Şimdi Ara

Forza Motorsport 4 İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
14.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LPTRASH

Arkadaşlar,

Ortadaki emeği es geçip işin sadece teknik boyutlarına takılmanız ne kadar da üzücü. Alkan sizler için çaba sarfedip, yoğun eğitim programının arasında böyle dolu dolu bir inceleme hazırlıyor ama siz sadece "Video inceleme nerede?" diyerek afedersiniz ama "bencillik" yapmış oluyorsunuz. Video incelemelerin asıl başlangıç noktası olan yazılı incelemelerin değerini de ayaklar altına alıyorsunuz. Sanırım artık yeni nesil hep kolay olana yöneliyor ve yazılı incelemelerin de okunmaya çalışıldığında en az video incelemeler kadar keyif verebileceğini unutmuşa benziyor. Üzüldüm...

Levent Polater

Ben de bu kadar popüler olan bir sitenin, firmalar promo versiyon göndermezse, video inceleme yapamayacak durumda olmasına çok üzüldüm...

quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Size Destek veren Biz izleyicileriniz,Microsoft Değil... Microsoft Burada Reklamları izlemiyor,Yorum yapıp paylaşmıyor.

Bu Yüzden İzleyicileriniz için Durum her ne olursa olsun Video inceleme yapmalıydınız.

Bu mesajın çok şey anlatması gerekiyor size mesela...

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: LPTRASH

Arkadaşlar,

Ortadaki emeği es geçip işin sadece teknik boyutlarına takılmanız ne kadar da üzücü. Alkan sizler için çaba sarfedip, yoğun eğitim programının arasında böyle dolu dolu bir inceleme hazırlıyor ama siz sadece "Video inceleme nerede?" diyerek afedersiniz ama "bencillik" yapmış oluyorsunuz. Video incelemelerin asıl başlangıç noktası olan yazılı incelemelerin değerini de ayaklar altına alıyorsunuz. Sanırım artık yeni nesil hep kolay olana yöneliyor ve yazılı incelemelerin de okunmaya çalışıldığında en az video incelemeler kadar keyif verebileceğini unutmuşa benziyor. Üzüldüm...

Levent Polater

Ben de bu kadar popüler olan bir sitenin, firmalar promo versiyon göndermezse, video inceleme yapamayacak durumda olmasına çok üzüldüm...

quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Size Destek veren Biz izleyicileriniz,Microsoft Değil... Microsoft Burada Reklamları izlemiyor,Yorum yapıp paylaşmıyor.

Bu Yüzden İzleyicileriniz için Durum her ne olursa olsun Video inceleme yapmalıydınız.

Bu mesajın çok şey anlatması gerekiyor size mesela...

Merhaba,

İşleyişin dışında olduğunuz için yaşanan durumu anlamanızı beklemiyorum. Mesela bize Kinect geldi mi ? Hayır, ama biz gittik kendi cebimizden alıp, inceledik. Hatta 100.000 civarında bir izlenme de aldık ama buna rağmen Microsoft bize bir "Elinize sağlık" bile demedi. Fuara gideriz, diğer tüm firmaların alanlarına rahatlıkla girerken, Microsoft basın kısmına, Türk medyasını almaz. Anlatmak istediğim oyunu satın almak falan değil, gider alırız. Nasıl GeOW3'ü aldıysak, fakat bu yoğun dönemde bize her türlü oyunu önce sağlayan, reklam veren ve Türkiye'yi destekleyen firmaların oyunları varken, Forza 4'e video inceleme çekmeyi tercih etmedik. Video inceleme yerine ise oyun yazılı olarak inceledik.. Diğer siteler ve dergiler gibi bu oyunu hiç incelemesek daha mı iyi olurdu ? Zaten sizlerin isteklerini düşündüğüm için oyunun incelemesini Alkan'a verdim.

Konunun bir başka tarafı var ki, o hepsinden acı. Burda emek verilerek hazırlanmış bir inceleme var. Gelen yorumların çoğu " Neden video incelemesi yok" şeklinde. Tamam, bu tarzda bir istediğiniz olabilir ama önce emek verilerek hazırlanmış incelemeyi bir değerlendirin, ondan sonra isteğiniz dile getirirsiniz. Direk " Video inceleme" istiyoruz demek, verilen emeğe ve bize saygısızlıktır. Açık ve net söylüyorum, BSC'nin bu tarz emeği görmezden gelen ziyaretçilere ihtiyacı yok. Bizim önceliğimiz kullanıcımızdır ve her zaman o yönde elimizden geleni yapıyoruz ama bizim emeklerimizi hiçe sayan kullanıcılar, bizim önceliğimiz değildir.

