Bilmiyorum onu. Ben hepsini hileyle almıştım :) |
Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (203. sayfa)
-
-
hangi platformda oynuyorsun oyunu hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hem pc hem xbox .
hileyi özelden ulaştırabilirseniz memnun olurum hocam
Bende isterim para biriktirmesi çok zor.
-
Konsolda kokpit kamera ayarları yapılmıyor. Yani genel kamera ayarları yapılmıyor yukarı aşağı gibi. Bu ayar neden sadece pcye özel acaba ?
-
s.a. beyler
xbox 360 da forza horizon 2 oynuyordum az bişey
şimdi xbox series x aldım bir tane
daha önce forza horizon 4 veya forza horizon 5 oynamadım
hangisini almamı tavsiye edersiniz ?
şu videolarda gördüğün 4te dağda drift yapılan yer 5tede var mı ?
bu trafiğin soldan akması oyunda rahatsız ediyor mu ?
4 ultimate yada 5 premium alabilirim sorun yok.
yorumlarınızı alabilir miyim ?
-
ikisini de al kardeşim.
ikisinin de kendine göre güzel yanları var
-
Artık 4 üzerinde online yarışlar yok diyorlar
teşekkür ederim
şimdi ikisinide oynamadığım için birisini alayım dursun mantığıyla bakıyorum nasıl olsa ikisinede sıfırdan giricem
ultimate yada premium alcam o yüzden şimdilik birini seçmem gerekiyor.
-
4ten başla daha sonra 5 i oyna. 5teki çoğu araç 4te de var.4 ün güncellenmişi gibi olmuş fh5.
-
teşekkürler öyle yapacağım sanırım herkes 5 için çoğunlukla olumsuz yorum yapıyor .
-
-
Yeni güncelleme yayında.
-
Bir de W140 gelse süper olur .
Toplam araç sayısı 820 oldu. Jaguar Sport XJR-15 1991 model araçta hala garajdan kaldır seçeneği yok. Bu bugu farkeden olmamış sanırım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapresyonik -- 28 Şubat 2024; 13:55:57 >
-
-
benim anlamadığım şey son güncelleme ile araçları oyun iç kredi ile satmak yerine neden paralı eklenti paketi olarak sunmadılar bu sefer 😐
oo xbox üzerindenmi aldınız, keşke steamden alaydınız, bendede var bu paketler, sorunsuz oynuyorum. xbox bu güncelleme ve oyun yüklemede sorun çıkartıyor.
Xbox hesabınızı kaldırıp, yeniden eklemeyi denedin
-
Arkadaşlar bişey sorucam fh5 premium edition var. Bu sonradan çıkan paketler içine dahil değil mi. Parayla mı almak gerekiyor. Epeydir oynamıyordum oyunu.
Steam üzerinden almadığıma çok pişmanım ancak geri dönüş yok oyunda bi' hayli ilerledim
@bayjkartal sonradan çıkan paketler araç paketi ve premium ile alakası yok, tamamı ücretli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X