Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece gündüz döngüsü + hava şartları. Bu nesilin en iyi sim oyunu geliyor.
  • 1080P,60 FPS olarak geliyor,Xbox.Jp yanlış yazmış;

http://www.icxm.net/x/Forza-Motorsport-6-Features.html
  • Hocam resimleri link olarak verebilir misin? İlk sayfaya ekliycem mobildeyim :(

• Source kullanıcısına yanıt
    buyrun abicim taze taze;

http://i.imgur.com/OjpMo17.jpg

http://i.imgur.com/hnQwKzE.jpg

http://i.imgur.com/tju0raL.jpg

• Hayirlisiyla deli fisek manyak gibi bekliyoruz :) e3 te oyun ici video gorursek tadindan yenmez :)

• Eyvallah

• Bu akşam bu haberi görünce nasıl sevindim anlatamam. Eline sağlık hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorgaXxX -- 6 Haziran 2015; 21:24:54 >
  • HAYIR. Senin konsolun bunu yapamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

HAYIR. Senin konsolun bunu yapamaz.

kimin konsolu

• Düşünsene, konsoluna has yarış oyunu 1080pyi ancak 30 fps de veriyor ve simulasyon yeteneklerinden uzak, ayrıca mekanik hasar da yok.
    Karşı konsola 1080p 60fps, full hasarlı, gerçekçi fizik seviyesine sahip seçmece araçlı bir exclusive oyun geliyor.
    Çıldırırsın!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Düşünsene, konsoluna has yarış oyunu 1080pyi ancak 30 fps de veriyor ve simulasyon yeteneklerinden uzak, ayrıca mekanik hasar da yok.
    Karşı konsola 1080p 60fps, full hasarlı, gerçekçi fizik seviyesine sahip seçmece araçlı bir exclusive oyun geliyor.
    Çıldırırsın!

neye dayanarak bunlari soyledin bilmiyorum ama henuz gt7 duyurulmadi konusmak icin cok erken..bu saydiklarin gt7 de olmazsa ha ozaman cildirtir ayri..ayrica su konuda rakip konsola yada oyuna ne diye laf atar yada ignelemeye calisirsiniz onuda anlamak mumkun degil..

• 1080p, 60 fps ,gece gündüz döngüsü ve hava şartları olması dolu dolu pıst ve arabalar harika olmuş .Sakallı her seride yeniliklerle bizi costuruyor.Umarım AA kullanılmıstır.5 de çok tırtık vardı göze batıyordu.E3 de gameplay gelir artık.Bu sene Xbox E3 de öne çıkacak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Düşünsene, konsoluna has yarış oyunu 1080pyi ancak 30 fps de veriyor ve simulasyon yeteneklerinden uzak, ayrıca mekanik hasar da yok.
    Çıldırırsın!

neye dayanarak bunlari soyledin bilmiyorum ama henuz gt7 duyurulmadi konusmak icin cok erken..bu saydiklarin gt7 de olmazsa ha ozaman cildirtir ayri..ayrica su konuda rakip konsola yada oyuna ne diye laf atar yada ignelemeye calisirsiniz onuda anlamak mumkun degil..

Onu ciddiye alma eğlencesi bunun alakasız alakasız şeyler. Asosyal olup zevkleri bilmeyince eğlenceyi bu sanıyor.

Onun dışında Forza 6 güzel olacak gibi olması gereken detaylar sonunda var.

Sony de GT7 ile karşılık vermesi lazım yoksa yarış oyunu konsolu ünvanı hep One da kalacak.

• GT7 tokatlar bunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

Çıldırırsın!

Onu ciddiye alma eğlencesi bunun alakasız alakasız şeyler. Asosyal olup zevkleri bilmeyince eğlenceyi bu sanıyor.

Sony de GT7 ile karşılık vermesi lazım yoksa yarış oyunu konsolu ünvanı hep One da kalacak.

dogruda ustad sonra kavgalar tartismalar cikiyor bu tarz mesajlar yuzunden..

forza bana gore rakipsiz..forza 4 mukemmeldi,forza 5 ise Anti allising disinda fena sayilmazdi ama forza 6 dan beklentim buyuk..ozellikle yagisli hava 4xAA ile oyun mukemmle olur..sakalli bu zamana kadar hic yaniltmadi bu seferde yaniltmayacaktir :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

Çıldırırsın!

dogruda ustad sonra kavgalar tartismalar cikiyor bu tarz mesajlar yuzunden..

forza bana gore rakipsiz..forza 4 mukemmeldi,forza 5 ise Anti allising disinda fena sayilmazdi ama forza 6 dan beklentim buyuk..ozellikle yagisli hava 4xAA ile oyun mukemmle olur..sakalli bu zamana kadar hic yaniltmadi bu seferde yaniltmayacaktir :)

Forza 4 baya güzeldi 5 bana yeni nesil bir konsol için yetersiz geldi ama 6 iddialı geliyor .

• Gece yarış mı olur? Diyen Xbotlar nerde..
  • Bu gece yarışı nerde hani? forza 5'te neden yoktu diyenlerin eline vereceksin aracın anahtarını (%90 ehliyetleri de yok), al diyeceksin gece kullan.
    Daha ilk yapacakları hata farları unutmak olur. Sahi, sorsak bir alman arabasıyla japon arabasının far anahtarları nerede olur diye, onu da bilmiyorlar, ama forumda gece yarışı da gece yarışı.

Tamam, alın size gece yarışı. Sakallı üstadı boş mu sandınız?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.