İyi günler,

Erdinç İyikul
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• tamam beyler sakin olun. Abiler anlattıkları nedenden dolayı yapamamışlar video incelemeyi bence haklılar. Tartışmayı uzatmaya gerek yok. Olan oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_e

İşleyişin dışında olduğunuz için yaşanan durumu anlamanızı beklemiyorum. Mesela bize Kinect geldi mi ? Hayır, ama biz gittik kendi cebimizden alıp, inceledik. Hatta 100.000 civarında bir izlenme de aldık ama buna rağmen Microsoft bize bir "Elinize sağlık" bile demedi. Fuara gideriz, diğer tüm firmaların alanlarına rahatlıkla girerken, Microsoft basın kısmına, Türk medyasını almaz. Anlatmak istediğim oyunu satın almak falan değil, gider alırız. Nasıl GeOW3'ü aldıysak, fakat bu yoğun dönemde bize her türlü oyunu önce sağlayan, reklam veren ve Türkiye'yi destekleyen firmaların oyunları varken, Forza 4'e video inceleme çekmeyi tercih etmedik. Video inceleme yerine ise oyun yazılı olarak inceledik.. Diğer siteler ve dergiler gibi bu oyunu hiç incelemesek daha mı iyi olurdu ? Zaten sizlerin isteklerini düşündüğüm için oyunun incelemesini Alkan'a verdim.

Konunun bir başka tarafı var ki, o hepsinden acı. Burda emek verilerek hazırlanmış bir inceleme var. Gelen yorumların çoğu " Neden video incelemesi yok" şeklinde. Tamam, bu tarzda bir istediğiniz olabilir ama önce emek verilerek hazırlanmış incelemeyi bir değerlendirin, ondan sonra isteğiniz dile getirirsiniz. Direk " Video inceleme" istiyoruz demek, verilen emeğe ve bize saygısızlıktır. Açık ve net söylüyorum, BSC'nin bu tarz emeği görmezden gelen ziyaretçilere ihtiyacı yok. Bizim önceliğimiz kullanıcımızdır ve her zaman o yönde elimizden geleni yapıyoruz ama bizim emeklerimizi hiçe sayan kullanıcılar, bizim önceliğimiz değildir.

İyi günler,

Erdinç İyikul

Bunu duydum olay bitmiştir teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 27 Ekim 2011; 19:21:23 >

• "Bu oyunun video incelemesi de olmalıydı" diyen üyelere, "Sizin gibi ziyaretçilere ihtiyaç yok" cevabı şahane olmuş. Tebrik ediyorum, bu yolda devam edin siz
  • İncelemeler tabii ki bizlerin yararlanması ve fikir sahibi olması için yapılıyor. Yazılı incelemede emeği geçen arkadaşa teşekkürler.
    Yalnız yazılı inceleme varsa oyun da vardır. Oyun varsa Microsoft'u bu işe karıştırmaya gerek kalır mı? Kalmaz. Kamera ve montaj aşaması için Microsoft'un desteği(!) gerekmiyorsa video inceleme de mümkündür bence. Geç de olsa gelmelidir, gelecektir de. Bazı kaynaklardan oyunun çıkmasından 6 ay sonra bile inceleme gelebiliyor.

Malûmunuz dolar ve euro oldukça yüksek ve buna bağlı olarak oyun almak da zorlaştı. Bir inceleme sitesi her inceleyeceği oyunu kendi cebinden alırsa zaten ayakta duramaz. Yalnız Türkiye'deki birçok oyun sitesi de oyuncuların bireysel çabası ve gönüllü desteği sayesinde canlılığını koruyabiliyor. Forza Motorsport 4 gibi bir oyuna da bir zahmet cebimizden alarak destek verelim. Koca bir oyun sitesinde FM4 alacak kişi yoksa, ki bunu söylerken maddi zorlukları hariç tutuyorum, tarafsızlığından şüphe edilmesine neden olur.

Katılırsınız ya da katılmazsınız. Benim görüşlerim böyle.

Saygılarımla,

• Herkez de bu anı mı bekliyodu.Bence rakip sitelereden buraya girenler var.Çünkü hep bi beğenmezlik,eleştiri var.Tamam eleştiri güzel ve yararlı birşeydir ama Erdinç Abi'nin açıkladığı nedenleri görüyorsunuz ve ben bir Xbox sahibi olarak neden inceleme yapılmadığını anlıyorum.Yinede bizi mahrum etmemek için normal inceleme yapmışlar.Burdan Erdinç Abi'ye diyeceğim şudur ki bu sitede bir oyuncu olarak herşeyi bulabiliyorum.İnşallah bu çizginizden hiç çıkmazsınız.Burda tamam biz gidiyoruz diyenler olmuş.Lütfen gidin.Bir oyunun video incelemesi yapılmadı diye bugüne kadar yapılmış onca incelemeyi,programları vs. hiçe sayan bi zihniyete buranın ihtiyacı yok.Ama biliyorum yine buraya döneceksiniz.Çünkü burası TR'de ki en iyi oyun sitesi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Herkez de bu anı mı bekliyodu.Bence rakip sitelereden buraya girenler var.

