DLC'ye sahip olduğu halde oyun kodu alamayanlar varsa destekle iletişime geçilmesi önerilmiş. Bence kodu dağıtmaya yeni başladılar o nedenle gönderilecek olanlara aynı anda gelmiyor olabilir. |
Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (381. sayfa)
-
-
-
Bana oyun bende vardı onu bayağı bir oynadım ortalamayı Bir saat kadar sonra oyunun satıştan kalkacağını öğrendim Bir de ultimate edition aldım bir daha birisi paketi bulamam diye oyunu tamamen bitirmek istiyorum komple bitirip o zaman forza 5'e geçiş yaparım fakat ultimate edition alsak bile anladığım kadarıyla paketin içerisinde hot wheels yokmuş artık ayrı da satılmıyor İnşallah fırtına Adası ve lego serisi eğlencelidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hot Wheels fanı değilsen bir şey kaybetmiş sayılmazsın pek matah paket değil bana göre. Geri kalan 2 paket iyiydi ama kısa geldi, her biri görülmeye değer.
-
Hot wheels merakım yok, belki ultumate sürümü sayesinde oyunu komple bitiririm
Sizde oyunda sunucuya bağlanma hatası alıyor musunuz?
-
Toredo ayarlarını yapman, sisteminini güncellemen, güvenlik duvarı ve virüs koruması gibi ıvır zıvır servislerin hepsinin sorunsuz ve düzgün çalıştıklarından emin olman lazım. Windowsu korsan kullananların windows imajlarındaki bazı servisler eksik olduğundan oyun sunucusuna bağlanmana izin vermez. Tek bir windows servisin çalışmıyorsa oyuna bağlanamazsın. Bu fh4'ün kronik sorunuydu hiçbir zaman çözülemedi, çözülmedi.
-
Aslında dediğin her şey doğru, güncel ve lisanslı çalışıyor. 2-3 ay önce oyunu silmiştim, tekrar yükledim bu durum çıktı. Toredo dediğin nedir bilmiyorum. Madem kronik biraz araştırayım, teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun içinden oturumu kapat yapıp tekrar login oldum düzeldi.
-
forza serisine aşina değilim 4ü alasım var ama 4 dolarlık paket ile 6.39 arasında gidip geliyorum araba vs mi ekliyor .belli bir hikaye dlcsi ekliyorsa 6.39u alırım ama pek aşina olmadığım için 4ü alıp geçeyim diyorum ne dersiniz.
-
İmkanınız varsa kesinlikle ultimate almanızı tavsiye ederim bir sürü pakete sahip olursun.
-
Çok iyi oyunmuş çıktığı zamanlar aralıksız r6 siege oynadığımdan fazla bakmamıştım tdu:sc araba oyunlarına yöneltti fh5 denedim ama hiç zevk alamadım fh4 ayrı bir seviye araba kullanımını çok zevkli buluyorum 4K çözünürlükte 150fps de bağımlılık yapıyor 70-80 fps rahatsız etmeye başlıyor.
Yeni alacaklar ultimate almalı servet adasından 10milyon parayı yeni topladım en zorlayan kia stinger göreviydi meğer özel tuningler indirilebiliyormuş o şekilde hallettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Kasım 2024; 0:13:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel tuning seçenekleri nasıl indiriliyor? 100 saat oynadım bir çok arabayı almaya çalıştım sattığım araçlarda oldu ama çok para kazanamadım
Arabalar menüsünden tuninge girince backspace tuşuna basın orada Load/Yükle seçeneğini seçin oradan.
-
Peki madem yeni başladınız sizce en iyi araç hangisi? Bazıları hızlı gidiyor tutunmuyor bazıları tutunuyor x serisi araç ama aşırı yavaş gidiyor, ben artık sırf fren mesafesi iyi diye her yarışa subaru impreza ile katılır oldum, modifiye ettim hızlı da gitmeye başladı
Şuan 3 favorim Aventador, Senna, 2017 Ford GT.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Kasım 2024; 2:11:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X