Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun cok iyi olacak belli, sakalli her oyunu dahada gelistiriyor. Racing e doyacagiz bu nesilde anlasilan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

Evet Nihayet GT5'Ten 5 yıl sonra Forza serisine de gece yarışını getirdiler

Gt5 ten 5-6 yil once gercek arac sesleri ve fizikleri arti carpisma fizigi getirdiler o nasil olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece yarışları Forza Motorsport serisine ilk defa gelmiyor. Forza Motorsport 1'de vardı.

• Bunun üstüne GT7 patlatırsa Sony E3'te eskisi gibi Forza vs GT kapışmaları geri döner.
    Sakallıya güvenim tam
     Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU)
    Ancak geç oldu yinede iyi haber.GT5 zamanından beri isteniyordu gece yarışı, hava koşulları.Sanırım sadece yağmurlu hava eklemişler.Artık forza 8'e doğru kar fırtına falan gelir yavaştan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 7 Haziran 2015; 9:15:39 >

• 450'den fazla araba

Daha bunun ek paketleri vs olacak. Hepsinin birebir iç mekanları olacak.

• 450 araçç iyimiş bende GTnin 500 araç la çıkmasını isterim.Gece yarışı derken tek piste bağlı değil tüm pistlerde dinamik gece gündüz dedik.
  • quote:

Forza kendi oyunlarina gece yarisini GT'den daha once getirdi. Bu yanlisi duzeltelim oncelikle. Yorum yapmadan once de azicik arastiralim..
  • Yagmurlu vs tamamda gece yarislarini hic sevmiyorum goz gozu gormuyor benim icin olsada olur olmasada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

quote:

Forza kendi oyunlarina gece yarisini GT'den daha once getirdi. Bu yanlisi duzeltelim oncelikle. Yorum yapmadan once de azicik arastiralim..

2005'te çıkan Forza serisinde 1997e gece yarışı vardı diyorsun yaniBak izle Gran Turismo 1, special stage Route 11..
    Evet bencede biraz araştıralım.

• quote:

quote:

quote:

2005'te çıkan Forza serisinde 1997e gece yarışı vardı diyorsun yaniBak izle Gran Turismo 1, special stage Route 11..

Trolluk yapip, sacmalayip yerin dibine girmeye gerek yok. Hatali yorum yapmisim. Bir hisimla yazdim. Keske onun yerine mutfak robotlarindan olusturma "Araba" seslerine baglasaydim muhabbeti.. Bir dahakine artik..

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Yagmurlu vs tamamda gece yarislarini hic sevmiyorum goz gozu gormuyor benim icin olsada olur olmasada.

Hocam herseyi koysunlar isteyen istedigi sekilde oynasin =) gece yarislarini bende bir turlu sevemedim.

• Gece araç surmek yetenek ister beceremeyenleri dışarı alalım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Yagmurlu vs tamamda gece yarislarini hic sevmiyorum goz gozu gormuyor benim icin olsada olur olmasada.

Hocam herseyi koysunlar isteyen istedigi sekilde oynasin =) gece yarislarini bende bir turlu sevemedim.

Aynen orasi oylede kariyer modunda bazen zorunlu oluyor ya gece yarisi onlari sevmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Trolluk yapip, sacmalayip yerin dibine girmeye gerek yok. Hatali yorum yapmisim. Bir hisimla yazdim. Keske onun yerine mutfak robotlarindan olusturma "Araba" seslerine baglasaydim muhabbeti.. Bir dahakine artik..

quote:

Trolluk yapip, sacmalayip yerin dibine girmeye gerek yok

Kendine demişsin.
    Hatanı abul etmen güzel, yine bekleriz

• çılgın sakallı xbox sahiplerini coşturuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

çılgın sakallı xbox sahiplerini coşturuyor

Sakalli isini biliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Gece araç surmek yetenek ister beceremeyenleri dışarı alalım lütfen.

Bu kadar antipatik olmak zorunda mısın? Birşeyi sevmemek o konuda yeteneksiz olmak anlamına gelmez. Sadece yazmış olmak için yazıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Gece araç surmek yetenek ister beceremeyenleri dışarı alalım lütfen.

/>
  • Buraya gelip Gt'da şu vardı bu vardı demek ne kafası onu anlamadım varsa var gidin oynayın burada ne işiniz var.
  • 26 pist cok iyi oldu ya
    dlclerle daha cok pist eklenir umarim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.