Şimdi Ara

FORZA HORIZON 3 (ANA KONU - XBOX ONE) (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.250
Cevap
15
Favori
47.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berhan?

1080p de bana yeterli gelebilcek bir çözünürlük fakat 30fps canımı sıkıyor.
    bilgisayardan alıstıgımız için sürekli 60fps oyunlara ondan biraz düşünüyorum
    forza horizon 3 ü 1080p 60 fps gibi güncelleme gelirse acaba one s içinde çıkarırlarmı?
    gidip one x e özel verirlerse one si satmaya calısırım bide o sorun çıkar

cevaplar için teşekkürler

@Killknight

Mumkun degil..one s in gucu belli one x icin bile 60fps muamma..oyuna 4k guncellemesi ve supersampling gelecek ocak ayinda ama 60fps modu imkansiz gibi birsey..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher 3 icin de 60fps imkansiz deniyordu. 60Fps modu imkansiz degil bu oyun icin, dusuk bir ihtimal demek daha saglikli olur. Yapimcinin elinde sonucta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 21 Aralık 2017; 10:9:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    geleceği düşünerek one x alayım içim rahat etsin

son sorum bu xbox oyunları inanılmaz pahalı imiş fifa 18 ve forza horizon 3ü birde crew 2 yi istiyorum
    ucuza nerden temin edilir bu oyunlar? 300 400 liralar verilmek zorundamı
  • berhan? kullanıcısına yanıt
    şu an indirim var fifa 18+ nba 18 135 lira. horizon 3 100 lira.
  • nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imlacı

kendi mağazasındahttps://www.microsoft.com/tr-tr/store/p/forza-horizon-3-standard-edition/9nblggh4x6t9

Blizzard paketi de indirime girse keşke..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıda verdiğim linkten, oyunun hangi microsoft store'da daha ucuz görebilirsin. Mısır Store'da Forza Horizon 3 47 TL. Gift Card alarak, oyunu alabilirsin.

https://xbox-store-checker.com/en/game/compare/Forza-Horizon-3-Standard-Edition/9nblggh4x6t9

Edit: Mısır Store'da gift card satışı yokmuş. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 23 Aralık 2017; 11:27:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlight54

Aşağıda verdiğim linkten, oyunun hangi microsoft store'da daha ucuz görebilirsin. Mısır Store'da Forza Horizon 3 47 TL. Gift Card alarak, oyunu alabilirsin.

https://xbox-store-checker.com/en/game/compare/Forza-Horizon-3-Standard-Edition/9nblggh4x6t9

Forza Horizon 3 var, Blizzard eklenti paketine bakıyordum. Verdiğiniz link iyiymiş, teşekkürler

• forza horizon 3 expansion pass Fiyatı 29 tl ye düşmüş 2 popüler dlc ler mevcut tavsiye ederim kacırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: brigand35

forza horizon 3 expansion pass Fiyatı 29 tl ye düşmüş 2 popüler dlc ler mevcut tavsiye ederim kacırmayın

İyiymiş, zaten Hot Wheels dlc’si vardı bende. Tek başına blizzard paketi için bile fena değil gerçi fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: ixib

Hocam buyur indirimde Blizzard ve Hot Wheels

https://www.microsoft.com/tr-tr/store/p/forza-horizon-3-expansion-pass/9nblggh4t5ft

Merhaba hocam bılgınız var mıdır acaba ?

Oyun rus store den alınma dlc yı tr storeden alsak çalışır mı ?
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    üzgünüm hocam bilgim yok o konuda, Türkiye hesabı benimki.
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun Rus store dan alınma benim dlc yi tr store dan aldım sıkıntı yok çalışıyor ama ikiside aynı hesapta ve şu an hesap tr

• quote:

Orijinalden alıntı: ixib

Hocam buyur indirimde Blizzard ve Hot Wheels

https://www.microsoft.com/tr-tr/store/p/forza-horizon-3-expansion-pass/9nblggh4t5ft

Hocam selamlar,

Bu expansion pass'i satin aldigimizda herhangi ek bir odeme yapmadan blizzard mountain ve hot wheels pakedini almis oluyoruz degil mi ?

Store'da soyle bir aciklama var da cok garip geldi acikcasi. "Forza Horizon 3 Expansion Pass, hem Blizzard Dağı ve hem de Hot Wheels genişletmelerine indirimli bir fiyata erişim sağlar. "

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ogz2232 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 2 dlc de sizin oluyor

• ogz2232 kullanıcısına yanıt
    Selam hocam, normalde tek paket 56.25 bu Expansion Pass olayı ikili paketi alana indirim demek. Yani sorun yok ikisi de geliyor tam olarak.
  • 29 TL olduğu görünce dayanamadım expansion pass aldım dlc'ler güzel bu fiyata kaçmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 25 Aralık 2017; 8:44:41 >
  • Merhaba pc de bu oyunu oynamak için microsoft mağazadan satın almak istiyorum. Xbox'taki multiplayer oynamak için xbox live hesabı istiyor diye biliyorum. Aynı şey windows'ta da geçerli mi?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.