Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Attila the Great

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

quote:

Çöp Turismo diyen (Batman) Troll değil mi yani?

Benim için ikinizde aynısınız. Birbirinizden farkınız yok.

ben hiçbir zaman güzel bir oyuna çöp demem.

Sen xbox a çıkan hangi oyuna güzel dedin?

hangi güzel oyuna çöp dedim? veya kötü dedim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

quote:

Çöp Turismo diyen (Batman) Troll değil mi yani?

Benim için ikinizde aynısınız. Birbirinizden farkınız yok.

ben hiçbir zaman güzel bir oyuna çöp demem.

Sen xbox a çıkan hangi oyuna güzel dedin?

hangi güzel oyuna çöp dedim? veya kötü dedim?

2 mesajın dan biri, xbox çöp onun haricinde bir şey dediğini görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi yazın zaten xbox one alacağım :D Sonrada ps4 değme keyfime

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Böyle bir şey gelirse Çöp Turismo'cular kudurabilir.

PS1 den beri tüm oyun hayatım neredeyse tamamen yarış simülasyonları ile geçti.

Forzanın belki en büyük hayranlarındanım.Türkiyede benden uzun süre Forza oynayan 2 -3 kişi vardır en fazla.

Gran Turismo hiçbir anlamda çöp falan değil.Gayet te güzel bir seri.

Bu forum senin gibi tipler yüzünden böyle bir hale geldi.Hiçbir konuda adam gibi oyun tartışamıyoruz.Sevmiyorsan sevmiyorsundur.Orda burda mok atmaya gerek var mı?

Volkancım burası hergün liseli istilasına uğradığı için arkadaşta ona gönderme yapmış..Forza oynayamıyosun diye hemen gran turismocu olmuşsun bakıyorum

Trollerin arasında takıla takıla sende onlara benzemişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Böyle bir şey gelirse Çöp Turismo'cular kudurabilir.

PS1 den beri tüm oyun hayatım neredeyse tamamen yarış simülasyonları ile geçti.

Forzanın belki en büyük hayranlarındanım.Türkiyede benden uzun süre Forza oynayan 2 -3 kişi vardır en fazla.

Gran Turismo hiçbir anlamda çöp falan değil.Gayet te güzel bir seri.

Bu forum senin gibi tipler yüzünden böyle bir hale geldi.Hiçbir konuda adam gibi oyun tartışamıyoruz.Sevmiyorsan sevmiyorsundur.Orda burda mok atmaya gerek var mı?

Volkan 10 senedir oyun yapipta araba sesleri olmayan oyun cöptür arti fiziklerde oyle.

Bu konudan cikamazsin gomeriz seni buraya

Forza 6 icinde isterse forza 5 ile ayni grafiklerde gelsin yagmur camur,gece falan umrumda degil.Yeter ki oynanabilir bir multi yapsinlar forza3 gibi olsun baska bisey istemem.

• O grafigin kisisel olarak oyun ici oldugunu dusunmuyorum. Fotograf modu filandir ama benim o grafilerden cok ilgimi ceken nokta yagmurlu hava... Hepimiz tahmin ediyorduk Forza 6'da havadurumu olacagini fakat resmi bir aciklama yoktu. Bu sizintinin gercek oldugunu dusunursek bomba oldu sahsen benim icin.

Grafik konusunda beklentim yok cok. Forza 5'den cok bir farki oalcagini dusunmuyorum. Oyunun motoru belli. 2 yilda yepyeni motor yazip citayi bambaska seviyeye cikaracaklarini sanmiyorum. O yuzden resimdeki oyunici grafigi bekleyen arkadaslar bence hayal kirikligi yasayabilir. Umarim ben yanilirim..

