Şimdi Ara

Forza MotorSport 2 Oyun incelemesi(Video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forza MotorSport 2 Oyun incelemesi'ni aşağıdaki linkte izleyebilirsiniz.İleride yapılacak incelemeler için bu link'i takip etmeye devam edin...iyi seyirler...

Not:İlk videonun dolmasını beklerseniz daha kaliteli ve düzgün bir ses eşliğinde izleyebilme şansınız var.Yada videoyu izledikten sonra birkez daha izlerseniz daha kaliteli bir seyir keyfi alabilirsiniz.İyi seyirler...
    İzlemek İçin Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilisimsarayi.net -- 27 Ocak 2008; 9:53:14 >

• Eline sağlık. Daha ayrıntılı anlatılabilirdi aslında. Bahsi geçmeyen birçok özelliği var bu oyunun. Gerçek hayatta bir araca ayar olarak nasıl müdahale edebiliyorsak aynıları FM2'de de var. Aracın dışına şekil çizme de benzersiz bir düzene sahip. İnsan istediği herşeyi bu araçla otomobilin üzerine çizebiliyor.
  • Gayet guzel bir tanitim..genelinde basariyla yapilmis bir inceleme ama 007 arkadasimada biraz katiliyorum, biraz daha aciklayici olabilirdi. Oyundan oyuna degisir kanisindayim, bazi oyunlarda fazla yenilik veya özellik yokken, bazilarinda daha fazlair...bunlarida aciklama önemli.

Guzel bir inceleme
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Eline sağlık. Daha ayrıntılı anlatılabilirdi aslında. Bahsi geçmeyen birçok özelliği var bu oyunun. Gerçek hayatta bir araca ayar olarak nasıl müdahale edebiliyorsak aynıları FM2'de de var. Aracın dışına şekil çizme de benzersiz bir düzene sahip. İnsan istediği herşeyi bu araçla otomobilin üzerine çizebiliyor.

harbi ya arkadaşlar açıkcası söylemek gerekirse bende bu videoyu pek beğenmedim beğenemedim çekimler ileride daha profosyonel bir biçimde yapılacak buna emin olun fakat şöyle bir olay var benim amacım kullanıcının canını sıkmamak 3 4 dk da oyun hakkında genel bilgi sahibi olsun istiyoruz.uzun uzun anlatılabilirdi kısa tutmaya çalışıyorumki sıkılmayasınız.ileride başka incelemelerimiz olucak belirttiğim linkde sitede bulabilirsiniz bu incelemeleri bu sitede daha fazla reklamını yapmayacağım ilgi ve alakanız için teşekkürler ileriki çekimler çok daha profosyonel olacaktır...sizin eleştrilerinize göre düzeltmeler yaptık farkettiyseniz halo 3 tanıtım videosu ile bu video arasında birazdaha fark var bu video daha iyi oldu birazdaha profosyonel oldu halo 3 ilk videomdu ilk defa yaptım o işi onun vermiş olduğu heycandan dolayı baya bi acemiliğimize geldi:) halo 3'ün tanıtımı forza motorsport 2 kadar güzel olmadı bu yüzden halo 3'ün tanıtımı baştan yapıcaz bu yakın tarihte halo 3 gerçekten güzel bir oyun ve ona laik bir tanıtım yapma isteği içindeyim eleştrilerinizi eksik bırakmayın eleştrilerinizle kendimizi düzeltiyoruz daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gran Turismo 8 | ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.