Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E3'te oynanış videosu gelir umarım, merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Rakipsiz forza 6 hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Rekabet olsaydı iyi olurdu. Birbirlerinin ekledikleri özellikleri geçip daha iyi oyun yapabilmek için daha fazla ve çeşitli yeniliklerle karşılaşabilirdik ama ne yazık ki Japonlar çok sessiz davranıyor Gran Turismo hakkında.

Forzanin gt den ekleyecegi birsey olmaz hocam.Aralarinda rekabet yok forza onde zaten cogu parametrede.Ayrica suan forzada sakallinin oldukca fazla gelistirme yapmasi lazim ki pcars ve asetto corsanin gerisinde kalmasin satislar muhtemelen kalmazda.Ozellikle multi konusunda gelistirmeler bekliyorum.Yillarin forzacisi ben 3-4 aydir forza acip oynamiyorum.Eger forza 6 da multide bir degisiklik olmazsa surekli asetto corsa oynarim ileride cikinca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kokpit kemara acisini degistirebilmede cok iyi bir özellik.

• Gran Turismo 5 ve 6 da motor freni yok, 200 kilometre hızla giderken 1. Vitese düşürüyorsun ve motor hasar almıyor :D
    Bir nesil boyunca bu halde oyuna simulator dediler, forzayı beğenmiyorlar, ama nedense konudan çıkmıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FMS6 dan gelen can alici özelliklerden sonra,Sony'nin GT7'yi bi sekilde E3 de duyurmakdan baska caresi kalmadi.Hic bir sey hazir degilse bile bir CGI video ile acilisi yaparlar.Allah askina Forza ile GT'yu bir tutmayin.Arada kalite olarak ucurum kadar fark var

Gece yarislari ve hava efektleri ile oyunun adeta bir görsel sölen yasatacagina kimsenin hic bir süphesi yoktur heralde
  • Yeni sizinti yokmue3 gelmek bilmiyo ya.

• Porsheda olucak yeni oyunda mükemmel haber benim için yinede haberi veriyimde belki yanlışlık olmasın

http://www.autoblog.com/2015/06/08/porsche-returns-forza-horizon-2-expansion-video/?ncid=edlinkusauto00000016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakanfzl -- 8 Haziran 2015; 18:34:29 >
  • atakanfzl kullanıcısına yanıt
    Haber icin tesekkurler 918 ide en öne koymuslar.

• e3 gecesi sony ve gtciler buraya saldırı gerçekleştirecek benden duymuş olmayın, aramızda ajanlar olabilir
  • Forza 5 konsolun çıkışına yetiştirildi o bile harika oyun. Forza 6 artık başka bir boyut açar, parasını sonuna kadar hak eden oyunlar vardı işte böyle oyunlar.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska yokmu ya gormek istiyorum su oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: charli293

Baska yokmu ya gormek istiyorum su oyunu

Çok yakında

• Amazon Deutschland;

day'n night cycles and changing weather conditions

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Seslerde NFS ve Forza turunun en iyileri. Driveclub, Project Cars orta direk şaban takılıyorlar GT en kotusu ve bunlara rakip olacağını pek sanmıyorum önce o birbirinin aynısı gereksız Japon arabalarından kurtulmaları lazım.

• Project Cars'ı oynadım da biraz, sesler iyi değil miydi onda reyiz?
  • CPTLeBron kullanıcısına yanıt
    İyi ama çok az araç var birde Forza gibi buyuk butceli bir yapım değil oradan buradan topladıkları bağışlarla yapılmış bir oyun işte:)

• Aynen ben sesler için iyi demiştim zaten, simülayon öğeleri iyi bir de. Araç sayısı ve çeşidinden dolayı bıraktım oynamayı zaten, sıktı.

Sağlam bir FORZA 6 süper olur.
  • Forza 6'nın araç sesleri bir tarafa araba sayısı bomba. Live'da 24 kişilik orgazm etkili online yarışlar her türlü akar adamı deli eder...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.