Şimdi Ara

FORZA HORIZON 3 (ANA KONU - XBOX ONE) (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.250
Cevap
15
Favori
47.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten gelmeyecek 4K 30fps olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Zaten gelmeyecek 4K 30fps olacak.

peki ; kizmadan :)
  • Horizon 4 mü geliyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki E3 2018'de duyurulabilir

Forza 7 çıktı artık, 2 sene sonra gelir Forza 8. 2018 senesi Horizon'ın sırası. Horizon 4'ten tek istediğim, şehir olarak New York ya da Los Angeles'da geçmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 13 Aralık 2017; 11:51:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlight54

Belki E3 2018'de duyurulabilir

Forza 7 çıktı artık, 2 sene sonra gelir Forza 8. 2018 senesi Horizon'ın sırası. Horizon 4'ten tek istediğim, şehir olarak New York ya da Los Angeles'da geçmesi.

Forza motorsport oynayıp horizon a geçince afallıyor insan 30 fps gerçekten kötü geliyor umarım yeni oyunda 60 fps gelir ama zor açık dünya sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Belki E3 2018'de duyurulabilir

Forza motorsport oynayıp horizon a geçince afallıyor insan 30 fps gerçekten kötü geliyor umarım yeni oyunda 60 fps gelir ama zor açık dünya sonuçta

Katılıyorum. Horizon 4 Xbox One'da 1080p 30 FPS olur, Xbox One X'te belki 1080p 60 FPS olabilir. En azından öyle bir seçenek koyarlar diye düşünüyorum.

• deadlight54 kullanıcısına yanıt
    Horizon 4 E3'e kadar çıkar zaten ortaya

Modifiye işine de biraz daha ağırlık vermeleri lazım. Xbox X'de 4K 60 FPS olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 13 Aralık 2017; 14:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Modifiye işine de biraz daha ağırlık vermeleri lazım. Xbox X'de 4K 60 FPS olması lazım.

One X'te 4K 60 FPS mümkün mü bilmiyorum ama en azından 1080p 60 FPS olur bence. Modifiye seçenekleri de dediğiniz gibi arttırılmalı hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

One X'te 4K 60 FPS mümkün mü bilmiyorum ama en azından 1080p 60 FPS olur bence. Modifiye seçenekleri de dediğiniz gibi arttırılmalı hocam.

One x de 1080p 60 fps çok rahat olur 4K 60 fps zorlamaları lazım

• FM 7'de yaptılar, biraz zorlasınlar yaparlar.
  • Arkadaşımla online nasıl oynayabilirim

• Arkadaşlar oyuna alınan dlc ler her iki hesaptada çalışıyor mu yoksa oyunun alındığı hesapta mı çalışıyor ?

Örnegin; Blizzard Mountain dlc yı p2 hesaptan alsak p1 yararlanabilir mi ?
  • trappereagle T kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde Horizon Group diye bir kısım var. Oradan arkadaşını grubuna davet ederek online oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 15 Aralık 2017; 13:16:56 >
  • oyunu pcde oynadım bir süre sonra sistemim çok yeterli olmadığından keyif alamadım kaldırdım
    şimdi xbox one x almayı düşünüyorum 4k tvmiz var sizce mantıklı bi hareket mi olur yoksa one s mi almalıyım?
    forza horizon 4 çıkar diye düşünerek one x tercih edecegim belkide horizon 3ü 60 fps verebilirler umudum var.
    oyunu online oynamak için oyunu satın aldıktan sonra ekstra ödemem gereken para varmı konsola çok uzagım pc oyuncusuydum fifa ve forza için alacagım
    bilgilendirirseniz sevinirim

bir sorum daha ultimate yani en pahalı sürümünü alırsam tüm eklentiler mevcut mu ekstra almam lazımmı dağ paketi vs?
    ve ultimate editiona o kadar para bayılmak mantıklımı şöyle yaparsan daha iyi olur diyebilceginiz seçenek varmıdır?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berhan? -- 18 Aralık 2017; 2:39:48 >

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor sorun olmuyor.
  • berhan? kullanıcısına yanıt
    Merhaba online oyun için Xbox Live üyesi olmanız gerekiyor. 4K tv niz varmış paranız varsa XBOX One x alın pişman olmazsınız. Biz arkadaşımla kardeşlik yaptık Standart sürüm alıp indirim zamanlarında Car Pass ve Mountain paketini indirime girince sonradan aldık. Daha uyguna geldi. Kardeşlik yapacağın bir arkadaşın varsa XBOX One ı olan fiyatlar yarı yarıya gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

oyunu pcde oynadım bir süre sonra sistemim çok yeterli olmadığından keyif alamadım kaldırdım
    şimdi xbox one x almayı düşünüyorum 4k tvmiz var sizce mantıklı bi hareket mi olur yoksa one s mi almalıyım?
    forza horizon 4 çıkar diye düşünerek one x tercih edecegim belkide horizon 3ü 60 fps verebilirler umudum var.
    oyunu online oynamak için oyunu satın aldıktan sonra ekstra ödemem gereken para varmı konsola çok uzagım pc oyuncusuydum fifa ve forza için alacagım
    bilgilendirirseniz sevinirim

bir sorum daha ultimate yani en pahalı sürümünü alırsam tüm eklentiler mevcut mu ekstra almam lazımmı dağ paketi vs?
    ve ultimate editiona o kadar para bayılmak mantıklımı şöyle yaparsan daha iyi olur diyebilceginiz seçenek varmıdır?

teşekkürler

maddi durumunuz hangisine el veriyorsa onu alın gitsin hocam , insanlar oyun keyfini çıkarmak yerine ufak tefek detaylara takılıyor malesef ayrıca fifa ve forza için alıyorsanız one s alın gitsin 2700 vermeye gerek yok.

• 3 de en sevmediğim olay trafiğin soldan akması.
  • 1080p de bana yeterli gelebilcek bir çözünürlük fakat 30fps canımı sıkıyor.
    bilgisayardan alıstıgımız için sürekli 60fps oyunlara ondan biraz düşünüyorum
    forza horizon 3 ü 1080p 60 fps gibi güncelleme gelirse acaba one s içinde çıkarırlarmı?
    gidip one x e özel verirlerse one si satmaya calısırım bide o sorun çıkar

cevaplar için teşekkürler

@Killknight
  • berhan? kullanıcısına yanıt
    1080p 30FPS olan Forza Horizon 3 ü 1080P destekli plazma tv de Fat kasa Xbox One ile oynuyorum. Oyunun akıcılığıyla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım oyunun motoru gereği gayet akıcı ve fps düşüşü olmadan stabil bir şekilde çalışıyor. Keşke tüm oyunları bu stabilite ile yapabilseler. forza horizon 3 ü 1080p 60 fps gibi güncelleme gelirse acaba one s içinde çıkarırlarmı? Çıkaramazlar Xbox One veya One S in gücü belli One X de belki o kare saniye oranına ulaşabilir.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.