Şimdi Ara

Forza Motorsport 6 (Yeni Nesil, En Kapsamlı Yarış Simülasyonu - ANA KONU) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.295
Cevap
23
Favori
62.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forza Motorsport 6 Ultimate Edition alıcam sizce almaya değer dlc arabalar var mıdır yoksa sonradan mı çıkar güzel dlc ler? Fikrinizi alayım
  • Bende ultimate olani aliyorum.bence deger cunku cok bomba arabalar gelicektir dlcler ile buna emin olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox store da ultimate , dijital sürüm falan var . Aralarındaki farklar nedir arkadaşlar hangisini almak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Şu 60 fps akıcılığı gerçekten bir başka. Önceden pek önemsemezdim ama artık ciddi şekilde hissettiriyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Diger turlerde cok degil ama yaris oyunlarinda ve FPS'lerde 60FPS asiri ama asiri fark yaratiyor. Yaris oyunlari zaten kesinlikle 60FPS gelmeli. Gectigimiz nesilden beridir diyorum bunu. Sagolsun Turn 10 aliskanlik yaptirdi bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

quote:

Şu 60 fps akıcılığı gerçekten bir başka. Önceden pek önemsemezdim ama artık ciddi şekilde hissettiriyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Diger turlerde cok degil ama yaris oyunlarinda ve FPS'lerde 60FPS asiri ama asiri fark yaratiyor. Yaris oyunlari zaten kesinlikle 60FPS gelmeli. Gectigimiz nesilden beridir diyorum bunu. Sagolsun Turn 10 aliskanlik yaptirdi bize.

Ben fps oyunlarında da ciddi şekilde 60 fps arar oldum. Aynı gün içerisinde Killzone'den Titanfall'a döndüğüm zaman bariz bir şekilde farkı hissediyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ben fps oyunlarında da ciddi şekilde 60 fps arar oldum. Aynı gün içerisinde Killzone'den Titanfall'a döndüğüm zaman bariz bir şekilde farkı hissediyorum.

Her iki oyunda multiplayer'da 60 fps, Ancak kast ettiğiniz Killzone Single-Player (30 fps)'dan Titanfall'a geçmek ise haklısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Iki kişi oynamak icin Split screen olacak mi bilginiz var mi?

• quote:

quote:

quote:

Onların ikisi de 60 FPS zaten neyin farkını hissediyorsunuz acaba? KZ solid-60 FPS değil tabi, kastettiğiniz buysa.

• Forza Horizon 2 30 FPS malesef işte. horizon dan forza 5 geçince frame farkını direk hissediyor insan. Yarış ve dövüş oyunları kesinlikle 60 frame olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charli293

Bende ultimate olani aliyorum.bence deger cunku cok bomba arabalar gelicektir dlcler ile buna emin olabilirsin.

Ondan eminim de çok beklediğim arabalar ben aldıktan bir ay sonra dlc olarak gelirse üzülürüm. Çünkü carpass sadece olan arabalar için geçerli sonradan gelen arabaları alamıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Xbox store da ultimate , dijital sürüm falan var . Aralarındaki farklar nedir arkadaşlar hangisini almak lazım

Store'da yazmakta farkları.
  • Bu oyun direkt Ultimate alınır arkadaşlar tartışmaya gerek yok, para biriktirin
  • Arkadaşlar pistler ve arabaların içerikleri hakında bir bilgi var mı?

Özellikle Fujimi Kaido pisti olacak mi? Dağ yolunda her ne kadar drift yapamasamda Supra ile çok keyifli oluyordu o yollar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 23 Haziran 2015; 17:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

Bu oyun direkt Ultimate alınır arkadaşlar tartışmaya gerek yok, para biriktirin

Ben yinede tartışmak isterim.

Oyun beklentilerimizi karşılamazsa 'satılık Xbox one 10 TL + kargo benden : pazarliksiz'ilanı açılabilir.

Buna mahal vermemek için oyunun patlama ihtimalini de konuşmamiz lazım.

Need for speed shift ornek alınırsa +90 lık bir oyun olabilir ama Forza 5,GT 6, asetto corsa gibi çöpler örnek alınırsa 40+ puanlar anca toplayabilir.

Kaldiki türünde lococycle gibi kötürüm bir motorbisiklet ile ayagindan motora yapışmış insani adeta tek beden olarak izleyip kontrol ettiğimiz efsane bir oyun varken forza 6 nın tutma ihtimalini minimal görüyorum + Homofobikte değilim.

Saygılar.

• uncharted 4 un patlama olasiligi neyse forza 6 ninda odur..

• quote:

Orijinalden alıntı: alican88

uncharted 4 un patlama olasiligi neyse forza 6 ninda odur..

Bağlantı güzel. Peki halo 5 ile teletubies tinky winkys revenge i rakip olarak karşılaştirirsak patlama oranı nedir ? Cevabı mümkünse % olarak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Bağlantı güzel. Peki halo 5 ile teletubies tinky winkys revenge i rakip olarak karşılaştirirsak patlama oranı nedir ? Cevabı mümkünse % olarak istiyorum.

Bunları yazdığın parmaklarını eşşek arısı soksun emi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

quote:

Bunları yazdığın parmaklarını eşşek arısı soksun emi.

Sendemi brütüs

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

Bu oyun direkt Ultimate alınır arkadaşlar tartışmaya gerek yok, para biriktirin

Ben yinede tartışmak isterim.

Oyun beklentilerimizi karşılamazsa 'satılık Xbox one 10 TL + kargo benden : pazarliksiz'ilanı açılabilir.

Buna mahal vermemek için oyunun patlama ihtimalini de konuşmamiz lazım.

Need for speed shift ornek alınırsa +90 lık bir oyun olabilir ama Forza 5,GT 6, asetto corsa gibi çöpler örnek alınırsa 40+ puanlar anca toplayabilir.

Kaldiki türünde lococycle gibi kötürüm bir motorbisiklet ile ayagindan motora yapışmış insani adeta tek beden olarak izleyip kontrol ettiğimiz efsane bir oyun varken forza 6 nın tutma ihtimalini minimal görüyorum + Homofobikte değilim.

Saygılar.

• alican88 kullanıcısına yanıt
    Kafa karıştırıcı. Satış rakamlarına bakmak gerek.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.