Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xx_ARDA_xX

Buraya gelip Gt'da şu vardı bu vardı demek ne kafası onu anlamadım varsa var gidin oynayın burada ne işiniz var.

Senin dava arkadaşın Ygal GT'den önce Forza serisindde gecce yarışı vardı diyince , cevap vermek düştü, oynaayın forzanızı GT'nin adı geçmesse kimse birşey yazmaz zaten.Yazılanları oku gözünle sonra yazarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xx_ARDA_xX

Buraya gelip Gt'da şu vardı bu vardı demek ne kafası onu anlamadım varsa var gidin oynayın burada ne işiniz var.

Problem o zaten.Oyun yok ki oynasınlar...
  • Oyunların eksiklerini yazmakta ve birebir rakibi olan oyunlar karşılaştırmaktan doğal bir şey göremiyorum.Eksiklerini bilsinler ki gidersinler adamlar aynı şeyi GT konularına da yazmak lazım fakat hala GT duyurulmadı.Misal Forzavatar özelliği GT'ye de gelsin isterim ama Sony uğraşır mı öyle altyapıyla hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Gece araç surmek yetenek ister beceremeyenleri dışarı alalım lütfen.

Evet, bu iş ach kasmaya benzemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel nihayet gelmiş gece yarışı ver hava koşulları. Normalde Forza 4 ile gelmesi lazımdı. Kinect yüzündne autovista falan yapmak zorunda kaldılar. 6'ya kısmetmiş

Forza 1'deki rio de janerio pistini yeniden görmek çok güzel olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 7 Haziran 2015; 13:37:28 >
  • Forza 3'den sonra en heyecanlı bekleyiş oldu Forza 6 benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Oyunların eksiklerini yazmakta ve birebir rakibi olan oyunlar karşılaştırmaktan doğal bir şey göremiyorum.Eksiklerini bilsinler ki gidersinler adamlar aynı şeyi GT konularına da yazmak lazım fakat hala GT duyurulmadı.Misal Forzavatar özelliği GT'ye de gelsin isterim ama Sony uğraşır mı öyle altyapıyla hiç sanmıyorum.

Ne varmış Autovistada alt yapı gerektiren sony nin uğraşamayacağı? Sanırsın kanalizasyon sistemi döşenecek ya da kentsel dönüşüm projesi çalşıması gerektirecek?

Autovista nedir diye sorayım.Görmediğimiz birşey sanırım.Her defa auto vista diyor birileri.Ne kaçırdığımı bilmek istiyorum.Belki auto vista için Xbox One alırım

• turki5hmo kullanıcısına yanıt
    Arkadaş drivatar özelliğini kastetmiş olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

Tamam onu öğreneyim ne var Drivatar da?amaç nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

quote:

Oyuncuların karakterlerini ghost şekilde bilgi toplayıp siz single oynarken sanki insanlarla yarışıyormuş gibi oynuyorsunuz.Yapamaz demiyorum uğraşmaz diyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Oyuncuların karakterlerini ghost şekilde bilgi toplayıp siz single oynarken sanki insanlarla yarışıyormuş gibi oynuyorsunuz.Yapamaz demiyorum uğraşmaz diyorum.

Bende yapamayacağı demedim zaten uğraşamayacağıı dedim.Tamam teşekkürler xbox one aldırmaz bu özellik bana.GT'de olsada olmadasa herhangi bir etki yapmaz, Single oynarken online veri karşılaştırması işte.Farklı şekillerde GT5'te vardı zaten.Forza şu plastikimsiışıklandırmasını geliştirsin GT'de motor seslerini.

• Xbox one Forza 6 1080p 60 fps geliyor.Ve Forza rakibi yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende yapamayacağı demedim zaten uğraşamayacağıı dedim.Tamam teşekkürler xbox one aldırmaz bu özellik bana.GT'de olsada olmadasa herhangi bir etki yapmaz, Single oynarken online veri karşılaştırması işte.Farklı şekillerde GT5'te vardı zaten.Forza şu plastikimsiışıklandırmasını geliştirsin GT'de motor seslerini.

Senin oyundaki performanslarınla ilgili bilgiyi toplayıp yapay zekaya aktarıyor. Böylece daha gerçekçi yapay zekaya karşı oynuyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Rakipsiz forza 6 hayırlı olsun.

suana kadar forumda yaptigin en dogru yorum

• Forza motorsport un yeri hakikaten ayri yeni oyunda ozellikle yenilenmis ford gt icin sabirsizlaniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • team1907 T kullanıcısına yanıt
    Rekabet olsaydı iyi olurdu. Birbirlerinin ekledikleri özellikleri geçip daha iyi oyun yapabilmek için daha fazla ve çeşitli yeniliklerle karşılaşabilirdik ama ne yazık ki Japonlar çok sessiz davranıyor Gran Turismo hakkında.
  • Porshe lisansi alinmissa eger bi 918 spyder cok iyi olurdu bide amg gt s olur umarim.

• fh2ye porsche geliyor fm6da da olacaktır
  • Forza'nın kalitesi yeter PS4'cüler hala GT7'yi bekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIOHAZARD

Forza'nın kalitesi yeter PS4'cüler hala GT7'yi bekler.

yarış oyunu ister,forzaya özenirler

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.