Forza Horizon 4 şu ana kadar oynadığım en zevkli yarış oyunlarından biri oldu. Daha önce NFS Most Wanted, Dirt 2, Dirt 3 ve Assetto Corsa beni uzun süre oyunda tutmuştu. Ama FH4 grafikleriyle de öne çıkıyor. Şu oyunu 2k ya da 4k çözünürlükte ve ultra ayarlarla oynamak isterdim. Ama 1080p orta ayarlarda bile gayet güzel görünüyor. |
Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (378. sayfa)
-
-
forza 4 de online drift için araba aldım yaptım ama seçneklerde araç çıkmıyor dandik araba veriyor onu nasıl ayarlıcaz puan kazamıyorum o araçlarla
-
Girdiğiniz etkinlikte çıkmıyorsa ya aracın seviyesi uymuyordur A(701-800), B(601-700) gibi ya da etkinliğe uygun araç klasmanları arasında sizin aracınızın klasmanı yoktur.
Bir de tüyo vereyim. Drift için oyunun zorluk ayarlarından çekiş kontrol sistemini(TCS) kapatın. TCS tekerlerin patinaj çekmesini önlüyor. Driftte patinaj çekmesini istiyoruz zaten. :)
-
Araba yarışı oyunlarına fazla meraklı değilim ama Forza serisi gerçekten hem görsellik, hemde mekanikler açısından bu türün en iyisi. Web'de araştımama yapmama rağmen, oyundan atma sorununa çözüm bulamadım. Forza Horizon 4 ve 5'in korsan sürümlerinde de aynı sorun mevcut, Steam'den gold sürümünü aldık bir de, bir daha Microsoft oyunu almak mı tövbe.
-
Eğer MSI Afterburner kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyor da olabilir. Bir arkadaş, başka bir oyunda Afterburner açıkken çöktüğünü yazmış ben onun yalancısıyım.
FH4 Steam'e ilk geldiğinde sürekli çöküp duruyordu sorun her neyse düzelttiler şimdi öyle bir sorun yok, sizinki hala çöküyor olması enteresan
-
Hayır kullanmıyorum, bendeki çökme değil, oyuna girerken masaüstüne atıyor. Steam'den yeniden yüklüyorum, bakalım ne olacak.
-
-
Sistemin nedir acaba, gtx1070 ile oynuyorum, hem forza4 hemde 5 i.
-
Edinburgh'ta kış başkadır
-
Ağır ağır gezmek keyif veriyor.
-
arkadaşlar 2 gündür giriyim dedim sunucu yok boş dolanıyorum haritada genel bir sorunmu var fh4 ?
-
6800 XT kullanıyorum sorunu çözdüm. Burada yer alan bilgilerde, cmd'yi administrator olarak açarak, sfc/scannow deyip taratınca oyun açıldı. Suç Windows 10'daymış, üstelik orjinal kullanıyorum.
https://www.hatauzmani.com/forza-horizon-4-acilmama-sorunu-nasil-duzeltilir
-
Benimki ne yaptıysam düzelmedi. Sıkılıp silmiştim geri yükledim. Ne Explorer'i kapatma ne Forza Fix ne burada yazılanlar ne güncelleme hiç bir şey çözmedi.
Çözümü oyunu silmekte buldum.
-
Online moda girebilen var mı, hata veriyor sürekli.
-
Oyuna girip 15-20 dakika oynadıktan sonra oyun kitleniyor ve görev yöneticisinden kapatana kadar kendine gelmiyor. Biraz internette araştırdım, birkaç kişi Geforce sürücüsüyle alakalı demiş, hatta 25 gün önce 1-2 kişi son güncellemeyle düzeldiğini söylemiş ama ben aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum. Başka bu sorunu yaşayan var mı?
-
Sorun ne zamandan beri devam ediyor, hala çözmediler şaka gibi gerçekten. Sinirlendim, sildim gitti.
-
522.25 Nvidia sürümünü yükleyince çözülüyor hocam. Oynamaya halen hevesliysen yükleyebilirsin. Başka çözümü olmadığı için ben mecburen yükledim.
-
Dur o zaman ben de deneyeyim hocam.
-
Teşekkürler hocam valla ben çok sıkıldığım için Forza 5'e geçtim.
-
Bende işe yaramadı hocam. Oyun açılmadı gene.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X