Klavye ile oynanır ama ben gamepad ile oynamanızı öneririm öyle daha keyifli oluyor. FH serisi simülasyon oyunu olmadığı için direksiyon setine gerek yok şahsen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (382. sayfa)
-
-
sa arkadaşlar nfs oyunlarını oynuyorum ve zor gelmiyor forza hiç oynamadım sürüşü vs zor mu .beğenilmeyen nfs unboundu bile beğendim bazen sinir ediyor ama çokta bir zorluğu yok zorluğa gelemem .
-
As aga. Nfs unbound bu oyunun yanında baya zor kalır. Özellikle polisleri beni baya delirtmişti. Şu polis mevzusunu nfs'de opsiyonel yapmaları lazım artık. Forzada çok kapsamlı zorluk ayarları var. İstersen çok basit olur istersen çok zor. Sen nasıl istersen. Sürüş asistanlarıda mükemmel çalışır sürüş zorluğunuda yine kendi keyfine göre ayarlabilirsin. Biraz ayarla tam istediğin zorluğa gelecektir.
-
çok teşekkürler alıyorum o zaman
-
Koskoca oyun satıştan kalktı vay be.. Alabilenler olarak çok şanslıyız mesela FH1 ve FH2 oynamak istiyorum hiçbir platformda yok.
-
Üzülerek söylüyorum ama ne yazık ki hemen hemen çoğu araba yarışı aynı kaderi paylaşıyor . Lisans anlaşmaları vs derken tüm satış platformlarından kalkıyor oyunlar. Aynı şeyler tdu 1 ve 2 için de oldu mesela , Forza Horizon 3 keza aynı şeye maruz kaldı , 5. oyunda aynı sonu paylaşacak haliyle ... O yüzden bu oyunları oynama niyeti olanlar mutlaka bir satın alım yapmalı. Forza Horizon 4 ü çok komik bir rakama almıştım ciddi bir indirim zamanında, yıllar önce oyun ilk çıktığı zaman Xbox one x ile oynamıştım , indirimden aldığım sürüm ise PC sürümü ama Xbox one x te aldığım tüm DLC ler ve save dosyam aynen geldi . Bu da işin güzel kısmı ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok kişiye aldırmaya çalıştım bir çok sayfa alın diye bangır bangır bağırdı, artık bu saatten sonra da alan olmazdı, ben en son ultimate paket aldım tek sıkıntı hot wheels paketini alamadım, şu an haritada yapılacak yarış kalmadı lego ve fortuan island haritalarında da yapılacak yarış kalmadı, online yarışlara nasıl katılabilirim? Çevrimiçi menüsünden aratıyorum ama çıkmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Unutulmuş araçların lokasyonlarına gidiyorum ama bir tepkime olmuyor
Onları bulmak için bir sıranın gelmesi gerekiyor. Yani önce mesaj gelecek ve şu bölgeyi araştır , orada yenilenecek bir araç bulacaksın benzeri bir mesaj aldıktan sonra istenilen lokasyona gidince aracı buldun animasyonu girecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 20 Aralık 2024; 7:36:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama oyunda artık yapacak yarış bile kalmadı, son 2 aracı da bulmak kaldı geriye
forzayı iyi bilenlere soru sormak için yazacaktım ama kendim buldum cevabını ben düşüncelerimi paylaşmak için yazacağım .bazı aşırı övülen oyunlar bana iyi gelmiyor pek sevemiyorum buna gow 2018de dahil forza serisinide öyle düşünürdüm ve oyunu ultimate sürümü 80 tl iken alma imkanım varkene bile böyle düşündüğümden almamıştım .6 dolarken sırf silincek diye aldım belki ilerde denerim diye .kış indirimlerinde denedim eğer beğenmezsem iade ederim başka oyun alırım diye düşündüm ama oyun gerçekten efsaneymiş .beğenilmeyen nfs unbound bile beğenmiş biriyim yani kısaca nfsciyim ama forza 4 de efsaneymiş .oyun ilk baştan size bunu hissettiriyor .umarım almayı düşünen herkes almıştır .forza 5ide ilerde alabilirim ama şuanlık pahalı geliyor bana.
-
Xbox 360 sürümleri Xenia ile güzel çalışıyor pc de
Emülatörler hakkında pek bilgim ve uğraşmaya zamanım olmadığı için deneyemedim bir gün bakacağım.
Şu an FH3, FH4 ve FM7 yüklü bunlar arasında dönüyorum fırsat buldukça.
-
Xenia'nın uğraştıran bi yanı yoktu iso dosyasını xenia exeye surukleyip oyunu açabiliyorsun
Beni forza sıkıyor nedense ya nfsleri bile ayıla bayıla oynarken forza da 2 saat sonra kapatıp geri dönmüyorum sebebini anlamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X