Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
78
Favori
205.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler ben de pc ye format sonrası tekrardan oyunu sıfırlayıp başladım.Oyunda çökme oluyor oyundayken direkt masaüstüne atıyor.Oyun kapanıyor niye böyle acaba? Riva tunner açık diye mi oluyor. Sistem 11700k 32gb ddr4 ram rtx 3080 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunus3441 kullanıcısına yanıt

Ray Tracing' i tamamen kapatıp oynamayı deneyin veya 561.09' a geri dönün sürücü olarak. Reddit üzerinde uzun zamandır aktif olan bir konum var oradan takip edebilirsiniz problemin hala devam edip etmediğini. Çözülene kadar aktif tutacağım konuyu.

• Selamlar ben de geçen hafta Forza Horizon 5 satın aldım. Daha önce 4 oynayıp beğenmiştim. Bunda dikkatimi çeken bir şey var özellikle yol yarışlarında hep aynı parkurlarda yarışıyorum gibi geliyor. Yanlış yere mi giriyorum acaba

• Güncel çalışan CR glitch var mı bildiğiniz acaba?

• Çöp sezon geliyor

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar araba gaz kesiyor ne yaptıysam düzelmedi dedim acaba klavyedenmi diye klavye aldım değiştirdim gene aynı.neden böyle yapar bilgisi olan varmı?

• Şu oyun sonunda bitiyor galiba. Son güncellemesini alıyor diye duyurmuşlar. 4'ten sonra hiç ısınamamıştım zaten. Umarım yeni çıkacak oyun FH4 havasında olur, onu çok sevmiştim.

• Elitforce kullanıcısına yanıt

Oyunda mod desteğini kestiler. Ama hilenin önüne geçmek istemediler. Kuruş para hak etmiyor. 4 u severek oynamıştım. 5 kendisinden soğuttu.

• 893 araçla oyun son güncellemesini aldı. Korsan oynayan varsa tüm araçların açık olduğu steam save dosyasını gönderebilirim.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]Kürşat Kyoutube
    Forza Horizon 5 v3.676.313.0 ( Tüm Araçlar 893 Araç ) ( All Cars 893 Cars ) all dlc cars update premium
    https://www.youtube.com/watch?v=ic7vYzAgBGI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapresyonik -- 30 Ocak 2025; 17:53:33 >
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.