Bu oyunun kokpit kamerasında ekran yeşillenme sorunu neden hala çözülmedi |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (208. sayfa)
-
-
Yahu şu oyunu baştan nasıl oynayabilirim? Siliyorum, yüklüyorum sürekli eski oyunum geliyor karşıma. Oyunu sıfırlamam için ne yapmam lazım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam oyun online kayıt olduğu için hesabınıza bağlı olan yerden otomatik devam eder.
Yenı xbox hesabı açarak anca yeni oyun oynayabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
-
BİR SÜREDİR YOKTUM ÖYLE BİR İÇİMDEN GELDİ ASLINDA BU YOKTU...
-
1-2 haftadır oyunda 1 saat kadar devam ettikten sonra hata kodu vermeksizin oyun kapanıyor. Bu sorunu yaşayan başka birileri var mı merak ediyorum.
Not: Oyunu PC Game Pass üzerinden oynuyorum.
Bu sorunla ilgili 2 yıl öncesinde de benzeri durumlar yaşandığında paylaşılan şöyle bir video buldum:Samet TEMiZELyoutubeForza Horizon 5 Atma Sorununa %100 Çözüm - Türkçe Anlatımhttps://www.youtube.com/watch?v=6foy2ysf8Yc
Anlatılanları uyguladım ancak sonuç alamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 26 Ekim 2024; 21:44:1 >
-
Oyunun çözünürlüğünü monitör çözünürlüğünden fazla yapınca oldu bendede eski haline getirdim düzeldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben hiçbir ayar değiştirmedim ki aylardır
Oyun güncellemesini beklemek lazım başka çare yok şimdilik
Ben de tam böyle bir sorun var mı diye foruma bakayım demiştim. Bir de eleyici oynarken yapıyor bunu Allahın belası.
Ekran kartımda oc olduğu için onla alakalı sanmıştım
-
Bu kadar keyifli bir oyunun çıktığı günden bu yana bu ve benzeri sorunlarla oyuncuları kendinden soğutması gerçekten akla ziyan
Oyunu çıktığı gün almıştım, çoğu hata hâlâ giderilmemiş gibi duruyor. Mesela eleyici başlıyor diye yazı yazdığı zaman aracın telemetri verileri hâlâ görünmüyor. Orda yazı yazdığı zaman ben niye aracı kullanmaya devam ettiğim halde telemetriyi açamıyorum ki.
Az önce de eleyicide adamın tekinden düşük seviye olmama rağmen kapışırken kapandı. Full rezillik
-
hocam bir saat gibi bir sürede kapandığı için eleyiciyi oyunu açar açmaz oynamak lazım.
eleyicide yaşadığım en büyük sıkıntı araç değişim noktalarının haritada çok geç çıkması 😡
Önce internet bağlantısını kesmek gerekiyor. Sonra
Windows ayarlarından "yüklü uygulamalar" kısmindan
Forza'yı buluyoruz. Yanındaki üç noktadan gelişmiş
ayarları seçip aşağıdaki "sıfırla" seçeneğini
kullanıyoruz. Sonra oyunu internetsiz bir şekilde açıp,
araç ve plaka seçilen kısma kadar oynuyorsun. Ondan
sonra interneti tekrar bağlıyoruz, tamamdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba.İzniniz varsa ilk mesaja bu bilgiyi eklemek istiyorum.
-
Tabiki.
Ekledim teşekkürler.
-
Az önce de tam finişe giderken kapandı içine ettiğimin oyunu. Oynamayacam gerek yok böyle oyuna. Yok yere içine etmişler oyunun 1 senedir oynamıyordum.
Çocuk için oynuyordum anca istediği zaman oynarım
-
Sıfırla ayarları mı sıfırlıyor?
Oyunu sıfırdan başlatıyor.
Buluttaki kayıtlar da siliniyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X