Herkese merhaba, Steam üzerinden almış olduğum Forza Horizon 4 oyununda maalesef çevrimiçi oynayamıyorum. Teredo ve sunucu bağlantısında herhangi bir sorun olmamakla birlikte oyun içinden Ağ Teşhisi Hatası alıyorum. ipsec 0x00000 hatası alıyorum. Denediğim yöntemler: 1- Farklı bir Xbox Live hesabını Steam' e bağlamak. 2- Güvenlik duvarı kontrolü. 3- DNS ve CMD üzerinde bir takım düzenlemeler. Yaptığım denemeler sonuç vermemekle birlikte aldığım hatayı ekte sizlere bildirmekten Onur ve Gurur duyarım. İyi Forumlar. Bu aldığım ilk hata idi. Yaptığım işlemler neticesinde en son halini altta görebilirsiniz. |
Forza Horizon 4 Çevrimiçi Oynama
Forza Horizon 4'ün heyecan verici çevrimiçi dünyasını deneyimlemek için arkadaşlarınla çevrimiçi bir şekilde yarışabilirsin. Ancak, bazen teknik sorunlar oyuncuların çevrimiçi bağlantı kurmasını engelleyebilir.
Çevrimiçi Bağlanma Sorunları
Çevrimiçi bağlantı sorunları, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:
- "Forza Horizon 4 Ağ Teşhisi Hatası" mesajı
- "Forza Horizon 4 Çevrimiçi Bağlanmıyor" sorunu
- Genel ağ sorunları
- Steam kullanıcıları için "Forza Horizon 4 Ağ Teşhisi Hatası Steam" sorunu
Sorun Giderme
Çevrimiçi bağlantı sorunlarını gidermek için şu adımları izleyebilirsin:
- İnternet bağlantını kontrol et.
- Oyunun en son sürümüne güncel olduğundan emin ol.
- Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının oyunu engellemediğini kontrol et.
- Xbox Live hizmetlerinin çalışma durumunu kontrol et.
- Oyunu yeniden başlat ve bilgisayarını yeniden başlatmayı dene.
Çevrimiçi Oynama
Çevrimiçi bağlantı sorunlarını çözdükten sonra arkadaşlarınla çevrimiçi oynayabilirsin:
- Xbox Live veya Steam hesabında oturum aç.
- Forza Horizon 4'ü başlat.
- "Çok Oyunculu" seçeneğine git.
- Bir lobiye katıl veya kendi lobini oluştur.
İpuçları
Çevrimiçi oyun deneyimini iyileştirmek için aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirsin:
- Kablolu bir internet bağlantısı kullan.
- Yüksek hızlı bir internet bağlantısına sahip olduğundan emin ol.
- Diğer uygulamaların veya indirmelerin çevrimiçi oyunu engellemediğini kontrol et.
- Oyun sunucularının durumunu takip et.
Çevrimiçi bağlantı sorunlarını gidermek ve arkadaşlarınla Forza Horizon 4'ün heyecanını paylaşmak için bu adımları izleyerek sorunsuz bir çevrimiçi oyun deneyimi yaşayabilirsin.