Oyle ya da boyle alemin krali geliyor.
  • 5 bile mükemmel 6 hayran bırakır uykusuzluk yaratır.
  • Artik dinamik hava koymalari lazim project carsi bagimsiz sutudyo gelistirdi ve adamlarin ilk oyunu ona ragmen hava durumu var driveclub ve horizonda da var. Koymazlarsa ayip ederler ve beklentilerimde duser bu tarz yenililerin olmasi lazim artik.Pist sayisininda tatmin edici olmasini umuyorum 5 teki pist cok azdi hep ayni yerlerde oynamak sikimisti bi sure sonra, umarim 6 rakaminin hakkini verir.1 ay sonra gorucez ne oldugunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charli293 -- 18 Mayıs 2015; 23:56:44 >
  • Dinamik hava project cars' taki gibi olucaksa hiç olmasın.Yağmur sadece arabanın üstüne yagıyor,cevredeki agaclar hiç ıslanmıyor ve rüzgar olduğu halde agaclar sabit kalıyor.Boyle olucaksa olmasın.

Forza 6 'da tam gerçek dinamik olursa cozunurlukten feragat edilebilir.Bakalım nasıl bir fizik motoru kullanılacak.Benim beklentim yüksek sakallıdan :))

• Hale bak, xbox kullanıcıları horizon 2, forza 5 i gördü yarış oyunlarına doydu, ps kullanıcıları hala gran turismo bekliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yıllarca GT bekleyecekler, Drive Club dediler Çöp Club çıktı onlar da boşlukta kaldı tabi buraya gelip Forza-Horizon sslerine bakıp efkarlanıyorlar. Dağılan morallerini toplamak için de gitmeden önce 1-2 trolllük yapıyorlar.
  • Son yorum yazan iki üyeye katılıyorum.Çok doğru bir tespitte bulunmuşlar.Mesajlar açık ve net, birbirlerini tamamlamışlar adeta.Tıpkı esram+dx12 ikilisi gibi.Tebrikler.
  • Güzel bir oyun gelecek yağış falan hepsi olması gerektiği gibi efsane olacak çöp kılapcılar hala o kutu dinamikleriyle oynamaya leş gibi drift yarışlarına devam etsinler o dinamiklerle drift değil düz yolda gidilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Son yorum yazan iki üyeye katılıyorum.Çok doğru bir tespitte bulunmuşlar.Mesajlar açık ve net, birbirlerini tamamlamışlar adeta.Tıpkı esram+dx12 ikilisi gibi.Tebrikler.

Ya trollerin efendisi hadi uza bu konudan torunlarinla falan oynarsin artik gt7 yi.Herkese bi laf yetistirme cabasi nasil tiplersiniz gercekten hayret verici.

• quote:

Orijinalden alıntı: team1907

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Son yorum yazan iki üyeye katılıyorum.Çok doğru bir tespitte bulunmuşlar.Mesajlar açık ve net, birbirlerini tamamlamışlar adeta.Tıpkı esram+dx12 ikilisi gibi.Tebrikler.

Ya trollerin efendisi hadi uza bu konudan torunlarinla falan oynarsin artik gt7 yi.Herkese bi laf yetistirme cabasi nasil tiplersiniz gercekten hayret verici.

Ok.

• Yahu her mesajda bu esram espiriside baymadimi yemin ederim, sosyal yasamda arkadasi varmi bu elemanin merak ediyorum

• Zamanında cell uçacak kaçacak diye mırıldanıyorlardı, alışkanlık olmuş esram muhabbeti.

Yemin ederim, şunu da gördük " cell tek başına ps4 ten kuvvetli"

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Zamanında cell uçacak kaçacak diye mırıldanıyorlardı, alışkanlık olmuş esram muhabbeti.

Çim ve Cell diye ağlayan birinden çıkan cümlelere bak ya.
  • Şu gt55 denilen adamı dikkate almayın kıskançlığından kuduruyor Forzaya laf eden çarpılır bende konsol yok ama forzanın herzaman kalbimdeki yeri başkadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Zamanında cell uçacak kaçacak diye mırıldanıyorlardı, alışkanlık olmuş esram muhabbeti.

Çim ve Cell diye ağlayan birinden çıkan cümlelere bak ya.

sen kimsin?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.