Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.231
Cevap
79
Favori
208.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
Giriş

Xbox uygulamasında açık olmasına rağmen bu uyarı geliyor ve pencereye hiçbirşey yazamıyorum.

• FH 6 dan haber falan yok mu? Çıkacak mı acaba?

• mokko kullanıcısına yanıt

Bu yaz başında xbox showcase yapılacak ve şahsi düşünceme göre fh6'nın burada tanıtılmasını artık bekliyorum. Normalde herkes geçen yaz bekliyordu fakat pasgeçtiler, oyun zaten 1 yıl sarkı. Bu yaz dönemini esgeçmeyeceklerdir. Backstage pass'inde sonuna gelindiğinden bunu anlayabiliriz.

Lakin bağzı kaynaklar forza ekibinin gta6'dan çok korktuğunu söylüyor. Bu yüzden ekip, gta6 konusunda daha fazla şey görmeden fh6 için net tarih vermeyeceği söyleniyor. Bunuda doğru kabul edebiliriz. Hangi oyun firması gta6 ile aynı tarihte çıkış yapmak ister ki ?

• Arkadaşlar malum yerden repack indirdim kurdum ama oyun açılmıyor hiç tepki yok. Çözümü varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt

Çözüm: Orijinal oyun alın.

• Orjinal oyun alıyoruz açılmıyor insanı zorla ilagale sevk ediyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Fh6 Kasım 2024 veya bu sene başında çıkmalıydı, GTA önümüzdeki Kasım'da çıkarsa diye tedirgin olmaları çok mantıklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt

Geliştirici modunu açıp yüklemeyi deneyin. En iyisi elamigos sürüm :)

• PS konusunda sorulmuş ancak cevap veren olmamış. Şansımı buradan denemek istedim.

Malumunuz FH5 ps'e geliyor ve bi kaç ufak tefek denemenin harici oyun için deneyimim yok.

Oyunun standart sürümü ve premium sürümü arasındaki farklar konusunda aklıma takılan bir kaç soruyu sizlere sormak istiyorum;

1. DLC ve carpass ile gelecek araçları oyun içi parasıyla satın alabiliyor muyuz? (DLC alınmaz heralde ama carpass olabilir sanki)

2. ölümüne fh5 oynamam ama uzun vadede tüm görevleri yapamak isterim. iki sürüm arasında 1000tl fark var. premium almak çok önemli mi sizce?

3 sene olmuş çıkalı, gereksiz yere para vermek istemem. standart sürüm yeni başlayıp warzone'dan kalan sürede oynayacak biri için ne kadar yeterli olur?

teşekkürlerl.

• cemcelebration kullanıcısına yanıt
    -hayir(haftalik gorevlerde bazen nadir araclar oluyor onlari yapip alabilirsiniz veya forzathonda puan biriktirip ordaki araci alabilirsiniz)
    -2 dlc var hotwheels ve rally pek bisey kaciracaginizi sanmam

Araba ve dlc haric fark yok standarttan(premium ile gelen vip i saymiyorum ekstra kozmetik,spin bonuslari vs)
    Burdan premium icerigine bakin ,ilginizi cekmezse gerek yoktur.
    forza wiki
    Forza Horizon 5/Premium Edition
    https://forza.fandom.com/wiki/Forza_Horizon_5/Premium_Edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 2 Nisan 2025; 11:5:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.