Hadi araya işletim sistemi windows platformu cartı curtu da kat yine de bu sistemi istemez. Keriz yerine koymayın milleti.

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim. Düşündüklerimi yazıya dökmüşsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Demo çıkarsa denerim ama windows mağazasından oyun falan almam. Hele bu fiyatlara hayatta almam. Kaldı ki Steam'e gelme olasılığı da var. O zaman ne olacak alanlara? Bir daha alacak tabi ki. Ben çok gördüm senin bitmeyen mağaza hayalini. Kendi oyununu mağazaya özel yapınca adam olmuyor o mağaza be güzelim.

Bu arada Xbox One oyunlarının PC'de istediği sistem gereksinimleri tamamen balon ve şişirilmiş sistemlerdir. Aslında bu terim bir bakıma yanlış. İstedikleri sistemin altında oynanırsa muhtemelen kasmalar yaşanabilir. Fakat bunun sebebi oyunların bu yönde bir optimizeye uğramasıdır. Aslında çok daha düşük ve ucuz sistemlerde çalışabilecek oyunlar, daha pahalı sistemlerde çalışıyor gibi gösterilmek isteniyor. Xbox One'ın, binlerce liralık bir sistemin açtığı oyunları açtığını falan yedirmeye çalışıyor.

Furyx, 980Ti, 16gb ram, i7 4790. Oldu a... Bu oyun Xbox One'da 30 fps çalışıyor diye tahmin ediyorum? Yani Xbox One donanımı bu sistemin yarısı mı ediyor? Yoo tabi ki de hayır. Yarısı bile edemez. B.ktan bir donanım ile 30 fps çalışan oyun o donanımın 2 katı işle 60 fps çalışır. Hadi araya işletim sistemi windows platformu cartı curtu da kat yine de bu sistemi istemez. Keriz yerine koymayın milleti.

Peki hocam Amazondan satin aldigimiz elimmizdeki keyi (steam e gelirse şayet) steam de de aktif edebiliriz gibime geliyor sanki , olabilir mi sizce?
    Yoksa gercekten de windows store gibi b.ktan bir sistem olamaz.o konuda sizinle hem fikirim.oyunu satin aliyoruz store da gorunmuyor yok guncelleme gelmiyor vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 7 Eylül 2016; 8:48:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuyu bende baya araştırdım steam deki konularda microsoft yapımcı firma olduğu için steam gelmeyeceği konusunda hem fikirler çoktu, ben şahsen düşünmüyorum. Gelse bile forza horizon 5 çıkınca gelir aynı ea games battlefield serisi gibi platform özel bir yapım olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Demo çıkarsa denerim ama windows mağazasından oyun falan almam. Hele bu fiyatlara hayatta almam. Kaldı ki Steam'e gelme olasılığı da var. O zaman ne olacak alanlara? Bir daha alacak tabi ki. Ben çok gördüm senin bitmeyen mağaza hayalini. Kendi oyununu mağazaya özel yapınca adam olmuyor o mağaza be güzelim.

Peki hocam Amazondan satin aldigimiz elimmizdeki keyi (steam e gelirse şayet) steam de de aktif edebiliriz gibime geliyor sanki , olabilir mi sizce?
    Yoksa gercekten de windows store gibi b.ktan bir sistem olamaz.o konuda sizinle hem fikirim.oyunu satin aliyoruz store da gorunmuyor yok guncelleme gelmiyor vs vs

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Steam'e gelirse oyun tıpkı, Ubisoft oyunları gibi olacaktır. X oyunu hem Ubisoft'da hemde Steam'de var diyelim. Bunların keyleri de ayrı satılıyor. Ubisoft keyi alırsanız bunu Steam'de kullanamazsınız.
    Mesela yakında Steam'e gelecek olan Quantum Break de de aksi bir durum açıklanmadı henüz. Windows'dan alanlar Steam'de tekrar almak durumundalar. Eğer almak istiyorlarsa tabi.

• Bu oyun Steam'e gelecek tıpkı QB ve Tomb Raider gibi. Zaten geçenlerde haber çıkmıştı Xbox oyunları Steam'e gelebilir diye 1 2 ay Win10 reklamı yaparlar sonrada Steam'e duyurulur oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladim hocam , napalim artik aldik bi kere.

