Şimdi Ara

FORZA HORIZON 3 (ANA KONU - XBOX ONE) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.250
Cevap
15
Favori
47.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PC'de kullanamazsınız, sadece Dijital olarak satın aldığınız zaman PC'de kullanabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Aralık 2016; 12:47:26 >
  • Pc'de aldigim oyunu baska bir Xbox hesabinda kullanabilir miyim?
  • Bugün Bilizard Mountain DLC'sini aldım gerçekten harika kış günü karlı havada oynaması daha bi zevkli olur bunu.Bir DLC'ye 56 TL verilirmi demeyin fiyatını hakediyor muazzam olmuş gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 27 Aralık 2016; 19:12:50 >
  • Arkadaşlar merhaba elimde sıfır kutusu açılmamış Forza Horizon 3 Standart Edition kutulu Xbox versiyon var.Pc'de oynayamadığım için satıyorum.

İsteyen PM atabilir satış fiyatından uyguna vereceğim.
  • Kontrollere girince starta basmak gerekiyomuş titreşim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 30 Aralık 2016; 19:26:37 >
  • Nickimi değiştirdim ama oyunda hala eski nick gözüküyo oyunun başındayım new game yapmak istiyorum ama hiçbir yerde bulamadım nasıl yaparım
  • Ana senaryodaki yarışlar online coop oynanabiliyor mu?
  • Arkadaşlar,
    ek paket olan kar dağına giril nerden acaba haritada.Ek paketi almama rağmen giriş yapamadım kar dağına,yardım rica ediyorum.
  • gamerr kullanıcısına yanıt
    Hava alanında bir lokasyon çıkmış olması lazım. Ordan geçiyorsunuz karlı haritaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorgaXxX -- 31 Aralık 2016; 15:6:3 >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Evet. Kim host olursa onun hikayesine devam edersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerr

Arkadaşlar,
    ek paket olan kar dağına giril nerden acaba haritada.Ek paketi almama rağmen giriş yapamadım kar dağına,yardım rica ediyorum.

Yaşlanmışsın hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kar dlc sini lacagım yakın sürede
  • Drag yarışlarının yapıldığı bir havaalanı var.
    Havaalanında ilerlerken blizzard diye bir yazı göreceksiniz. Oraya yanaşıp x e basın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letmax -- 5 Ocak 2017; 21:16:16 >
  • letmax kullanıcısına yanıt
    Beni niye alıntı yaptın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telin azizliği hocam kusura bakma. Masaüstüne geçince duzeltirim

• Yeni xbox aldim. Cok araba yarislarindan hoslanmasamda forza 3 ü almak istiyorum. En uygun nereden alabilirim?
  • Oyunu PC'de oynayan var mı?
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    PC bölümüne bak, oynayanlar var.
  • Merhaba, hediye olarak gelen sıfır kutusu açılmamış Forza Horizon 3 oyunumu satıyorum.Kutusunu açmadım jelatinle duruyor.İsteyenler PM atsın çok uyguna vereceğim.
  • Blizzard DLC'sini sonunda oynama fırsatı yakaladım. Gerçekten beğendim, haritayı dolu dolu tasarlamışlar. Bazen oluşan kar fırtınası gerçekten görüş mesafesini çok çok azaltıyor. Buzun üzerinde kayma hissi (yada o an yaşanan çaresizliği demek daha doğru olabilir), Arcade bir oyun olmasına rağmen gayet iyi vermiş oyun bana göre. Ayrıca Blizzard DLC herkese hitap ediyor; Forza Horizon 2 Storm Island DLC'si herkese hitap etmiyordu. Ayrıca Storm Island'a göre daha güzel olmuş Blizzard.

Kısaca parasının hakkını sonuna kadar verdiğini düğündüğüm bir DLC olmuş Blizzard. Kesinlikle tavsiye ederim herkese

Bu arada yeni kasa Honda Civic Type R halen gelmedi Horizon 3'e. (Hatta daha yeni kasası bile tanıtıldı yani ) Uzun bir süredir beklemedeyim; fakat ümidi kesmeye başlıyorum artık. Benim gibi bekleyen kimse yok mu?

Bu arada oyunun konusu forumun 3. sayfasına düşmüş, DLC çıkışı bile hareketlendiremedi demekki forumu...

Düzeltme: Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 29 Ocak 2017; 19:45:38 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.