|
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (2. sayfa)
-
-
Hiç beklemeden indirime kadar gamepass'la oynayıp sonra alınabilir aslında
-
quote:
Orijinalden alıntı: TMRTOynanış videosunda haritadaki bir oyuncunun McLaren'in üstünü açtığını fark edenler olmuştur herhalde benden başka.
Önemli bir detaydı. Tüm convertible araçlarda yapılabilmesi ise çok tatlı olur.
-
gamepass saveni aktaramıyorsun galiba aldığın yere, keşke olsa öyle bir şey. Muhtemelen ben direk satın alacağım bu nedenle
-
Bence steam fiyati ms fiyatindan daha uygun olacaktir.Uzme bizi ms -
Steam'den alınırsa normal aktarmaması. Aynı hesapla Microsoft Store'dan alınması gerek
-
Umarım oyunun bir ayağı da simülasyon tarafına basar çok fazla arcade ya da çocuksu şeyler olması hiç hoşuma gitmiyor.
-
Türkçe geliyor adamsın Microsoft.
-
5. oyun çok güzel gözüküyor ve artık ağaçlara çarpmak istemiyorum -
Age of 4 fiyatıyla aynı olur ( 299 tl)
-
Şu oyun japonyada geçse varya on numara olur. Birtane mitsubishi çeker yanlarım deli gibi -
Her gün 3 - 4 tl kenara koyup unutun .
-
Hemen önlerden yerimizi alalım. -
Oyun iyi hoş ama ms fiyatları yine uçmuş durumda umarım steam fiyat yerelleştirmesi ile alınabilir bir fiyat ile çıkar.
-
AOE IV fiyatı belli oldu aynı fiyatta çıktılar maalesef 299 olur minimum.
Edit: şimdi gördüm AOE IV microsoft fiyatı 300 TL steam ile aynı microsoft tarafında neyse o gelebilir horizon 5 maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 14 Haziran 2021; 4:45:59 > -
PC'de şimdiden ön yükleme yapabiliyoruz sanırım?
-
Umarım yollar uzun olur. Forza Horizon 3'te de boş arazi çok, yollar azdı.
-
inşallah beş dakikalık bi harita olmaz bu sefer oyuncu sayısı da oturumda 96 olmuş galiba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X