Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (210. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.213
Cevap
78
Favori
205.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 2 sene önce toplamda 250 saatlik bir oynanış süresi ile bırakmıştım oyunu. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır hesabı döndüm dolaştım tekrardan forzaya geri döndüm. Her şeyi sıfırlama işi çok iyiymiş. Sıfırdan başladım en az 200 saat daha kaliteli yapımı devirecek olmanın mutluluğu içerisindeyim :)

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt

Hocam yine aynı indirimi alacaktır $16.39 olacaktır. Forza horizon 6 duyurulmadan bu oyun ekstra indirim malesef almaz. Standart mikrofost prosedürü. Ölü fiyat için FH 6'yı beklemeniz lazım. Haziranda xbox showcase yapıldı ama yeni forzanın muhabbeti hiç geçmedi. Bu yüzden sonraki etkinliğe kadar bi 7 ay daha bu oyun ekstra indirim almaz diye tahminde bulunabiliriz.

FH 5 alınacaksa kesinlikle premium sürüm alınmadı. Ek paketler olmadan oyun çok çabuk bitiyor. Hoş bu yeni forzadaki başarımlar biraz daha fazla oyalayabilir ama FH 4 resmen bir günde bitebiliyordu. Premium pakete bütçe yetmiyorsa hesap şeklinde alıp eğlenebilirsiniz boş sürüme para verilmez.

Ayrıca yukarıda solar crowna forzadan iyi diyen arkadaşada kaba etimle güldüm. Forza türünün tartışmasız en iyisi konumunda 3 4 5 hepsi alınır oynanır.

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt

Bende aynı ikilemdeyim, online oynamıyorum. 4 ultimate için fikirlerinizi alabilir miyim.

• Drago kullanıcısına yanıt

Haritadaki hikaye ve normal görevleri için bile değer. Her türlü alınır online oynamıyorsanız bile keyif alırsınız.

• Cvp için tşkler 4 ult alayım.

• Yeni Sezon

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURLİKAT -- 29 Kasım 2024; 22:52:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt

Güncelleme ne zaman açılacak ?

• Rapresyonik R kullanıcısına yanıt
    Perşembe günü

• Forza Horizon 4 15 Aralıkta gamepass den kalkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURLİKAT kullanıcısına yanıt

Güncelleme bugün geldi. Toplam araç sayısı 892 oldu. Vidyosunu yakında paylaşacağım.

• Pardon ben yanlış anladım perşembe günü oynanabilir olucak

• selamlar beyler geçen biriyle kapışayım dedim agerayı aldım 488 km hıza ulaşıyor alet fakat adam yanımdan ben duruyomuşum gibi uzadı gitti hilemi bu bi bakarmısınız aracın marka modeli ne bulamadım ?

• Alman candır :)

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Yok hile değil o aracın olayı drag zaten ismi pro stock camaro oyunun en iyi drag aracıdır.

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]Kürşat Kyoutube
    Forza Horizon 5 v1.671.65 Tüm araçlar ( 891 Araç ) fh5 all cars, bütün araçlar
    https://www.youtube.com/watch?v=QVYnA0022BE
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.