Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.822
Cevap
27
Favori
100.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Model ne hocam? Bir de sadece bu oyunda mı lag oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Tv game modunda zaten.
    Tekli oyuncu moduna gir, eğer orada sıkıntı yaşamıyorsan internet ile alakalı durum. Çünkü ben bugün birkaç tane 16 kişilik yarışa girdim lag yedim baya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDR'de renkleri soluk gözüken arakdaşlar var mı ? Başka hiç bir oyunda bu problemi yaşamıyorum. Sadece burada mevcut. Parlaklık, güneş, gökyüzü her şey okey ama oyun hafiften bir griye çalıyor, washed out dediğimiz kavram...

Yeşil tam yeşil değilde dolapta beklemiş içi geçmiş yeşil gibi oluyor mesela. Mavi şeffafımsı, kırmızı bordomsu bir hal alıyor. Yer yer göze güzel bile geliyor (daha gerçekçi duruyor sahenye göre daha soluk hali ile) ama neticede oyun ve SDR'a alır almaz nevriniz dönüyor o rengarenk dünyada.

Pek çok yerde sorun rapor edilmiş ama çözüm bulan yok. Platform pc bu arada.

Sebebini bile arkadaşlar aydınlatırsa çok çok memnun olurum...
  • Bir tek bu oyun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    PC de HDR sorunu var güncelleme ile çözülmesini bekleyeceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar One X i ayarlardan 1080p e çektiğin zaman Forza direk 60 fps oluyor mu? Yani oyun ayarlarından değil cihazın kendisinden 1080p ayarlasam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Arkadaşlar One X i ayarlardan 1080p e çektiğin zaman Forza direk 60 fps oluyor mu? Yani oyun ayarlarından değil cihazın kendisinden 1080p ayarlasam.
    Öyle birşey yok. Oyuna giriş yaparak ayarlardan performansa alacaksın. Oyunu restart etmeni isteyecek. Sonrasında 60 fps olarak oynayabilirsin.

• Horizon 4, serinin en kısa sürede en çok satan oyunu oldu.
  • Beyler merhaba. FH1'den beri seriyi zevkle oynuyorum. Pek forum kültürüm olmadığı için grubunuza yeni denk geldim, görebildiğim gamertag’leri ekliyorum, siz de beni ekleyebilirsiniz. Oyuna sadece çocuklarım uyuduktan sonra geç saatlerde 1-2 saatliğine girebiliyorum ama denk gelirsek beraber takılırız. Oyunla ilgili yorumlarım şu şekilde;

Haritanın büyüklüğü gayet yeterli, işin içine dört mevsim de girince yeteri kadar tatmin ediyor insanı. Tek sıkıntı bölgenin Britanya olması nedeniyle haritanın fazla kırsal ve yeşillik olması olmuş. Örneğin FH3 haritası kendi içinde çok daha fazla çeşitlilik gösteriyordu. FH4’te her bölge birbirine benziyor biraz. Benim gibi offroad sürüşü sevenler için haritanın kırsal ağırlıklı olması güzel tabi ama eleştirenleri de anlıyorum. Britanya yerine Japonya tercih edilseydi denge daha güzel olurdu diye düşünüyorum, güzelim hiper araçlar yatıyor garajda.

Festival alanının tek olması, online etkinlikler, yeni forzathon sistemi, yeni yan etkinlikler vb. değişiklikler güzel olmuş. Serinin önceki oyunlarını oynayanlar için oyunu rutine bağlamaktan çıkarmış bunlar. Yeni bir oyun oynadığını hissediyor insan. Özellikle multiplayeri çok güzel entegre etmişler oyuna, nadir de olsa lag yaşanıyor ama problem edilecek kadar değil bence.

Araç fizikleri biraz daha geliştirilmiş geldi bana. Yapay zeka da biraz kolaylaştırılmış, FH3’e göre rakip zorluğu bir üst ayarda oynanmalı gibi.