Xbox oneda zaten amd 7850 civarinda bir ekran karti vardi sanirim.Evet forza horizon3 de 30 fps ile calisacak buyuk ihtimalle xoneda.Su demo gelsinde bakcaz bakalim, i5 2500k+2gb 7850+8gb ram var bende.Buyuk ihtimal 30fps bandinda rahat oynatacaktir diye dusunuyorum yuksek ayarlarda cunku simdiye kadar yok oynayamazsin cart curt dedikleri oyunlari gayet iyi oynadim.Belki ultra oynamadim ama en azindan gozume kotu gelen grafiklerle oynamadim hic.FH3de biraz ayar kurcalayarak 30 ustune cikabilir.

Fiyat konusu zaten acayip sacmaladi microsoft tr.En pahali 2. veya 3. ulkeyiz oyun fiyati olarak
    Oyunu WS dan alan adam tekrar niye Steam den alsın kafayı mı yediniz birader! Steam'in malı olmuşsunuz resmen haberiniz yok extra para mı verıyorlar size steam den almanız için? Boş yapma al oltanı git milleti galyana getirme burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 7 Eylül 2016; 13:12:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunu WS dan alan adam tekrar niye Steam den alsın kafayı mı yediniz birader! Steam'in malı olmuşsunuz resmen haberiniz yok extra para mı verıyorlar size steam den almanız için? Boş yapma al oltanı git milleti galyana getirme burada.

Tamamen tercih meselesi. Ben illa alacaklar diye bir şey söylemedim? Eğer oyun Steam'e gelirse mağazadan alanlar, steamden oynamak isterlerse tekrar almak durumunda kalacaklar. Bu bir gerçek. Milletin bu gerçeği bilmeye hakkı var. Bundan niye rahatsız oldun ki? Ayrıca bana steam malı diyorsun da sen neyin malısın bir söylesene? Oyunları nereden alıyorsun? Kendin bir platform mu kurdun, dağıtımcılığını falan yapıyorsun sanırım? Benim Steam hesabımda 273 oyun var. Söyle malı olduğun platformu oradan alayım bu 273 oyunu.
    Bu kadar geniş bir havuza sahip olduğu için Steam'in alternatifi yok. Aynı şekilde Windows'un da. Her ne kadar 7'den sonra çıkardıkları işletim sistemleri hoşuma gitmese de kullanıyorum. Niye? Çünkü Linux veya benzeri bir yere geçsem illaki kullandığım zibilyon tane program veya oyunun birisi bir sorun çıkaracak. Windows'un altyapısına ulaşmak neredeyse imkansız olduğu gibi Steam'de durum aynı. Microsoft Xbox'a yoğunlaşıp PC'yi üvey evlat olarak ilan ettiğinde, Steam doğdu ve sahiplendi PC'yi. Yapabiliyorsa yapsın bakalım rekabeti. Ben isterim açıkçası ama mümkün değil.

Steam'in benim veya başkasının reklamıma ihtiyacı falan yok. Aynı şekilde mağaza yada başka platformların da. Kimin iyi kimin kötü olduğunu kullanıcı söyler. Steam karşısında hiçbir özelliği olmayan mağazayı savunman çok garip gerçekten. Steam'in gücü, sağladıkları, kullanma kolaylığı, indirimleri, iade sistemi, topluluk sistemi, yedekleme sistemi, forumları vs... saymakla bitmeyecek onlarca özelliği var. Böyle dev bir platformun karşısında savunduğun mağaza neler veriyor saysana bir? Öğrenelim bizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 7 Eylül 2016; 13:44:12 >

• Ms store den alan kisi sirf steamde diye de ekstra tekrardan oyunu almayacagi zaten kesin...

• Desteklenecek direksiyonlar;

Logitech G27 Racing Wheel
    Logitech G25 Racing Wheel
    Logitech G29 Racing Wheel
    Logitech MOMO Force Feedback Racing Wheel
    Thrustmaster T300RS
    Thrustmaster T500 RS Gaming Wheel
    Logitech G920 Xbox One Wheel
    Thrustmaster T150
    Thrustmaster TX Xbox One Wheel
    Thrustmaster TMX Xbox One Wheel
    Thrustmaster RGT Force Feedback Racing Wheel
    + Fanatec (xbox icin sanirim)
  • Logitech momo var ama driving force gt yok mu ? Şaka yapıyorlar heralde

• Orijinalden alıntı: sarppy

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Orijinalden alıntı: sarppy

Orijinalden alinti: bozcaadali

The Day of the UpdatesForza Motorsport 6 var. Amazon işi buradan alanların yada almaya çalışanların bir çok işlemden bahseden yorumlarını görünce beceremem dedim bulaşmadım.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.