Yaklaşık 2 sene önce toplamda 250 saatlik bir oynanış süresi ile bırakmıştım oyunu. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır hesabı döndüm dolaştım tekrardan forzaya geri döndüm. Her şeyi sıfırlama işi çok iyiymiş. Sıfırdan başladım en az 200 saat daha kaliteli yapımı devirecek olmanın mutluluğu içerisindeyim :) |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (210. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam yine aynı indirimi alacaktır $16.39 olacaktır. Forza horizon 6 duyurulmadan bu oyun ekstra indirim malesef almaz. Standart mikrofost prosedürü. Ölü fiyat için FH 6'yı beklemeniz lazım. Haziranda xbox showcase yapıldı ama yeni forzanın muhabbeti hiç geçmedi. Bu yüzden sonraki etkinliğe kadar bi 7 ay daha bu oyun ekstra indirim almaz diye tahminde bulunabiliriz.
FH 5 alınacaksa kesinlikle premium sürüm alınmadı. Ek paketler olmadan oyun çok çabuk bitiyor. Hoş bu yeni forzadaki başarımlar biraz daha fazla oyalayabilir ama FH 4 resmen bir günde bitebiliyordu. Premium pakete bütçe yetmiyorsa hesap şeklinde alıp eğlenebilirsiniz boş sürüme para verilmez.
Ayrıca yukarıda solar crowna forzadan iyi diyen arkadaşada kaba etimle güldüm. Forza türünün tartışmasız en iyisi konumunda 3 4 5 hepsi alınır oynanır.
-
Bende aynı ikilemdeyim, online oynamıyorum. 4 ultimate için fikirlerinizi alabilir miyim.
-
Haritadaki hikaye ve normal görevleri için bile değer. Her türlü alınır online oynamıyorsanız bile keyif alırsınız.
-
Cvp için tşkler 4 ult alayım.
-
-
Güncelleme ne zaman açılacak ?
-
Perşembe günü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forza Horizon 4 15 Aralıkta gamepass den kalkıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme bugün geldi. Toplam araç sayısı 892 oldu. Vidyosunu yakında paylaşacağım.
-
Pardon ben yanlış anladım perşembe günü oynanabilir olucak
-
-
-
Yok hile değil o aracın olayı drag zaten ismi pro stock camaro oyunun en iyi drag aracıdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kürşat Kyoutube
Forza Horizon 5 v1.671.65 Tüm araçlar ( 891 Araç ) fh5 all cars, bütün araçlarhttps://www.youtube.com/watch?v=QVYnA0022BE
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X