Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.616
Cevap
85
Favori
453.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ultimate Edition sahipleri bu pakete ücretsiz sahip olacak. Paket 2 Ekim'de çıkıyor.

1964 Aston Martin DB5 (Goldfinger, Thunderball, GoldenEye, Skyfall, Spectre)
    1969 Aston Martin DBS (On Her Majesty’s Secret Service)
    1974 AMC Hornet X Hatchback (The Man With the Golden Gun)
    1977 Lotus Esprit S1 (The Spy Who Loved Me)
    1981 Citroën 2CV6 (For Your Eyes Only)
    1986 Aston Martin V8 (The Living Daylights)
    1999 BMW Z8 (The World is Not Enough)
    2008 Aston Martin DBS (Quantum of Solace)
    2010 Jaguar C-X75 (Spectre)
    2015 Aston Martin DB10 (Spectre)
  • Sadece en baştaki sezon geçiş kısmını oynadım harika görünüyor. Fora 3 den daha iyi atmosferi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • need for speed 2 den sonra ilaç gibi geldi. Olay bambaşka yere gelmiş, çıksa da gömsek saatleri

paketler arasında harita farklılıkları da oluyor mu yoksa sadece araba çeşitlilğinden mi ibaret?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsubasa-isizaki -- 13 Eylül 2018; 23:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blendw

bu oyunda keskin virajları nasıl dönüyorsunuz? sonuna kadar çeviriyorum ama keskin virajlarda dönmüyor çok yavaşlayınca dönüyor! gamepad ile de aynı direksiyondada aynı
    bi tık gazdan çekip arabanın burnu virajın şeklini aldımı yeniden gaz. Benim taktik bu işe de yarıyor gibi.
  • nfsci olarak bıraktım artık.Horizona geçiçem ama pek bilmiyorum.
    Geçenlerde bir video da fh3 onlineda bayrak kapma tarzı bir şey gördüm biri kaçıyordu onu yakalamaya çalışıyorlar sonra ona geçiyordu fln. bunun gibi online ne tür online modları var oyunun, nasıl bir online sistemi var ?
    birde araç alma fln araç levelleri nasıl oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 14 Eylül 2018; 1:39:0 >
  • Demosunu 2-3 saat kadar oynadım. Teknik anlamda, görsel anlamda ve sürüş hissiyatı vs her konuda inanılmaz güzel bir oyun olmuş. Çok hoş, tatlı.
    4 mevsimin etkileri oyuna çok güzel yansıtılmış. O başlangıç çok gaza getirici ve etkileyici. Araba sürüşü o kadar keyifli ki başından hiç kalkasım gelmiyor. Seriye FH2 ile dahil oldum yakın zamanda gamepass ve goldtaki indirim vesilesiyle.

One X'te performans modunda oynadım. Verdiği hissiyat ve akıcılık muazzam. Xbox ı ya da ortalama bir Windows 10 yüklü pcsi olanlar mutlaka denesinler, can-ı gönüden tavsiye ederim.

Yıllardır yabancıların lobide buluşup keyifle etkinlikler düzenlemesini iç çekerek izlerdim. Uzaktan izlerken bile içimden bir ses işte yıllardır arayıp da bulamadığım yarış oyunu bu diyordu. Önce FH2 şimdi de FH4 demoyla gerçekten mest oldum. Çıktığı gün itibariyle gamepass sayesinde oynuyor olacağım için çok heyecanlıyım. Sağlam bir indirime girince de standart sürümü satın alma amacındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 14 Eylül 2018; 1:50:45 >

• Oyunu çok beğendim grafikler muazzam olmuş ve PC tarafında optimizasyonuda çok iyi yapmışlar;GTX 1080Ti ile 4K Ultrada 75-80 FPS arası oynuyorum.
    Arcade tarzı araba yarışından hoşlananlara kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction1 -- 14 Eylül 2018; 2:13:25 >

• Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 14 Eylül 2018; 13:11:52 >

• Windows 10'un sistem dilini değiştirmeden oyunu İngilizce yapmanın bir çözümü var mı?
  • Xbox liveda oturum açılmıyor oyunu oynayamiyorum bunu nasıl cozeriz? Hata kodu veriyor defalarca denedim olmuyor.

• Oyunun optimizasyonu cok iyi yapilmis gercekten, 1050 Ti bile ultra ayarlarda 50-60 Fps verebiliyor gordugum kadariyla. FH3’ten cok daha iyi olmus bariz bir sekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 14 Eylül 2018; 8:2:43 >
  • Bende beğendim daha gerçekçi atmosfeeri var avustralyadan.
  • Pc de oyunu indiremiyorum Hata veriyor bunu yaşayan var mı ?
  • ilk yarısın bıtımınde oyun kapanıyor,aynı sorunla karsılaşan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K Extreme ayarlar

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]
  • Bu oyun gamepass de olacakmış sanırım pc de gamepass alırsak ücretsiz oynayabilecek miyiz ? Yoksa sadece Xbox için mi ?
  • GTX 1070 & 4K

• blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Pcde de gamepass var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu satın almak mı iyi yoksa gamepass ile oynamak mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullseye_00

4K Extreme ayarlar

Forumda konsolcularr:''hmmm fark yok''
    Reality: %&!?%+?/&* !!!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.