< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (209. sayfa)
-
-
Oyundaki ilerleme ve başarılarımız gidince söylediğin yöntemin ne manası var ki?
Kendi adıma konuşmam gerekirse almadığım birkaç başarı kalmış, gelmişim %92'ye, bir senelik emeğimi yakamam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başarılar gitmiyor. Başarılar olduğu gibi kalıyor. Sadede oyuna sıfırdan başlıyorsun. Ben xbox da 500 saat oynamıştım. Şimdi pc de oynamak için sıfırladım. O sizin tercihiniz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olaya ilk yarıştan başlamak ve tüm araçları kaybetmek hiç de mantıklı değil.
Bence mesajınızı başa sabitleyen arkadaş bunu bir uyarıyla paylaşması gerekir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 27 Ekim 2024; 23:10:28 >
-
Kürşat KyoutubeForza Horizon 5 v3.667.430.0 Tüm araçlar 885 Araç ( All Cars 885 Cars )https://www.youtube.com/watch?v=POzpf2sh6xc
Araçların açık olduğu save dosyası :
www.mediafire.comJust a moment...https://www.mediafire.com/file/f1sp9g032c5kfou/Forza_Horizon_5_v3.667.430_AllCarsSave.exe/file -
Forza Horizon 4 Win 11 de açmıyor varmı bunun bir çözümü arkadaşlar?
Adam gibi araba gelmiyor diye oyunu sildim gelen arabalara bak 😄
Steam versiyonunda sorun yok sizinki ms storemu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamepass hocam
Xbox app sorun çıkarıyordur onu sıfırlama hesap bilgilerini resetleme gibi olaylar vardı onu araştırın.
Festival listesi hep kilitli ve daha çok oynayın diyor ben anlamadım arkadaşlar kac level oldum açmam için ne yapmam lazım başka ?
haritayı açınca ingilizcesi "expedition" denen 5 tane noktaya gidip her birinin içerisindeki tüm görevleri tamamlamalısınız.
-
Arkadaşlar bu yarışlardaki ekstra mükafat olarak "rakipler lider tablosunda temiz zaman yayınlayın" ne demek oluyor? Yarışı hiç bariyere çarpmadan bitirdik yarış sonunda temiz yarış ödülü verdi ancak bu mükafatı alamadık?
Bu temiz yarış ödülünü herhangi bir yarışta değil , "Rakipler" tipinde yani zamana karşı olan özel bir yarış tipinde kazanmalısınız
Merhaba arkadaşlar ilk kez bunu oynayanlar için tavsiyeniz 5'ten mi başlasın yoksa 4 den mi?
Direksiyon ile oynamayacaksanız 4 sürüş zevki açısından çok daha iyi bambaşka bir oyun. 4 den iyiside tdu:solar crown.
Harita olarakta 4 daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Kasım 2024; 7:20:11 >
5'ten başlamanızı tavsiye ederim. 3 yıllık oyun :)
-
Sene önemli olsaydı tüm yeni çıkan oyunlar iyi , eskiler kötü derdik . Böyle bir genelleme olmadığı gibi elbette tersi de yok . O yüzden ben kişinin kendisinin deneyim etmesi taraftarıyım. Herkesin kişisel görüşü farklı oluyor malum. Tabi sadece üç kuruşluk inceleme sitelerinin puan diye verdikleri uydurma notlara bakıp hareket ediliyorsa o kişiye diyecek bir şey yok zaten , bu siteler ne dese onu yapacak zaten bu bahsettiğim kendi görüşlerine sahip olmayan oyuncu kitlesi ...
Benim şahsi fikrim de dördüncü oyun olurdu ama illa zaten son olan iyidir ve o oynanmalı diye bir tabir yok . 20 sene evvel millet burada underground diye dellenirnek ben ve benim gibi NFS nin özüne dönük yapımlarının devam etmesini isteyen oyuncular hala nfs3 hot pursuit oynuyorduk. Bu işin son çıkan ile ilk çıkan ile ilgisi yok yani, kişi kendi deneyim etsin , kendine en uygun olanı oynasın. Bizim gibiler en fazla senelerin deneyimi ile ufak da olsa yorum yapar o kadar , belirleyici şey her zaman kişinin kendisi için iyi olduğunu düşündüğüdür.
Eskiden kullanılan güzel bir tabir vardır onunla bitireyim, ' paşa gönül kriterleri' denirdi böyle durumlarda ;) Durum aynı kısacası ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Guncel arabalar da onemli. Ayrica 5 4 ten daha iyi bi oyun. Tabi bu benim fikrim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X