Hocam şöyle bir şey kalmış, bunun sergi kısmını nasıl yapıyoruz? Ya da kalan kısmı bu değil mi? Bir tane günlük mücadele kaçmış diye %22 gitmez herhalde? |
Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (380. sayfa)
-
-
Sergi kısmını hatırlayamadım. Ama günlük görevin %22 olacağını sanmıyorum yanlış hatırlamıyorsam %4 falan etki ediyordu.
-
Her şeye baktım hocam haritayı tek tek inceledim başka da bir şey yok. O günlük görevi kaçırmasam %82 yetermiş de artık yapacak bir şey yok. Kalsın ne diyeyim. :) Sağ olun siz de.
-
Alttaki kalmış onu yapmanız gerek. Diğer oyuncuların yaptığı tur süresini geçmeniz lazım 1 görev yapsanız da yetiyor o kadar lig atlamanız gerekmiyor. İlk turlar çok kolay oluyor ilerledikçe süresi iyi oyuncularla eşleşiyoruz. O görevlerde süreyi yapan oyuncunun hayaletiyle yarışıyoruz 1 tur tamamlandıktan sonra uyarı geliyor çık veya tur bindirmeye devam et diye o zaman isterseniz çıkabilirsiniz yeşil olan sarıya döner.
Pardon editi: Bahsettiğim görevi tamamlamışsınız ben mobilden baktığım için iyi görememişim. Oyuncular FH5'e geçtiği için kalan görevi tamamlamak biraz zor olabilir son baktığımda epey beklemek gerekiyordu bazen 3 oyuncu buluyordu kimse olmadığından. Görevin ilk günlerinde birkaç kişi olabiliyor sonra pek kimse olmayabiliyor tamamladıkları için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 16 Mart 2023; 19:44:58 > -
-
-
oyunda üç dört yarış yapıyorum ev satın alıyorum vs. sonra masaüstüne çıktığımda hepsi siliniyor. save alma sorunu yaşayan var mı başka acaba?
-
Oyunu nereden satın aldınız. steamden aldığınızda xbox hesabı ile giriş yaparsanız, oyunu her zaman kaydeder.
-
-
arkadaşlar horizon sahne arkası bileti kazandım ama vermedi çözümü var mı?
-
Gamepass üzerinden baya oynamıştım birde satın alıp bitirmek istedim,
Steam Deck üzerinde ultra ayarlarda en az 40-50 fps ile oynuyorum gerçekten harika, özlemişim forza oynamayı, işi garip tarafı oyunu micro sd karta yükledim cihaz bana mısın demiyor
Bu oyun Türkçe değil miydi? Öyle hatırlıyorum ama ayarlarda bulamadım.
Tamamdır ilk menüdeki ayarlar kısmında dil seçenekleri varmış Türkçe oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 26 Nisan 2024; 0:55:40 > -
2-3 yıldır ara ara eleyici modunda oynuyorum,, ilk defa 10 level araca denk geldim :D
-
Ben eleyici modda kimseye denk gelemiyorum nasıl bir yarış onu bile deneyimleyemedim -
pubg gibi hocam, haritayı belli bi dakikaya göre daraltıyor. harita daraldıkça oyunda kaç kişi kaldıysa birbirine denk gelip korna çalınca sistem haritada rastgele bi yer belirliyor ve başa baş yarışıp kazanırsan karşındakinin altındaki arabayı alıyosun. yada böyle rastgele mor bulutlu yerlerdeki araçlara denk gelip arabanı yükseltiyosun 1-10 seviye arası
-
Farklıymış bir kaç kez daha deneyeyim -
Oyundaki müziği bir türlü kapatamıyorum ayarlardan radyoyu kapatıyorum müzik sesini komple kısıyorum ama oyun içerisinde bangır bangır müzik devam ediyor. -
Arkadaşlar, oyuna indirim geldi ultimate versiyonu almak istiyorum ama DLC olarak alamıyorum, illaki ana oyunla beraber almam gerekiyor, bir yolu var mı? -
benim gibi microsoft hesabından alıpta key gelmeyen var mı arkadaşlar
teknoloji haberleri - shiftdelete.netMicrosoft, ücretsiz Forza Horizon 4 kodu dağıtıyorhttps://shiftdelete.net/microsoft-ucretsiz-forza-horizon-4-kodu-dagitiyor -
Microsoft mağazasında FH4 alakalı bir DLC satın almış olanlara dağıtılıyormuş kodlar öyle herkese değil.
Mağazadan kaldırdıkları için bir şey alınamıyor artık eğer bilseydim ben de ucuz bir DLC alırdım.
-
Aynen, benimde sorum bu alıp ta kod gelmeyenler için di
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X