Şimdi Ara

FORZA HORIZON 3 (ANA KONU - XBOX ONE) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.250
Cevap
15
Favori
47.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaynak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Kaynak?

http://news.xbox.com/2017/02/13/forza-franchise-exceeded-1-billion-retail-sales/

Retail 2, 5 milyon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu neslin en çok satan yarış oyunu ve retail 2.5 milyon çok iyi rakamlar. Totalde de retail olarak 1 milyar$'ı geçmiş Forza serisi..Sonuna kadar hakediyor piyasanın en iyi yarış oyunu
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    En iyisi Forza Motorsport 6
  • Grafik olarak forza 6 dan iyimi bu oyun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cann89

Grafik olarak forza 6 dan iyimi bu oyun ?

Grafik yapısı ve oyun motoru temelde çok benzer ama FM6 pist yarışı ve simülasyon ağırlıklıyken, FH3 açık dünya ve arcade yönüyle ağır basıyor.
  • Ps fanboylar hala Gran Turismo beklesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Killknight kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 3. levelde açıldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cann89

Grafik olarak forza 6 dan iyimi bu oyun ?

Daha iyi hocam, 30 FPS olduğundan ötürü açık dünya oynanışına sahip de olsa grafik olarak da daha fazlasını sunmuşlar.

Bu arada Blizzard DLC paketini de geçde olsa bitirdim, bir sonraki DLC hakkında bilgi varmı arkadaşlar? Tarih yada hangi tarzda geleceği hakkında? Umarım Forza Horizon 2'deki Storm Island tarzında bir DLC gelmez, herkese hitap eden bir DLC olur yine Blizzard gibi.
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence porsche expansion olarak gelecek bir sonraki genisleme paketi

• quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Hocam bence porsche expansion olarak gelecek bir sonraki genisleme paketi

Anladım hocam ben sadece araç paketi olarak sunarlar bu sefer diyordum ama direk DLC olarak gelir diyorsunuz yani. Öyle gelirse bile umarım bu sefer daha kapsamlı olur hocam
  • Arkadaşlar bende oyunu alacağım. Oyunun fiyatı şuan 40 dolara düşmüş bu indirim kalıcı mı yoksa belirli bir süre için mi geçerli ?
    Link:https://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Forza-Horizon-3-for-Xbox-One/productID.5061286000
  • Hocam belirli süre için muhtemelen . Sonra tekrar 60 dolar olur

• arkadaş oyunu alıcam da onlinesi nasıl aktifmi sürekli yarışlar yapabilirmiyim ?

• Beyler xbox one kullaniyorum kutulu fh3 standard edi. Var online icin gold uyelik almam sartmi

• Jb.ati kullanıcısına yanıt
    Şart.

• HajHaj kullanıcısına yanıt
    Tamamdir tesekkur ederim

• Benim Gold uyeligim teknik bir aksakliktan dolayı askıya alınmış sırf bu oyunu online oynamak için 1 saat üyelik için uğraştım geceyarısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: letmax

Benim Gold uyeligim teknik bir aksakliktan dolayı askıya alınmış sırf bu oyunu online oynamak için 1 saat üyelik için uğraştım geceyarısı :)

oyun nasılki
  • 200 ün üzerinde arabam oldu ancak belirli kategoriler için belirli arabaları kullanıyorum. Şu araba çok iyi denecek bir durum yok ama şu araba buna uymaz denebiliyor. single player modda diğer yarışçıların tepkisi standart iken bundaki tepki ve grafiklerin birleşimi ayrıca oynanışı da katınca güzel bir kombinasyon ortaya çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.