kimse yokmu arkadaş, hiçkimsede fark etmiyorumu bu oyunda online girişi, eleyici oynayamıyorum, herhangi bir online yarışa giremiyorum. Heyy kimse yokmu arkadaşlar. |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (207. sayfa)
-
-
Hocam oyunda sorun yok.
-
Buraya yazdıkdan sonra oyuna girip deneyim dedim çalıştı, xbox içinde sorun bildirmiştim galiba ondan düzelttiler, 2 aydır giremiyordum sinir olmuştum. Şimdi hemen giriyor, xbox uygulamasına bile gerek kalmadan.
-
Adada çekilen iki serilik bir film vardı hapishanede olan mahkumlara araba yarışı yaptırıp bunları tv programında yayınlıyorlardı. O yapıda kaliteli bir oyun yapılsa hem çekişme tavan olurdu. Forza şu an saman gibi geliyor. Girip devamlı oynayan var mı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki serilik değil 4 serilik bir filmdi ve ismide Death Race'dir. Tam film oyunu olmasa da ona yakın bir oyunda mevcut. Onunda adı Wreckfest. Fizikleriyle grafikleriyle oynanışıyla underrrated müthiş bir oyundur tavsiye edilir. Forzanın saman gibi gelmesinin sebebi onun basitçe bir araba yarışı olmasından kaynaklanıyor. Oyuncular açık dünyada farklı şeylerde yapabilmek istiyor. Mesela bir kumarhane olsa ve poker oynarak özel versiyon bir R8 kazabilsek. Tıpkı Test Drive serisinde olduğu gibi. Ama hiçbir zaman böyle birşey olmadı. Multiplayer tarafı da tam bir fiyasko. Meta buildlere göz yumdular. Asla dengelemeyle uğraşmadılar. Skor tablosunda 3 dk. yarışı herifin 10 sn.de bitirdiği görünmesine rağmen adamı banlayarak skorunu silmediler. Bir oyun ancak bu kadar berbat yönetilebilirdi. Üstünede her oyunda kötüleşen optimasyonda eklenince durum iyice fenalaştı. Yeni forza motorsportun durumu resmen içler acısı. Forza'nın gittiği yol, yol değil.
-
Benim ekran kartım amd bende böyle bir sorun olmamıştı tam tersi oyun açılıyordu ama giriş yap dediğimde masaüstüne atıyordu bende pek çok yöntem denedim en son ekran kartını bayağıdır güncellemiştim güncelleyince düzeldi, bu arada benim oyun orijinal.
-
Geliştirici modunu aktif ettiniz mi ?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapresyonik -- 5 Eylül 2024; 8:25:5 > -
Bu forza serisi yıllardır yüksek puan alan çok kapsamlı bir seri, ama son zamanlarda yabancı kanallardan "yarış oyunlarının düşüşü, eskiden böyle miydi" tarzı videolar görüyorum, bana ilginç geldi aslında çok hoş duruyor oyunlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Son sürüm tüm araçlar.
Kürşat KyoutubeForza Horizon 5 v660.281 Tüm Araçlar ( All Cars ) 877 Araç ( 877 Cars )https://www.youtube.com/watch?v=4muLmTcOVXk -
-
Kürşat KyoutubeForza Horizon 5 v663.817.0 ( 881 Araç-Cars ) ( Tüm Araçlar-All Cars )https://www.youtube.com/watch?v=7VIfifL8rFY
-
Selam dostlar oyun ile ilgili bir sorum olacaktı.. oyunda rally dlc sini oynayım dedim birkac gorev yaptim çıktım. Simdi oyunu bastan ne zaman çalışırsam öncelikli olarak açılışta rally dlc si ile oyunu açıyor. Meksikaya dön diyorum her defasında, yukleme ekrani geliyor vs vs.. sorum şu, oyunu ilk calistirmada eskisi gibi oyuna ilk girişi nasıl meksikaya yani ana oyuna ayarlayabiliriz böyle bir ayar göremedim hiç..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Horizon Blackstage dediği bundan sonra oyunda kalıcı hep olacak mı? Yoksa bu sezona özel mi geldi hocam? Ona göre pass ların hepsini harcayacagim, yoksa biriktirecem çünkü şuanki araçların hepsi bende var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meksika'daki bir mekanın ev olarak ayarlayın düzelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum ama muhtemelen kalıcıdır çünkü forza horizon 4'te de vardı aynı sistem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X