845 araç oldu bu güncellemeyle birlikte. Forza Motorsport 7'nin araç sayısıyla eşitlendi şimdi . |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (205. sayfa)
-
-
apex araç paketi harici araçlar da eklendi o zaman çünkü o pakette 12 tane araç yok ve güncelleme öncesi araç sayısı 833'tü yanılmıyorsam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu araçlar var dlc haricinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapresyonik -- 25 Nisan 2024; 8:10:18 > -
pcde mod yapabilen varsa, yardımcı olabilir mi.
-
sunucuya katıl . orda forza aio kırmızı şu anda yeşil olunca linkten indirebilirsin
-
Teşekkürler Hocam
-
Son sürüm tüm araçlar;
Kürşat KyoutubeForza Horizon 5 Versiyon : 642.644 Tüm Araçlar ( All Cars )https://www.youtube.com/watch?v=gsEcKScQRxU -
Müzayedede kesinlikle bot kullanımı ve araç transferi var. Geçen gün şu drag Camaro’yu almaya çalıştım ki müzayedede çok hızlı hareket ederim normal birinin aracı benden önce görmediyse alma şansı yok. Aynı nickli adam bahsettiğim arabadan 20 tane falan sattı ve hepsini aynı kişi aldı. O kadar odaklandım elimden gelen en hızlı şekilde müzayedeye tıklıyorum yine alamıyorum. Hani 1 olur, 3 olur, 10 olur dersin ki millet de hızlı tamam nasip olmadı ama yok kesinlikle müzayedeye düşer düşmez bir bot programla çekiyorlar. Belki zamanında Knight oynarken GB alıyorduk aynı o mantık oyun itemini gerçek parayla satıyorlar bilmiyorum. Bu oyunda özellikle yeni çıkan bir araba olduğunda bunun başına çöken bir yamyam grubu var ve sizin hiç şansınız yok. Geç bir vakitte bir taneyi güç bela alabildim. Aynısını AMG GTR çıktığında da yaşadım elimden bir 10-15 tane kaçmıştı bu sefer özellikle nicklere baktım hepsini satan bir kişi, hepsini alan da başka bir kişi. İşin garibi müzayedeyi raporlamaya kalktığında hile kategorisi yok ve hadi diyelim başka bir kategoriden raporlayacaksın müzayede bittiği için raporu kabul etmiyorlar. Oğlum müzayede çıktığı gibi gidiyor zaten dolayısıyla raporlama şansın da yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hile ile bütün araçların Araç Gösterimi kısmında görünmesini sağlayabilirsin.
-
Bu oyunda hile kullanmam cok emegim var gitmesine goz yumamam. Ama merak ettigim birsey var. Hile ile tum yeni araclari birden fazla kez satin alip muzayede de satiyorlar mi acaba, ya da satilir mi ban yemen hemen once? Sonucda anlik hemen ban atmazlar diye dusunuyorum. Eger satiliyolasa bu yontem ile yan pc den yeni bir microsoft hesabi ile gamepass alinip oyun acilip muzayedede ban yiyene kadar sinirisiz arac satip diger makinadan orjinal hesabina kapa bildigin kadar araci kapabilirsin. Bunu dusunen bir ben degilimdir herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanindan once alirsan arabayi satabilirsin.
Hile kullanmıyorum hocam niye hile ile araç alayım? Ben başkasının araç ayarlamasını bile kullanmıyorum kendim ayarlama yapıyorum. Mount & Blade’i bile hilesiz oynadım ben başka türlü keyif almam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar nadir araçları toplamaya çalışıyorum
Nadir araçların bulunduğu güncel bir listeye nasıl ulaşabilirim.
-
bi' oyunu da hilesiz oynasalar olmaz zaten
3 ay önce benden hile isteyen sendin :) Daha özel mesajı duruyor. @ksfno1 sen de istemiştin ? Ne ayak ?
-
Busted
-
Merak ettim ne istediler acaba 🤔
Evet doğrudur hocam. İçinde keylog, ban vs riskini göze alamadığım için Kullanmadım.
Edit: Bu arada isteğimi kırmayıp hileyide gönderdiğiniz için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 2 Mayıs 2024; 9:58:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senden alıp microsoft'a gönderdim ben onu
Yeni surumu cikti onu da gondereyim sana. Microsoft'a gonder.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X