Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Zamanında cell uçacak kaçacak diye mırıldanıyorlardı, alışkanlık olmuş esram muhabbeti.

Yemin ederim, şunu da gördük " cell tek başına ps4 ten kuvvetli"

Çim ve Cell diye ağlayan birinden çıkan cümlelere bak ya.

sen kimsin?

Gerçekleri söyleyen bir kişi, işine gelmeyince de sen kimsin moduna girmene gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Şu gt55 denilen adamı dikkate almayın kıskançlığından kuduruyor Forzaya laf eden çarpılır bende konsol yok ama forzanın herzaman kalbimdeki yeri başkadır.

O bir Playstation fanatigi o yuzden soylediklerine takilmamak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Şu gt55 denilen adamı dikkate almayın kıskançlığından kuduruyor Forzaya laf eden çarpılır bende konsol yok ama forzanın herzaman kalbimdeki yeri başkadır.

Fanatik bile az kalır. Ama araba yarışı tutkunu, bence FM6 yı gördükten sonra ciddi, ciddi XB1 ı düşünücektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Attila the Great

quote:

quote:

Fanatik bile az kalır. Ama araba yarışı tutkunu, bence FM6 yı gördükten sonra ciddi, ciddi XB1 ı düşünücektir.

Yaris oyunu hastasi oldugu dogru ama Forza ne kadar iyi olursa olsun bir GT kadar sevmeyecek kadar sadik bir fandir kendisi.

• Fan falan degil yillardir bu forumda trolluk yapan gereksiz bos elemanin teki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Fan falan degil yillardir bu forumda trolluk yapan gereksiz bos elemanin teki.

Sevilsin sevilmesin tam bir Playstation fanatigidir Uğur kendisini cok uzun zamandir tanirim bu fanatikligi hic degismedi.

• quote:

quote:

Fan falan degil yillardir bu forumda trolluk yapan gereksiz bos elemanin teki.

Sevilsin sevilmesin tam bir Playstation fanatigidir Uğur kendisini cok uzun zamandir tanirim bu fanatikligi hic degismedi.

İyide oyun cihazinin fanatiklgimi olur? Eger fanatik ise bu ona bu bolumde saygisizlik seviyesizlik yapmasi hakkinimi veriyor? Birde ozelden yazmis bana esram falan diye komik oldugunu zanneden zavalli iste. Ustelik 30 yasininda uzerinde bu eleman. Zaten hesapta fani oldugu ps bolumunde bile kimsenin sevmedigi iplemedigi bir tip hakkinda konusmanin anlami yok...

• Burada ki bazı üyelerin yazdıklarınızdan farkı ne ? Bütün gününü rakip konsoldaki oyuna çamur atarak geçiren insanlar var DC konusunu maf etmediler mi kaç kere ?

Oyun oyundur güzelse güzel kötüyse kötüdür veya sana göre kötüdür sevenleri var sonuçta. İlla bu oyun PS de veya Xbox da olunca şahane mi oluyor ?
    Oyuncuyum diye geziyorsunuz ama işinize geldiği gibi takılıyorsunuz. Oyunların kalitesini size göre olduğu platformlar belirliyor bunlardan kurtulduğunuz zaman haklı konuma geçersiniz. Burada Xbox hakkında dalga mesajları oluyorsa zamanında ve şimdi hak ettiğiniz için oluyor. O yüzden kimse kendini kandırmasın.
  • Yavv lanet olsun.. Oyunla ilgili bir gelisme var diye giriyoruz basligi cope cevirip, icine edip, form degistirip, gidip geliyorlar. Bu yorum dahil oyunla ilgisiz her yorum silinir umarim kisa zamanda.

Bu arada malum kisileri direkt sikayet ettim. Aciklayici ve detayli sekilde niye sikayet ettigimi belirttim. Umarim geregi yapilir. Yapilmazsa tekrar sikayet edecegim ve tekrar edecegim, gerekli uygulamalar yapilmadigi takdirde de konu acmayi dusunuyorum. Ozetle arkadaslar siz de malum kisileri sikayet ederseniz burada kafamiz rahat bir sekilde takilabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Yavv lanet olsun.. Oyunla ilgili bir gelisme var diye giriyoruz basligi cope cevirip, icine edip, form degistirip, gidip geliyorlar. Bu yorum dahil oyunla ilgisiz her yorum silinir umarim kisa zamanda.

Bu arada malum kisileri direkt sikayet ettim. Aciklayici ve detayli sekilde niye sikayet ettigimi belirttim. Umarim geregi yapilir. Yapilmazsa tekrar sikayet edecegim ve tekrar edecegim, gerekli uygulamalar yapilmadigi takdirde de konu acmayi dusunuyorum. Ozetle arkadaslar siz de malum kisileri sikayet ederseniz burada kafamiz rahat bir sekilde takilabiliriz.