Araç seslerini duymak için müziği kısanlardanım ben ama bu oyunda araç sesleri nedense beni tatmin etmedi. FH3’te sesini zevkle dinlediğim bazı araçların FH4’te aynı keyifte ses vermediğini duyunca çok şaşırdım. Bu oyundan önce Dirt 4 oynuyordum, hemen o yüzden olduğunu düşündüm. Ama bugün forumda gördüm ki herkeste benzer şikayetler var. Umarım bunun için bir patch yayınlanır. Ses en az grafik kadar önemli benim için. Grafik demişken ben One X’te 1080p tv’de performans modunda oynuyorum. 60fps’de oyun akıyor resmen! Allahtan 4K’da hiç görmedim oyunu, o grafikleri bi görseydim heralde bir daha 1080e geçemezdim :)

FH3’ü 250 saat oynamışım, heralde en az o kadar da FH4 oynarım. Şu ana kadar çıkan tüm horizon harita eklentilerine bayıldım, şimdiden FH4 için ne çıkacak diye merak ediyorum.

Son olarak herşey iyi güzel de şu devir ve hız saati göstergelerini bi yenilesinler yaaa, vallahi sıktı artık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rofrexpo -- 9 Ekim 2018; 11:8:9 >

• Arkadaşlar dönüşlerde bendede arkadaşdada sorun mu var anlamadık virajlarda çok zorlanıyoruz dönemiyoruz çogu kez çekiş ve denge kontrolude kapalı ama lastık ayarı falan yada ince bir ayarı falan mı var acaba ?

Birde oyunu HDR almıyordum ınput lag oluyor diye TV güncelleme gelmiş uzun zamandır kurcalamıyordum HDR+Oyun modu ile HDR sorunsuz oldu ve efsane güzel oldu kış mevsimindeyim karların o parıltısı falan muhtesem görselleri gercekten.
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Level 25 civarıyım, dönüşlerde ben de çok zorlanıyorum. Dönüşte bariyer varsa sık sık çarparak dönmeye başladım diyebilirim. Yarışın en önündeki araç nasıl ani dönüşleri yapıp hızlanıyor, oyun yapımcılarına sormak isterdim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 9 Ekim 2018; 11:20:59 >
  • INSTAGRAM/ FORZATURK

Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForzaTurk -- 9 Ekim 2018; 11:53:11 >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Aynen bariyer oldumu kesin değdiriyorum yoksada ya yolda çıkıyorum yada baya yavaşlayıp giriyorum bu sefer devir duştugundne tekrar hızlanma sıkıntı oluyor.
  • Bu neslin en iyi yarış oyunu olmuş. Önceki iki oyunda o koca açık dünyada belirli pistlere sıkışmış halde aynı şampiyonaları farklı araçlarla tekrar edip duruyorduk. Gerçi son oyun o noktada biraz daha esnekti ama bu oyun çok iyi olmuş. Uzun zamandır bir yarış oyunundan almadığım keyfi bu oyundan aldım.
  • Şu oyunun resmi olarak kutulu satılmaması gerçekten komedi Xbox Türkiye ne iş yapıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Arkadaşlar dönüşlerde bendede arkadaşdada sorun mu var anlamadık virajlarda çok zorlanıyoruz dönemiyoruz çogu kez çekiş ve denge kontrolude kapalı ama lastık ayarı falan yada ince bir ayarı falan mı var acaba ?

Birde oyunu HDR almıyordum ınput lag oluyor diye TV güncelleme gelmiş uzun zamandır kurcalamıyordum HDR+Oyun modu ile HDR sorunsuz oldu ve efsane güzel oldu kış mevsimindeyim karların o parıltısı falan muhtesem görselleri gercekten.
    Bence sürüşünüz hatalı, ben de tüm yardımlar kapalı oynuyorum ama sıkıntı yaşamadım. Hatta bir arkadaş daha yazmıştı, önceki oyuna göre daha kolaylaşmış sürüş.

• Forza Horizon 4 (2018) [ANA KONU]

• Yeni canavarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kankkunen

Bence sürüşünüz hatalı, ben de tüm yardımlar kapalı oynuyorum ama sıkıntı yaşamadım. Hatta bir arkadaş daha yazmıştı, önceki oyuna göre daha kolaylaşmış sürüş.

Alıntıları Göster
    valla bendede hersey kapalı nerdeyse ABS hariç denge kontrol çekiş kontrol falan ama yok arabadamı sorun var anlamadım 4 çeker araç ile çok sorun olmuyor.

Birde arakadaşlar dün 2 kere başıma denk geldi yarış içinde hatchback arabalarla yarısırken 2018 Honda Civic TypeR var ama satın almada yoktu nasıl oluyor bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Horizon 4, serinin en kısa sürede en çok satan oyunu oldu.
    Sonuna kadar hakediyor

https://wccftech.com/forza-horizon-4-fastest-selling-game/
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.