Evet rakip sitelerden gelir elde ediyoruz burada eleştri yaparak mantığa gelVideo incelemenin olması gerektiğini söyleyen insanlara da sizin gibilere ihtiyacımız yok demek apayrı bi olay oraya girersem zaten banlanırım
  • @Sentez senin gibi gerçek Xbox sahiplerinden bahsetmiyorum.Üstüne alınma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Gece yarışıp nabıcanız, faça şahinle gece piyasa yapma simülasyonu değil bu...

Yiğidi öldür hakkını yeme
  • Erdinç'in yazdıklarını okuduktan sonra inanın xbox360'ı satıp ps3 almayı bile düşünüyorum.
    Bu kadar da bir millet yıllardır yok sayılmaz ki arkadaş.
  • ne kadar bencil insanlarsınız. ortada bir emek var hiç değilse bu emeğe bi saygınız olsun. microsoft gibi bir firma için yazılı inceleme bile fazla. hem yazılı incelemeyi neden bu kadar küçümsüyorsunuz ki, okumaya mı üşeniyorsunuz? "video inceleme nerde" diyenlerin xbox fanboyu olduğunada eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 29 Ekim 2011; 11:19:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

ne kadar bencil insanlarsınız. ortada bir emek var hiç değilse bu emeğe bi saygınız olsun. microsoft gibi bir firma için yazılı inceleme bile fazla. hem yazılı incelemeyi neden bu kadar küçümsüyorsunuz ki, okumaya mı üşeniyorsunuz? "video inceleme nerde" diyenlerin xbox fanboyu olduğundanda eminim.

İşte yanıldığınız nokta da bu. BSC İncelemeleri Microsoft için mi yapıyor bizim için mi? Bir protesto varsa o da biz oyunculara karşıdır. Microsoft'a karşı değil.
  • Eleştirenlerin kaçı incelemeyi okudu da burada video inceleme bekliyor merak ediyorum yani sanki video incelemede oyun hakkında daha fazla detay vs veriliyordu da bazı bilgilerden eksik kaldılar...
  • Yerinde bir uygulama olmuş.Her ne kadar kimileri bunun oyuncular için yapılması gerektiğini söylese de bu incelemeler oyun tanıtımının yanı sıra dolaylı yoldan oyunun reklamı da yapılmış oluyor.Yukarıdaki yönetici bir arkadaşın anlattıklarına bakılırsa bu tip faaliteylerde bulunan böyle bir şirket için birşeyler yapmanın ve zaman kaybetmenin anlamı yok.Burada eleştiren çoğu arkadaşta birşeyi anlamalıdırlar ki oda sonuçta burada bir para ve zaman harcanması söz konusu ve bunu elbetteki site yöneticileri kendilerine destek olan reklam veren ve ilgilenen firmalara harcayacaklar gayet doğal.
  • İnceleme yerinde ve güzel olmuş, illa her oyun için video'lu inceleme olacak diye bir olay yok.
  • Kokpit kamerası ile on numara yarışlar çıkıyor hem single hem online'da.

İnceleme için teşekkürler.
  • Microsoft Türkiye'ye ve BSC'ye ne kadar değer veriyorsa, Erdinç İyikul ve BSC'de Microsogt'a o kadar değer veriyor.Yazılı inceleme ço güzel olmuş.Ellerinize, emeklerinize sağlık.Burada BSC'ye sitem etmek yerine Microsoft'un niye Türkiye'ye değer vermediğini düşünmemiz gerekir.

PS 3 sahibiyim Gran Turismo 5'im var ve çok zevk alıyorum.Keşke Forza 4'üde deneme şansım olsaydı, gerçekten çok kaliteli bir oyun.
  • grafikler çok güzel, menüsü temiz gereksiz giriş çıkış yok. kariyer modu biraz yavaş ilerliyor eğer tasarruflu olmazsanız bi R1 serisine geldiğinizde paranız yeni araba almaya yetmez ve başa dönmek zorunda kalabilirsiniz.
  • elinize sağlık. her oyunda daha da iyisi forza 1 numara
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.