Malum kişileri şikayet ettiğin kişilerin malum kişilerden farkı var mı acaba ? Bence farkı olsaydı zaten bugün Xbox bölümü bu halde olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Yavv lanet olsun.. Oyunla ilgili bir gelisme var diye giriyoruz basligi cope cevirip, icine edip, form degistirip, gidip geliyorlar. Bu yorum dahil oyunla ilgisiz her yorum silinir umarim kisa zamanda.

Malum kişileri şikayet ettiğin kişilerin malum kişilerden farkı var mı acaba ? Bence farkı olsaydı zaten bugün Xbox bölümü bu halde olmazdı.

O yuzden mesajimda ozellikle belirttim hocam; geregi yapilmazsa tekrar ve tekrar sikayet edecegim hala bir aksiyon olmazsa baslik acacagim daha cok forumdan da ilgi cekmek icin. Yani bu boyle gidemez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeter be susun gelişme var sanıp geliyorum salaklar laf dalaşı yapıyor başlayacam şimdi gidin özelden konuşun burası forza konusu.

• quote:

Yahu her mesajda bu esram espiriside baymadimi yemin ederim, sosyal yasamda arkadasi varmi bu elemanin merak ediyorum

Sırf bu basit esprisi yüzünden blokladım adam 2 kelimeden başka biley konuşamıyor

• Forza Horizon 3 yolda
  • Ustat Assetto Corsa'da duyuruldu, konusu sana yakisir

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Ustat Assetto Corsa'da duyuruldu, konusu sana yakisir

Eyvallah

Şehir disindayim bu aralar pek bakamiyorum ama konular E3 sonrası güncellenecek özellikle bu konu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Ustat Assetto Corsa'da duyuruldu, konusu sana yakisir

Eyvallah

Şehir disindayim bu aralar pek bakamiyorum ama konular E3 sonrası güncellenecek özellikle bu konu

hergun girip bakiyorum valla konuya :) su oyun ciksin varya gece gunduz oynayacagim..project cars kumdan kale yapsin ancak gamepad le hicbir keyfi yok,adamlar forza 5 te gamepade koca arabanin aerodinamigini aks lara varana kadar yapiyor ama project carsda gamepad ile maket suruyosun adeta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 4 Haziran 2015; 20:19:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Böyle bir şey gelirse Çöp Turismo'cular kudurabilir.

PS1 den beri tüm oyun hayatım neredeyse tamamen yarış simülasyonları ile geçti.

Forzanın belki en büyük hayranlarındanım.Türkiyede benden uzun süre Forza oynayan 2 -3 kişi vardır en fazla.

Gran Turismo hiçbir anlamda çöp falan değil.Gayet te güzel bir seri.

Bu forum senin gibi tipler yüzünden böyle bir hale geldi.Hiçbir konuda adam gibi oyun tartışamıyoruz.Sevmiyorsan sevmiyorsundur.Orda burda mok atmaya gerek var mı?

Volkancım burası hergün liseli istilasına uğradığı için arkadaşta ona gönderme yapmış..Forza oynayamıyosun diye hemen gran turismocu olmuşsun bakıyorum

Trollerin arasında takıla takıla sende onlara benzemişsin

Volkan Forza'da hepimizin eline veriyodu la, asıl sen Forza 5 multide 16 kişiden 14. falan olsan evde halay çekiyodun

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

quote:

quote:

Forzanın belki en büyük hayranlarındanım.Türkiyede benden uzun süre Forza oynayan 2 -3 kişi vardır en fazla.

Bu forum senin gibi tipler yüzünden böyle bir hale geldi.Hiçbir konuda adam gibi oyun tartışamıyoruz.Sevmiyorsan sevmiyorsundur.Orda burda mok atmaya gerek var mı?

Volkancım burası hergün liseli istilasına uğradığı için arkadaşta ona gönderme yapmış..Forza oynayamıyosun diye hemen gran turismocu olmuşsun bakıyorum

Volkan Forza'da hepimizin eline veriyodu la, asıl sen Forza 5 multide 16 kişiden 14. falan olsan evde halay çekiyodun

Olm orda olmadığı için oynayamıyorsun anlamında söyledim la..4'ümüzün arasında en kötü benim Forza'da doğru ama bana Volkan deme , salarım Caner'i üzerinize tersden yener sizi ayık ol..Senin Volkan'ın varsa benim de Caner'im var ne ayaksınız lan siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 4 Haziran 2015; 21:29:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

quote:

quote:

quote:

Olm orda olmadığı için oynayamıyorsun anlamında söyledim la..4'ümüzün arasında en kötü benim Forza'da doğru ama bana Volkan deme , salarım Caner'i üzerinize tersden yener sizi ayık ol..Senin Volkan'ın varsa benim de Caner'im var ne ayaksınız lan siz

Tamam reyis büyüksün Canerin kol bozuk olsa yine geçer adam manyak 10 bin saat Forza kariyeri var.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.